Vetėm transferet zyrtare nė futboll do tė njoftoheni kėtu nė kėtė temė.
1) Zyrtare: Pandev ish lojtar i Lazio-s kalon nė Inter ku njėherit ka nėnshkruar kontrate deri mė 2014.
![]()
Vetėm transferet zyrtare nė futboll do tė njoftoheni kėtu nė kėtė temė.
1) Zyrtare: Pandev ish lojtar i Lazio-s kalon nė Inter ku njėherit ka nėnshkruar kontrate deri mė 2014.
![]()
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
Si duket morati e ka mar vetem per ta mbaj ne stol
Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!
Zyrtare: Cribari kalon nga Lazio nė Siena.
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
Zyrtare: Toni huazohet te Roma
Bayerni e jep lojtarin e vet Luca Toni nė huazim te Roma deri mė 30.6.2010
![]()
YYYYYYY Pandev te Inter !
[QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]
Pandev eshte per te qeshur, me verte kujton se tek Interi ka te ardhme...e moren vetem se Eto nuk do jet ne Janar pasi do luaj me Kamerunin ne Kupen e Afrikes...
Sa te kthehet Eto pastaj fillon ngrofja e stolit me vite deri sa te kalbet si lojtar, apo se pak bidona 30 milionca kan ne ekip.
Il Club Pił Titolato Al Mondo
Akoma nuk e kupton se ku e kam fjalen...si Quaresma e Mancini etj... ka per te perfundu...
Djeg? Shyqyr qe shkoi tek ju se me te do fitoni Kupen e Kampioneve dhe ti rrisni me shume borxhet![]()
Il Club Pił Titolato Al Mondo
Mė falni por pata njė pyetje:
A ėshtė e vėrtetė qė Behxhet pacolli, thanė, ka vendos ta sjellė nė Prishtinė, si Trajner Valter Zengen dhe bashkė me tė edhe Samuel E'ton dhe qenkan mbetė edhe disa formalitete tė kryhen!
Po ashtu mė tha dikush qė me Dinamon e Tironės paska nėnshkruar kontratė pėr sezonin e ardhshėm Ziko Trajneri i tanishėm i Olimpiakosit!
Mos janė veq thashetheme bre qito a?
KURR' SHQIPERI S'KAM ME T'HARRUE
EDHE N'VORR ME T'PĖRMENDĖ KAM!
Krijoni Kontakt