Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 49 prej 49
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464
    Kili MERTURI,ty nuk te lutem qe te kesh mendimi tim....Ketij rreshti po ja shtoj edhe pakez rreshta te tjere,rreth temes:sido qe te jete populli ne kohet qe po jetojme eshte i renditur rreth Thaqisteve,ashtu siq bente dikur rreth Fadil hoxhes,te cilin e"rrezuan"grate serbe.Pra,u rrezua nga serbet,sesa i perket shqipetarve Fadili do te qeveriste Kosoven deri ne vdekje.Populli mendonte se ua kishte ndertuar jeten me te mire seq e kishin pasur ndonjehere,u kishte dhene pune shkolla,liri per te dal jasht ne mergim etj.Politika e komunisteve shqiptar te kosoves ishte bere ne ate forme saqa pothuajse i ter populli ishte bere jugosllavistokomunist.E as qe ja ndjente kund per shqiperi a vise tjera shqiptare(perjashtu aty ketu ndonje individ)....E tashti flasim per Thaqistet:ndertojne rruge,autostrada,ambulanta,shkolla,parqe etj.Mirpo,edhe pse nje pjese e popullit e dijne se te gjitha ndertime vijne edhe si donacione nga perendimi,prapseprap populli i jep voten Thaqisteve.E tash ku eshte populli kur Thaqistet vonohen se tepermi rreth qeshtjes se
    Mitrovices?..Ku eshte populli kur drejtesija ne Kosove as qe ekziston?..Ku eshte populli,kur pjesa dermuese eshte e papune?...Ku eshte populli kur edhe keta te punesuar kane pagat me te ultat ne rajon?..E ku eshte populli kur kufijt e Kosoves shkelen perdite?..E ku eshte populli kur ekonomija kosovare eshte ne vend numero?..E ku eshte populli kur korrupcioni po na i ha brinjt?...E ku eshte populli kur nuk ka liri fjalet?...Populli???!!!!!Populli bene gjume.
    E kur popuulli bene gjume,politikanet rrine ne karrige..
    Mire,populli do qetesi,ngase ashtu e do situata politike e tanishme e Kosoves,dhe populli e di kete.Porse perse e cfrytezojne politikanet kete situate te brishte te kosoves?!!.Thjesht,per te bere pasuri per vete,dhe per te afermit e tyre?!....Atehere ne qoftse eshte kesthu,atehere kush jane keta popiltikan,dhe kush i paguan???...E tashti disa rreshta rreth nderkombetarve,
    te cilet(natyrisht kur nuk di vete,te mesojne te tjeret)gjithsesi kan gisht ne politiken e kosoves:Ata na e lexojne trurin,ata po bejne eksprimenete me politikanet tane.Formula e tyre ne keto momente eshte:ne krye te shtetit ne kosove duhet te jete i"forti,pra ata te luftes"ngase nuk duhet lene ne opozite,dhe duke vepruar ne kete menyre politika e tyre (e nderkombetarve pra) shkon pa pengesa drejt synimeve te tyre.Ndryshe nga kjo formule nderkombetaret,perseri do te gjenin ndonje formule tjeter,(duke llogaritur ne pervojat tona politike 0)ku do ta diktonin politiken tone ne drejtimin e duhur sipas tyre.Mirpo tani per tani per shkopinj kane zgjedhur Thaqistet,ku gjithqka po ju shkon sipas parashikimeve te tyre..

Eshte edhe nje pale tjeter qe merret me politike ne kosove,Vetevendosja.Kjo organizate eshte e vogel,edhepse ka nje program realisht te mire per popullin e kosoves nuk gjen mbeshtetje te gjere.Kjo vjen si pasoj qe populli eshte i lodhur me ecjen e gjate drejt perparimit,te cilit nuk po i dihet fillimi i drites nga tuneli i pafund....E Thaqistet,porse edhe opozita as qe done te dijne per politiken e vetvendosjes.Te dy palet i bejne temena nderkombetarve.Kurse,vendvendostaret ndiqen e perndiqen edhe nga institucionet"tona"...
    E populli???...populli sipas te gjitha gjasavet po bene gjume...
    E te besh gjume,do te thote te jetosh me pak,ose te jetosh ne enderra.....

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga ardiana luzha Lexo Postimin
    nuk po shkrun qysh livrohete e qysh mbillet,tjeter kune shkruj per kesi gjera e trego sa i zoti je per ara...e ky far Nice_Boy ja paska fut kot me kete statistik.
    Oj shqipe , qytetart kan votu ne sondazh , nuk eshte i Nice_boy-t
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    haaaaaaaaaaa koha ditore e veton sorres po e ndrroika kryeministrin e jo populli me vota
    gjithqka nien nieri prej gazetarucave te tanjugut
    O llap zeza ....kurr su mushe men

Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anëtarësuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    nuk e di te jet largue vetoni nga politika or lirisdon..
    ai eshte purteke e thaqit..

a e di cdo me than purtek?

nji far druni i gjat i holl me te cilin shkundim duda.. ose kumlla..

ne gjith kto vite vetoni i sherben si qen PDK-se e shikut veseloist.. e klosoist..

..
    ..................

Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anëtarësuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    Oj shqipe , qytetart kan votu ne sondazh , nuk eshte i Nice_boy-t

O llap zeza ....kurr su mushe men
    oo shoq syt ball i kom edhe e kom pa...ma shume fjalen e kom pas per kete(brari-in) ma nal e jo per Nik_boy,cka e ka postu ky kete sondazh e ka pas gabim se ka njerz qe qohen jerem edhe votojn.

Pasioni për shkencën Maska e KILI MERTURI
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    dielli 1 , fillimi i shkrimit #41 , nuk më ¨shtë krejt i kjartë, përndryshe pajtohem me ato cfarë shkruan.

VENTVENDOSJE! është i vetmi organ legal në Kosovë që lufton për Kosoven Shqiptare!

Desha vetëm të shtoi për disa , që jo se nuk po e dinë por po bëhen sikur nuk po e dinë.
    Sondazhi ka qen i hapur për të gjithë.
    Pse nuk u futen këta py-dy-ky e hases me votu e mi ndryshu përqindjen?!!!
    E din ata vet.
    Por sido që të jetë , hasa ka fitu ma së shumti vota negative, ky është realitet .Kështu bëhen sondazhet e jo qysh ka qef naj agent i morri-press apo disa të tjer debila qe nuk e din se cfarë është sondazhi!

Kili
    SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
    BAC, U KRYMB , E HASA PO E NDIHMON KRYMBJEN E MËTEJME TË KOSOVES!
    Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga KILI MERTURI Lexo Postimin
    dielli 1 , fillimi i shkrimit #41 , nuk më ¨shtë krejt i kjartë, përndryshe pajtohem me ato cfarë shkruan.

VENTVENDOSJE! është i vetmi organ legal në Kosovë që lufton për Kosoven Shqiptare!

Desha vetëm të shtoi për disa , që jo se nuk po e dinë por po bëhen sikur nuk po e dinë.
    Sondazhi ka qen i hapur për të gjithë.
    Pse nuk u futen këta py-dy-ky e hases me votu e mi ndryshu përqindjen?!!!
    E din ata vet.
    Por sido që të jetë , hasa ka fitu ma së shumti vota negative, ky është realitet .Kështu bëhen sondazhet e jo qysh ka qef naj agent i morri-press apo disa të tjer debila qe nuk e din se cfarë është sondazhi!

Kili
    po qfar zontashi bre kur dihet se zontazhi eshte nji hajgare e ati qe e ben zontazhin
    por vota e popullit tregon diqka more morrat e coft
    e populli ju tregoi juve shum mire se kush eshte ma i miri ma i besueshmi etj.
    dhe keshtu do ta kini per disa vite
    ket ju morrecat e coft qe i urreni me mish e shpirt Prisit e ishe UÇK-se e keni peshqesh prej popullit shqiptar te Republikes se Kosoves
    e ju lehni neper forume si zagarica te lodhta haaaaaaaa
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464
    Vetevendosje eshte fjale e madhe,dhe tingellon ne gjuhen tone....Une jam per vetvendosje....Te tjera politika dhe projekte e udhezojne kete toke te vjeter drejt humneres.

...kur i pa merituari ze vend ne shoqeri,shoqerija ngelet e verber.....
    ...e kur te verberit i prine shoqerise,shoqerija shkon drejt gropavet te pa fundme...
    ...e hendeqet,nuk te lene te ecesh perpara...
    Per funde kete qeveri nuk ka prespektive ky vend.

i/e regjistruar Maska e shalja1
    Anëtarësuar
    18-05-2009
    Postime
    427
    Ldk plus paterica pdk plus paterica.......... kemba prej letre

Pasioni për shkencën Maska e KILI MERTURI
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    Ishte sec na ishte!

Ishte një morr , qe filloi të punoi si agent në agentura antishqiptare.

Kur i thonin morr, i vinte inati.

Tash , k amr guximin dhe po e prrovon tu thot të tjerve morra.

Nuk ka faj, se dëshiron të ket shokë.
    Nuk ka këtu morra!
    Morrat jan në koken e hases me qeverin e rrenes.

Kili

BAC , PO NA VYN ILAQ PËR MORRA ¨, SE PO MUNDOHEN ME NA PI GJAKUN MORRAT ANTISHQIPTARE!
    Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •