Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3
    i/e regjistruar Maska e Preng Sherri
    Anëtarësuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274

U raftë ithati tërë moderatorëve!

Unë kam një " vërejtje tek të gjithë moderatorët" që nga rubrika e parë e gjerë tek e fundit sepse nuk po i bashkojn zërat e tyre e ta bëjnë Prengën " moderator" tek nënforumet Fetare si; forumi musliman ose tek Toleranca fetare ngaqë dihet që unë kam shumë" tolerancë" kur janë në pyetje haxhitë e prifterinjtë!
    Nëse këtë vit s'bëhem moderator, më ka thënë një fallxheshë, mos u brengos se atyre që e kanë këtë gjë në dorë, njërit do t'i dalë ithati në zorrë, tjetrit do t'i pëlcasë zorra qorre, të tretit do t'ja shperthejn gomat e makinës fëmijët e lagjës e të këqijat s'do ta kursejn asnjërin prej tyre.
    Megjithëse fallxhesha më tha që të kem kujdes sepse ata janë " inatxhi" dhe s'kanë çka me i bë gomarit të Preng Sherrit e i mshojn vet Prengës me një dy tri a katër javë pushim në Karaibe!
    KURR' SHQIPERI S'KAM ME T'HARRUE
    EDHE N'VORR ME T'PËRMENDË KAM!

i/e regjistruar Maska e EdiR
    Anëtarësuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    Madison, WI, U.S
    Postime
    1,015
    Preng,
    Me kokefortesi dhe qendrime te tilla eshte veshtire te arish qellimin qe i ke vene vetes dhe qe te ka premtuar fallxhesha.
    Kanditatura jote per moderator nqs nuk eshte shqyrtuar do te shqyrtohet por nuk do te thote nje pergjigje pozitive.
    Kalofsh mire,
    Ed
    Nje komb, nje gjuhe, nje shtet.
    https://chng.it/LqW9qg4bkD

i/e regjistruar Maska e Preng Sherri
    Anëtarësuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    Citim Postuar më parë nga EdiR Lexo Postimin
    Preng,
    Me kokefortesi dhe qendrime te tilla eshte veshtire te arish qellimin qe i ke vene vetes dhe qe te ka premtuar fallxhesha.
    Kanditatura jote per moderator nqs nuk eshte shqyrtuar do te shqyrtohet por nuk do te thote nje pergjigje pozitive.
    Kalofsh mire,
    Ed
    A po, a?
    E ty pra kanë me ta vjedhë këtë vitë bicikletën!
    KURR' SHQIPERI S'KAM ME T'HARRUE
    EDHE N'VORR ME T'PËRMENDË KAM!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •