Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 17
    i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220

Themelohet Partia e Pensionistëve të Kosovës

Prishtinë, 4 janar - Njoftohet për themelimin edhe të një partie të re në Kosovë. Bëhet fjalë për Partinë e Pensionistëve të Kosovës, e cila, siç njofton QIK-u, është themeluar dhe regjistruar zyrtarisht në KQZ dhe e cila tashmë ka edhe logon e saj. Sipas një njoftimi të nënshkruar nga Sahit Dragaj, kryetar i kësaj partie, prononcimi i parë për media do të bëhet më 6 janar. Aktualisht pozita sociale e pensionistëve të Kosovës është shumë e rëndë, me pensione shumë të ulëta dhe pa përkujdesje të duhur shëndetësore.
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    i uroi pun te mbar partis se re me antar pleq
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-04-2009
    Postime
    368
    Keta duhet ta udheheqin kosoven ha ha ha.

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    ncncnc eu eu eu qishtu kur nuk i ha bolja Hashim Thaqit as per pleq as per te ri as per fmi veq per veti
    We are all Aliens

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    i uroi pun te mbar partis se re me antar pleq
    Po edhe ti ki mu plak o kungull,nuk ki kah ja man dhe nuk ki qare pa e ndrru partin pastaj se nuk kan me te dhan buk ma.
    Keta kan qen te detyruar te formoin parti se nuk po kan buk me ngren,e ti ban hajgare bre pis pisi.
    Me pas qeveri te hajrit ju kish ndihmu diqka po jau gjun nga 40 evro,e dihet sa kan kontribu per kete vend,le te lan hajnin se dalin edhe per pensioner,dhe nuk eshte e thanun qe vetem pleq aderoin krejt mvaret se per vete para jau dha voten atyre se kuj do qoft tjeter.
    Edhe diqka ketu mund te bajn pjes edhe prindet tu,prandaj po me qudit qysh ki ftyr me ban hajgare me ta o legen

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Po edhe ti ki mu plak o kungull,nuk ki kah ja man dhe nuk ki qare pa e ndrru partin pastaj se nuk kan me te dhan buk ma.
    Keta kan qen te detyruar te formoin parti se nuk po kan buk me ngren,e ti ban hajgare bre pis pisi.
    Me pas qeveri te hajrit ju kish ndihmu diqka po jau gjun nga 40 evro,e dihet sa kan kontribu per kete vend,le te lan hajnin se dalin edhe per pensioner,dhe nuk eshte e thanun qe vetem pleq aderoin krejt mvaret se per vete para jau dha voten atyre se kuj do qoft tjeter.
    Edhe diqka ketu mund te bajn pjes edhe prindet tu,prandaj po me qudit qysh ki ftyr me ban hajgare me ta o legen
    hahahahahaaaaa
    e ti ke me dek mos u mundo hiq dhe formoje partin e te vdekurve
    hahahahaaa

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Edhe diqka ketu mund te bajn pjes edhe prindet tu,prandaj po me qudit qysh ki ftyr me ban hajgare me ta more legen
    jo per mua mos e baj ate dert hiq se e kam sigurue edhe per 7 gjenerata qe do te vin pas meje
    por vajto veten qe mbete ne beligrad more halit qenefi
    Ndryshuar për herë të fundit nga Llapi : 04-01-2010 më 17:47

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    llap..

kam kujtu se ti je idealist ..qe shkruan e debaton per nji far ideali.. mirpo tash po thue se e paske sigurue per 7 gjenerata.. mirqenjen..

kjo do te thote se ke vnue pasuri me miljona euro..

apo ke ba hajgare..

fol se ndryshe te vjen era faruk..

me kupton besoj..

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    llap..

kam kujtu se ti je idealist ..qe shkruan e debaton per nji far ideali.. mirpo tash po thue se e paske sigurue per 7 gjenerata.. mirqenjen..

kjo do te thote se ke vnue pasuri me miljona euro..

apo ke ba hajgare..

fol se ndryshe te vjen era faruk..

me kupton besoj..
    po ti shife njiher se kujt ja kam dhan pergjigjien e do te luptosh vet besoi

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Llapi osht agjent i SHIK-ut , detyra e ti osht Interneti ahahaha llap a don me dal ma von si Nazimi me na e ba naj CD a jo ?
    We are all Aliens

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •