Ani a po dojshin me organizu naj koncert a mos po e shpall hashimi qytetar nderi se tjerat krejt ja ka kry
Ani a po dojshin me organizu naj koncert a mos po e shpall hashimi qytetar nderi se tjerat krejt ja ka kry
Nji her plakut i kaloi miu per mustaqe ,filloj i shkreti plak se qari i than mose o plak se su be nami ,jo jo po e ka msu udhen tha plaku.Tadiqit po i referohet shpesh kosova po te mose mbaj fjalime politike, Ai po thot veq kosova asht Serbi as gje tjeter.Kesaj radhe ai do ta perserit vetem at qe ka then me perpara,o mjer i ligu sa i forti asht e i qoft fal Maliqit se ja kisha qa koken Tadiqit.Po te ishin serjoz kta politikajt tan kisha me e detyru se pa i ber kerkes Qeveris se kosoves, kisha pranu edhe nji her me ba luft me Serbin e seeeeeee kisha leju.Esht ligj nder komtar qe te behet kerkes per vizita dhe ne ket menyre kish me kuptu serbija se ju ka shterr filikaqa.
jo o halit qenef ti eja se bashku me ta se e kie kryetar dhe jeton ne beligrad
edhe qeveria e ime u ka dhan leje qe te vini e te kryqoheni e te luteni ne kish
e te mbledhni bishtin ner kam e te hikni ne beligrad
pra i kini vetem disa or leje qe te qendroni ne Republikes se Kosoves
Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.
Dhe kenga e vjeter vazhdon.
Qeveria e Kosoves, ham, ham, ham, kurse qeveria e Serbise kryen punet e veta. Ata vijne ne Kosove pa pyetur askend, kurse analfabetet me gjysemopinga, " ua lejojne " keto vizita. Po kush hamamin po ua lejon, a kush po ua ndalon. Shkijet do te vijne ne Kosove sahere qe te dojne. Perderisa e kemi nje qeveri impotente qe veq tenderave asgje nuk ka ne program, keshtu do ta kemi. Keta bejne edhe nje gje tjeter. Dalin e reklamohen ne TV e bejne sikur e kan situaten ne dore. Mirepo ne dore nuk kan asgje tjeter perveq tenderave,tregut te zi dhe ninxhat vrases, qe i dergojne me porosi ku te duan ( kuptohet ne meset shqiptare se per ma larg nuk ua mban ).
Kosova eshte vendi i pare ne bote ku analfabetet kan diploma akademike. Dhe perderisa lopet udheheqin me Kosoven, puna do te jete si ne shtalle.
Ndryshuar për herë të fundit nga Daja-GONI : 05-01-2010 më 15:39
Maspari , ai shkau nuk i ka kërku leje ktyne zagarve tanë fare!
Se ai , as që i vet kta idota!
E dyta , hasa ko qe nuk e ndalon , po jom gati i sigurt se ka mu vesh si kallugjer shka e ka me shku në Decan mu taku me to!
Pse , po ma mer medja kështu?!!!
Lëvizjet e fundit të qeveris së hases në njëren anë formimin e komunave të serbis në Kosovë , dhe në anën tjetër mos ndalimi i shtetit serb në Kosovë ( kta pi thojn sistemit parlel) jan shenja të qarta se hasa ka bo jarani me tadiqin , si hima me milloshin.
Motoja e himes ishte:
"miki , bon cka të dush veq mu lejom të jam kryetar i shqiptarëve në Kosovë"
e të njëjten moto , pak të modifikume , e ka edhe hasa:
"tado, bon cka të dush , veq pi kryeministrit të pjeses shqiptare mos më hek"
Kili
SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
BAC , U KRYMB , E HASA PO LAVDËROHET ME KRYMBJEN E KOSOVES!
BAC, PO VJEN TADIQI SAHER PO DON NË KOSVË , E HASA PO ZGËRDHIHET SI HIMA DIKURË!
Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!
Pse kush mund ta ndaloj, udheheqesit tan din vetem te vjedhin , kurgja tjeter
Krijoni Kontakt