Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 49
    i/e regjistruar Maska e Preng Sherri
    Anėtarėsuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    Citim Postuar mė parė nga nestorp Lexo Postimin
    Be carefull!Nqse i keni rene me qafe jeni njerez te ndyre,por nqse eshte e kunderta ju lumte!
    Une jam njeri ndershem e jo batakci.Per mua e verteta eshte nder burri,eshte krenari!Genjeshtra,hipokrizia,pordhaceria,snobizmi ,mburrja se te kane dhene dy celsa per te bere delet postimet e atij qe nuk e ke qef jane gjera qe i urrej!
    Une ne keto momente nuk jam as mik as armik,dua ta zbuloj se kush eshte!Nqse qendrojne ato qe thote ai; ata qe i kane rene me qafe jeni te poshter!
    Mor ēa thue ore, ė?
    Unė e pėrkrahė sepse poezit qė ka bėrė janė tė vetat dhe ka tė drejtė ay tė kėrkon atė qė kėrkon!
    Po t'i ēa do zbulosh kėtu ore?
    Qė Mbretresha e Britanis qenka lakuriq, ė?
    Po lakuriq ėshtė!
    Ika TANI MĖ NGA KJO Temė sepse ėshtė thjeshtė: Temė Koti o taj!
    KURR' SHQIPERI S'KAM ME T'HARRUE
    EDHE N'VORR ME T'PĖRMENDĖ KAM!

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Nejse... u be c'u be... long live TPK

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Citim Postuar mė parė nga nestorp Lexo Postimin
    I nderuar shqiptaro amerikan nga Kalaja e Dodes.Lexova pak nga ankesa juaj dhe kuptova gjithcka!Thua qe ke qene i persekutuar nga regjimi komunist apo jo.Mua me vjen keq per vujatjet e tua dhe te shume fatkeqeve te tjere.Por mua gjithashtu me vjen turp ta leshoj veten tamam sikur kerkon meshire.E nga kush e kerkon kete meshire mor fatkeq?A e di ti se keto furome jane hapur nga pinjollet e atyre qe te kane persekutuar ty dhe gjithe shqiptaret.Ty te genjen mendja miku im se ne FSH ka demokraci alla amerikane.Harroje kete. Jane perralla!Cdo forum i hapur nga shqiptare,ashtu sic edhe qeverite apo cdo institucion tjeter ne vendin tone,(is Albanian policy) bazen e ka ishkomuniste.Pra edhe ky forum ku ne japim opinionet tona ne virtualitet eshte pasqyre e vendin nga vijme.Me ke merzitur qe ju drejtohesh disa personave si Albo nje filo grek.Albo eshte coban prejKkorce o ju mbyllte.E ke pare me se sa devocion e mbron Greqine, apo gjarprin Janullatus,sikur e ka rritur e mbajtur Greqia per shekuj familjen e tij.Dje keta cobenj ishin sekretare partish e kuadro te komunizmit,sot jane vene ne sherbim te propogandes se falimentuar greke.
    Ti je njeri i mire mesa shoh,por nuk qenke i zgjuar miku im.Si mor shkruake poezi apo dicka tjeter dhe nuk i ruake per veten tende dhe ja besoke virtualitetit dhe papergjegjesise se disa personave.Komunistet zhduken gjithe historine shqiptare para 1944-s.Ata hodhen ne Drin edhe eshtrat e Homerit shqiptar,Gjergj Fishtes.Edhe pinjollet e tyrenuk e kane problem me nje klikim te ti bejne ty mua e shume te tjereve delet cdo gje.
    Duhet tu ruhesh provokimeve miku im.Para disa kohesh lexova disa poezi te nje gruaja ketu ne FSH.I bera nje vrejtje miqesore per te miren e saj,por ajo me nje vrazhdesi te papare mu leshua si neperke,tamam sikur i kisha vrare babane.Te siguroj qe mund te jete ndonje pinjolle ish sigurimsash.Kurse nje i quajtur A Tirana qe gjoja punuaka ne FMN ne Washington i del perkrah kesaj femre qe shkruante bejte si Zenel Bastari i Tiranes ,me kryevepren e tij trahanaja duke me fyer pa asnje shkak.Iu kunderpergjigja atij delenxhiu,qe sic me thuhet qenka edhe i persekutuar.Por une dhe ti e dijme mire qe midis te persekutuarve ka pasur plot hafije ne sherbim te komunistve.Edhe ky do te jete ndonje i till.Mendimin tim e perkrahen edhe disa forumiste te tjere duke e kuptuar qellimin tim te mire.Per ta qetesuar gruan bejtexheshe i shkrova ne privat me qellim per ta sqaruar e per t'i thene qe nuk ja kisha me te keq.Ajo jo vetem qe nuk u qetesua por ne bashkpunim me ndonje pisanjos moderator apo administratore e publikoi PM tim.Mire beri qe e publikoi por me anen e ndonje(nuk mund t'i akuzoje te gjithe se behem njeri i poshter) qelbesire qe ka stafi i forumit shtoi sikur une i kisha thene se per ty ka thene filani e filani ashtu e keshtu.Kryesisht ishin ata qe perkrahen mendimet e mia racionale e jo qellimkqia.Kur e pashe me iku mendja.Bile nje djale kosovare e besoi bejtexheshen dhe me keputi 500 fyerje.Por njeriun e ndershem e ruan zoti dhe e verteta del ne shesh.Une i kisha ruajtur edhe pergjigjen e PM te bejtexheshes dhe ate qe i kisha derguar vet.I vura ne dispozicion djalit kosovar panelin tim dhe njekohesisht publikova PM e bejtexheshes me banim ne Tirane,por qe i jati apo i gjyshi mund te kene ardhur nga ato male qe je ti apo nga ato te Krahines time apo te ndonje tjetre.Pra fjale fyese e mjaft percmuese kish shkruajtur vetem bejtexhesha e jo une.Une jam i ri ne kete forum dhe nuk kam asnje mik prej administrates qe te me ndihmonte,por shyqyr qe e kapa situaten shpejt,sepse ai pis qe modifikoi PM tim mund te fuste hundet e tij te pista edhe tek paneli im.Djali kosovar nuk pranoi te kontrollonte panelin tim,sepse ai eshte fisnik.Ai u bind qe une isha njeri i ndershem dhe kush ish bejtexhesha nga faktet qe lexoi.Prandaj tregohu me i zoti per veten tende e mos u beje te me falesh si ''lypsar''.Te lutem mbaje koken lart dhe ketyre admin/moderatorve qe ti mednon se te kane fshire rpoezit e tua mos ju anko sikur kerkon meshire,sepse ashtu behesh per te te ardhur keqGjithmone duhet te qendrosh me koken larte e te shprehesh kurdohere ate krenarine e malesorit.Malesorit i ka vdekur edhe djali i vetem dhe nuk e ka dhene veten,jo disa poezi qe s'jane me!Por dua te kemi te qarte edhe dicka,se nqse ti apo une gabojme karshi dikujt ,duhet t'i kerkojme ndjese me ndershmeri.Ketu ka djem e vajza qe nuk e kane ate pjekurin ee duhur.Edhe kete duhet ta kemi parasysh! Ne nuk kemi te drejte te fyejme askend asnjehere,bile duhet te jemi te permbajtur disi!Do te te kshilloja qe tu ruhesh provokimeve.Pinjollet e ish komunistve jane te ligj e intrigante!Per te te denuar ty ata ndersejne zagaret e tjere qe rrijne zgjidhur si ata larot pa zot rrugve te qyteteve te perendimit.Ti dhe une punojme,ndersa ata sillen si qene sallhane rrugve e kur ju duhen i ndersejne kunder atyre qe nuk i pelqejne.Ata jane idhnak,te hane mbas shpine.Drejtperdrejt nuk ua mabne.Ata ngjajne si dy pika uji me Enverin.Ai e spiunoi naten dhe fashistet e vrane Q Stafen.Kur u gdhi ai filloi ta qnte,por motrat e Qwmalit qendruan si fisnike e burreresha.Ato nuk e pranuan pensionin e deshmorit per te vellain,por qendruan krenare para katilit.KIji parasysh keto pak keshilla miqesore qe te dhashe ne menyre miqesore.Te shohim sa do te me kuptosh!
    Sa gjate qe shkruan aq dhe kot ja fut...as te ofendosh nuk di..jo me te shprehesh..
    Cjan keto teori...coban prej korce o kush do janullatosin eshte komunist..
    As nje verejtje nuk dini ta beni si te civilizuar....
    Gabim bejne qe ju fshin postimet,se ju talleni me veten tuaj...

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Me fal Xhelal...
    Nisa te te lexoja e pas pak rrjeshtash... ca pika loti me rrodhen ngadale e nuk u mbajta dot me...
    Me fal i dashur Xhelal... jam sinqerisht i prekur edhe nga to pak rreshta qe lexova.

(Kusurin nuk e lexova se u demoralizova nga shkrimi ne sasi industriale me cilesi blegtorale)

Te lutem...te pergjerohem... a ma thua permbledhur ate qe ka dashur te shprehi autori nepermjet asaj proze?
    Tip 2-3 fjale nqs me kupton. Falemiderit.

Levduar qofsh o kult i lirikes...
    In nomine patris et filii spiritus sancti... Amen!
    Mos fol o tradhtar, o agjenture e UDB jugosllave! KGB/LHC/UDB/VFLP
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Mos fol o tradhtar, o agjenture e UDB jugosllave! KGB/LHC/UDB/VFLP
    Mos fol ti o agjent i perendimit! Me MI6 apo me CIA-n je tani? Po ta them publikisht ketu ta mesojne te gjithe qe agjentura juaj i ka fshire gjithe postimet e Xhelalit te fsh.net edhe te forumi kosovar.
    Ti je aiiii.... dora vete... lere se nuk po e them qe ti je Delirium Tremens se pastaj te sulmon Xhelali...

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Mos fol ti o agjent i perendimit! Me MI6 apo me CIA-n je tani? Po ta them publikisht ketu ta mesojne te gjithe qe agjentura juaj i ka fshire gjithe postimet e Xhelalit te fsh.net edhe te forumi kosovar.
    Ti je aiiii.... dora vete... lere se nuk po e them qe ti je Delirium Tremens se pastaj te sulmon Xhelali...
    Ore agjenture e huaj jugosllave, ti qe ke qene roje burgu ne spac duke torturu te pafajshmit, ti me nofken Delirum Tremendos qe ke shkaktu aq dhimbje nder popullaten e pafajshme duke i persekutuar edhe internuar. Mos me bej te them emrin tend te vertete o MEHMET SHEHU!
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    po cfare keni me xhelon more djema??

Ai lufton maleve,kurse juve u dridhet dora per nje pike raki .
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

not exist Maska e skender76
    Anėtarėsuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    I nderuar albo dhe ju te tjeret:

Ju lutem mos na i fshini postimet qe ban antari angert, sepse kan vlera kombtare dhe me gjere...

Angert, mos u terhiq se nje pjes e mir e forumit ta mbeshtesin fuqishem
    paqen, e sjell vetem drejtsia

Angert,skenderi do leri virtualitetin po tu fshine postimet
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •