Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 49
    i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    qeveria iken me vota e jo me sondazhe..

kush del ne votim..ka te drejt me ndrru qeveri ose me mbajt at qe eshte..
    ata qe nuk dolen nuk kan asnji drejt.. me fol per politik..

per momentin.. dyshja sejdi-hashim duhet me vazhdue punen.. sepse ashtu eshte momenti..
    ne se dikush nuk i don te pergatitet.. te forcohet te flas me popull te bindet se e do populli te bindet se din vet ma mire me qeveris se sejdi-hashimi.. te bindet vet e ta binde popullin se ai din me zgedh ministra qe sja u ndin per korrupsion.. se din me caktu polica qe nuk d.hihen ne brek pi hajnave e lahperave.. se din mire si me vnue ne pun fabrika e punishte.. se din me orientue mir bujq eblegtore..biznesmen e pasunor.. se din mir me ba diplomaci me jasht e me euro-atllanti..

per momentin nuk shoh askend te pergatitur per te qeverisur..

opozita eshte kasht e ko.qe .. kur thojn leberit e vlores..

le te bashkohen.. opozitaret por dhe pozitaret ne nji grupim te ri ku te mos lejohen aty vrases e hajna..e bujrum.. te kerkojn zgedhje te reja..

kjo eshte..

te kemi kujdes te mos importojme ne kosove menyrat shqiptare te ndryshimeve politike te llojit 97 te..

nje autobus vozit me sigurt kur ne timon e ka nji shofer qoft dhe te keq..se sa pa shofer fare..

kosova do pak qetsi.. sepse tash fillon ne shqipri selia roze.. kryengritjen kuti-ore edvinore..

e e kuptoni punen besoj..

..

..
    Ndryshuar për herë të fundit nga Brari : 05-01-2010 më 06:41

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    une jam i bindur qe po te mbahen zgjedhjet sot hashimi me qeverin e tij do te shprengulej nga selia qeveritare dhe do rivendosej nen hije,ju kujtohet e pat formu nje qeveri e cila u qijt qeveria e dudit pra qeveri nen hije.
    Pdk nuk ka fitu ne asnje qytet te madh me perjashtim mitrovicen edhe aty eshte ber masaker me vota,kjo parti ka fitu ne ato fshatra qe pretendojn te behen qytete psh
    skenderaj drenas malishev kaqanik edhe kerkun tjeter.
    Ku eshte prishtina peja gjakova prizreni gjilani keto perbejn shumicen dermuse te votave,per ate do ishte mire te mbahen zgjedhjet e jashtezakonshme.
    Sa i perket ketij sondazhi une i besoi 100% sepse populli jo qe nuk eshte i knaqur por eshte i mllefosur ne qeverin e dudit.

i/e regjistruar Maska e firaku
    Anëtarësuar
    03-04-2008
    Vendndodhja
    Nen qiell
    Postime
    660
    Sondazh qe te bene per te qeshur.
    Edhe po te mbahen zgjedhjet tani ndoshta do te ndryshohej vetem partneri Qeverises pra LDK-ja,asgje tjeter nuk do te ndryshohej vetem se Kosova do te varferohej per disa miliona euro dhe disa muaj qe do shkonin per zgjedhje te panevojshme.
    Keto ide vine vetem nga ata qe nuk kane ndonje vizion te qarte per vendin e tyre dhe qe deshirojne te bejne lloj eksperimentash dhe ta mbajne vendin ne nje kaos.
    Kosova ne veqanti keto dy vitet ne vijim ka nevoje per stabilitet te qendrueshem,te pakten ata qe percjellin sado pake politiken e Unionit Europian per Ballkanin.
    Pranadaj merruni me mire me kritika me vende te cillat do ndihmojne te ecim sa me shpejte perpara e leni fantazit qe as vete nuk e dini se ku ju qojne.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Nje verejtje Nice Boy, meqe jemi ne forum shqiptar dhe flasim shqip, ndrysho titullin e temes dhe shkruaje sondazh dhe jo sontazh se po shfletoja fjaloret per te kuptuar se ca do te thote fjala sontazh dhe nuk po e gjeja. Mos na shpikni gjuhe te reja more!

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    E ke për detyr ti shoku Edvin të na përmisosh gabimet. E njëherit më vjen mirë që ti ke mësu gjuhen shqipe më mirë se sa unë.

Sa për informat kam vite që jam jasht atdheut dhe me ka munguar gjuha shqipe e padyshim që bëj edhe gabime.

Sidoqoft të falemnderit do ta kem parasysh Sontazh = Sondazh.

Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Ja cfar na sjell PPSH dega në Kosovë PDK si minister një ish agjent i SHIK-ut që vrau Xhemajl Mustafen , Tahir Zemen , Ukë Bytyqin e shum e shum të tjere..

Kadri Veseli ministër ose zv/kryeministër

Burime të larta të partisë në pushtet, PDK, kanë bërë të ditur për të përditshmen Lajm se, përveç largimeve dhe ndryshimeve të posteve, në Qeverinë e konfiguruar do të jetë edhe njeriu më i afërt i kryeministrit Thaçi, ish-shefi i SHIK-ut, Kadri Veseli.

Sipas kësaj të përditshmeje, e cila thirret në burime të veta, Veseli do të jetë zëvendës i Thaçit ose ministër i Ekonomisë dhe i Financave.

Po ashtu, këto burime kanë bërë të ditur se për njërin post të zëvendëskryeministrit përflitet edhe Fatmir Limaj, ndërkaq vendin e tij do të zërë Adem Grabovci.

Hajredin Kuçi do të jetë ministër i Punëve të Breëndshme dhe njëherësh zv/kryeministër, ndërsa Zenun Pajaziti ministër i Integrimeve Evropiane.

Megjithatë, këta emra nuk i konfirmon askush nga Qeveria e as nga dy partnerët e koalicionit, pasi, sipas zyrtarëve të dy partive, kjo është kompetencë e kryeministrit Thaçi.

Në listën e ministrave për t’u larguar, sipas burimeve të kësaj gazete janë ministri i Ekonomisë dhe i Financave, Ahmet Shala (zëvendësimi i të cilit pritet të jetë Shpend Ahmeti nga instituti GAP), ministri i Bujqësisë, Idriz Vehapi, si dhe ministrja e Energjetikës dhe e Minierave Justina Shiroka-Pula, që të tre nga radhët e PDK-së, ndërsa nga radhët e LDK-së mund të largohen ministri i Shëndetësisë, Alush Gashi, ministrja e Drejtësisë Nekibe Kelmendi, si dhe ministri i Tregtisë dhe i Industrisë, Lutfi Zharku. /Telegrafi/
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    Nice Boy
    Je larg atdheut edhe më larg realitetit politik te Kosoves,vrsesi i Ukë Bytyçit dihet kush është ai sot vuan denimin per krimin e bërë.

Ndrrimet në qeveri janë normale, por mos i besoni çdo shkrimi qe shihni në internet, në shkrimin qe keni sjellur ka shumë pa qartësi, minister i ekonomis dhe financa po u bëjkan dy veta Kadri Veseli dhe Shpend Ahmeti si është e mundur kjo .
    Nga kto ndryshime dikush do të mbetet jasht kabinetit qeveritar,rrokadat qe ju i perfolni janë të pa mundura,minister i integrimeve europiane mund te jet ish kryeministri Bajram Rexhepi.

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    une jam i bindur qe po te mbahen zgjedhjet sot hashimi me qeverin e tij do te shprengulej nga selia qeveritare dhe do rivendosej nen hije,ju kujtohet e pat formu nje qeveri e cila u qijt qeveria e dudit pra qeveri nen hije.
    Pdk nuk ka fitu ne asnje qytet te madh me perjashtim mitrovicen edhe aty eshte ber masaker me vota,kjo parti ka fitu ne ato fshatra qe pretendojn te behen qytete psh
    skenderaj drenas malishev kaqanik edhe kerkun tjeter.
    Ku eshte prishtina peja gjakova prizreni gjilani keto perbejn shumicen dermuse te votave,per ate do ishte mire te mbahen zgjedhjet e jashtezakonshme.
    Sa i perket ketij sondazhi une i besoi 100% sepse populli jo qe nuk eshte i knaqur por eshte i mllefosur ne qeverin e dudit.
    HAAAAA
    me te vet kush ty e humbsat tier si ti ç jav duhet te mbahen zgjedhjet deri ti fitoni

po shiqoi more bal se nuk ka kalue shum koh qe u mbajten zgjedhjet dhe PDK-ja e Kryeministrit Hashim Thaçi doli fituese edhe ate bindhem u mujti u ka shtri per tok po qka je kah flet a mos je ne enderr ende a qfar dreqin po ngjan me ty

Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    Rritja e PDK-së për rreth 40.000 vota nga zgjedhjet e vitit 2007, që përbëjnë 36.80% të votave totale,është një konfirmim se PDK mbetet partia më e madhe dhe më e konsoliduar në vend dhe që gëzon besimin e palëkundur të qytetarëve të Kosovës.
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464
    Si do qe te vejne punet,nje gje po dihet,anija e Thaqit po shkon drejt permbysjes.Pra sado qe te behen perpjekje per ta riparuar"anijen"ajo do si do do te fundoset.Kohet e fundit te gjithe e dijne se kemi patur lekundje ne qeverisjen e Thaqit,keto qarje kan ardhur si pasoj e mos koordinimit tek partite ne pushtet,gje qe ka treguar se qysh nga fillimi kjo bashkeqeverisje nuk ka qene e drejt....Ldk eja,me kreun e saj ka filluar ta kuptoj se'martesa"me Thaqistet nuk qon perpara vendin,prandaj duhet qe te filloj bojkoti_fundi i nje"martese"te tille,per te miren e vendit,duhet qe sa me pare te perfundoj kjo qeverisje e pakuptimt e dy boteve krejtesisht te kunderta...Per fund,sa me pare aq me mire,sepse"anijet" e ripertrira nuk kan rrugetim te sigurt......

Kur i pa merituari ze vend ne shoqeri,shoqerija ngelet e verber.
    E kur te verberit i prijne shoqerise,te gjithe rrugetojne drejt humneres.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Thaqin eshte duke e mbajt fatmir sejdiu

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •