Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 49
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-10-2005
    Postime
    1,712
    mua me ka ndodhur padrejtesi me jan fshi varfgjet e vitit 2005 ndersa ne forumin shqiptar net dhe ne forumin kosove de esht fshi komplet gjithqka thua se nuk kam ekzistuar ndonjeher
    vertet perse ather ne kontribojme dhe mendojme se jemi ne forume shqiptare
    duke menduar se jemi shqiptar dhe mund te merremi vesh shqip kam dale te bisedojme
    me dialog dhe marrveshje pa qellime te kqia por ky forca intruder delirium tremens ky esht nismetari i se keqes ne ket forum nga ky filloj diksrimimnimi im ne ket forum

i/e regjistruar Maska e nestorp
    Anėtarėsuar
    07-07-2009
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    514
    Citim Postuar mė parė nga angert Lexo Postimin
    --------------------

un te them te drejten nuk ju kushtoj shum rendesi ketyre drejtshkrimeve

jo per diqka por nuk me shkon disciplina shum ne drjteshkrim sepse nuk i ve shumm re
    dhe te kerkoj germat posht e lart nuk kam kohe mendoj se ketu jemi ne nje forum dhe rendesi ka qe te lexohet fjalia

kur botohet libri jan lektoret qe merren me ket problem
    Te lutem hiqi ato q-t se na vjen per te vjelle kur lexoje fjale te shkruara me shqipen e pellazgve.Ti ne shkrimin tend na thoshe se je nga kalaja e Dodes.Mos po na mashtron? Keta djem e vajza pavaresisht se une i kritikoj ne shkrimin tim,edhe pse jane pinjoll komunistesh,pereseri e duan Shqiperine.Per kete jam i bindur si buka qe ha.Baballaret e tyre nuk kane qene agjent as te UDB-s,por as te ASFALI es greke.Kane bere gabime karshi popullit te vet po jo se jane tradhetar.Tradhetar ishin diktatori dhe ish bllokistet.Edhe njehere populli i Kalase se Dodes nuk flet si ju,prandaj te lutem mos na mashtro.Nqse ke qene ne sherbim ta agjenturave te huaja shume mire ta kane bere.Une e di se disa gabele Kosove qe banojne ne USA,disa fytyrezes kane qene e jane ne sherbim te shkaut.Mos jeni edhe ju nje i till?Me le pak te dyshoj menyra jote qaramane e te te kerkuarit te se drejtes.Une e ekerkoj te drejten time me force dhe jam gati te ndeshem me kedo,qofte ai ta kete koken gjer ne qiell.
    Po qe se je i till si te deklarojne djemte ketu, keshtu.Pres qe te mesoj me shume rreth teje.Lidhjet e mia jane nga aty ku jeton ti e gjer ne Australi angert.Nqse je i mpleksur edhe me nje maje gjilpere,ik dhe mos u duk me ketu e te behesh si qaraman.Ndoshta ashtu ta kerkon detyra qe te kane dhene!Ki kujdes me mua sidomos!Do te te zbuloj se kush je!Une kam miq hakera shqiptar sa per dijeni!

PS:Opinionet ne favorin tend po ju vendos nje pikpyetje te madhe.Ndersa persa ju perket pinjollve te komunistve,ndonjeri prej te cilve i ka nxjerr kryet edhe ne kete teme,nuk ju heq asnje presje.Edhe njehere nuk i kritikoj si tradhetare ngulite mire ne mendje o njeri i q dhe gj-ve nga Kalaja e Dodes.Po ke by***e mund te me shkruash ne Emailin tim se kush je dhe une do ta verefikoje nqse egziston nje person i q-ve dhe gj-ve ne K alan e Dodes.Admin/moderator keni lejen time t'i jepni ketij personi adresen time Email!Atehere do te bindem,ndryshe leri te qete keta njerez qe punojne pa pagese,harxhojne kohen e tyre te lire ne interes te shoqerise shqiptare!Me ata qe kane punuar ne dem te interesave te cdo shqiptari ne bote,sidomos te ceshtjes sone kombetare une jam i rrepte e i prere.Ata jane plehrat e kombit dhe si te till duhen perbuzur!Po pres reagimin tend!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga EdiR : 04-01-2010 mė 19:20

i/e regjistruar Maska e Preng Sherri
    Anėtarėsuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    Po ti qė, herė bėhesh " mik" me angertin dhe herė bėhesh " armik" s'na the se pinjoll i cilės derė na qenke ose ishe, ė?
    dashtė zoti tė mos jesh pinjoll i atyre qė me ēkulė ndėr brekė ikėn ku syri kėmbėt meqė herė ngritnin Duqen e herė Fürerin!
    KURR' SHQIPERI S'KAM ME T'HARRUE
    EDHE N'VORR ME T'PĖRMENDĖ KAM!

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Me fal Xhelal...
    Nisa te te lexoja e pas pak rrjeshtash... ca pika loti me rrodhen ngadale e nuk u mbajta dot me...
    Me fal i dashur Xhelal... jam sinqerisht i prekur edhe nga to pak rreshta qe lexova.

(Kusurin nuk e lexova se u demoralizova nga shkrimi ne sasi industriale me cilesi blegtorale)

Te lutem...te pergjerohem... a ma thua permbledhur ate qe ka dashur te shprehi autori nepermjet asaj proze?
    Tip 2-3 fjale nqs me kupton. Falemiderit.

Levduar qofsh o kult i lirikes...
    In nomine patris et filii spiritus sancti... Amen!

Anėtarėsuar
    07-07-2009
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    514
    Citim Postuar mė parė nga Preng Sherri Lexo Postimin
    Kot plako - kot!
    Filluat nga ato propagandat dhe gėnjeshtrat e fillim vitit tė 1991-es?
    uaaa kjo s'pi ujė fare ė?
    E pėrse ta spiunonte Enveri atė? Donte Pozitė?
    Po ku kishte pozitė nė 1942-ten?
    Po nė kėtė vit kush e dinte se fashistėt dhe nazistėt do t'humbnin luftėn ore xhanėm, ė? Gjermania ishte para dyerve tė Kremlinit pothujse! Bota me shpresė tė humbur ndėrsa Enveri si " syqelė qė paska qenė" e paska ndjerė qė nė atė kohė se, " partizanėt" do tė ngadhnjejnė dhe se Ay " duhet tė spiunoj ata" qė mund t'i zejnė pozitė atij, ė!
    Kot plako - kot!
    Sa pėr angartin u lajmėrua ay Miku i tij dhe paska mundėsi tė gjitha poezit t'ja kthejė sėrish ( megjithėse unė besoj qė ay i ka) mirėpo mendja mė thotė qė ay dėshiron t'ja kthejnė nė Forum!
    Po s'ja kthejnė kėta tė Forumit ore xhanėm, Jo s'ja kthejnė sepse kėta janė si nastradini!
    Kur e pyetėn nastradinin se sa vjeē ishte u gjegjė:
    " gjashtėdhjetė".
    Kur e pyetėn pas njėzet vjetė sėrish i dha tė njėjetėn pėrgjigje:
    " Gjashtėdhjetė".
    " O po kjo s'bėhet sepse para njėzet vitesh, the, qė je 60-et dhe tani sėrish tė njėjtėn gjė"!
    Ay u pėrgjegj:
    " E po burrat vetėm njė herė flasin".
    Kėta t'i kanė larguar siē duket njė herė dhe si nastradini " burrat( gratė) veē njė herė flasin"!

Nuk po te pergjigjem,gjersa te vertetoje se kush eshte ky person qe qahet.Po qe e kunderta pritem! Dhe do ma shohesh sherrin!Ndersa po jane te verteta ato qe thua je ne rregull!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga nestorp : 04-01-2010 mė 14:32

Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Nestorp a pranon nje keshille? Me Xhelalin mos u merr. Ose te pakten mos mundo te merresh duke perdorur arsyen.
    Ky eshte gjeni nqs me kupton. Nuk jemi ne ate nivel qe ka ai. Ne jemi popull. Xhelo eshte hero.

Anėtarėsuar
    07-07-2009
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    514
    Citim Postuar mė parė nga Preng Sherri Lexo Postimin
    Po ti qė, herė bėhesh " mik" me angertin dhe herė bėhesh " armik" s'na the se pinjoll i cilės derė na qenke ose ishe, ė?
    dashtė zoti tė mos jesh pinjoll i atyre qė me ēkulė ndėr brekė ikėn ku syri kėmbėt meqė herė ngritnin Duqen e herė Fürerin!
    Be carefull!Nqse i keni rene me qafe jeni njerez te ndyre,por nqse eshte e kunderta ju lumte!
    Une jam njeri ndershem e jo batakci.Per mua e verteta eshte nder burri,eshte krenari!Genjeshtra,hipokrizia,pordhaceria,snobizmi ,mburrja se te kane dhene dy celsa per te bere delet postimet e atij qe nuk e ke qef jane gjera qe i urrej!
    Une ne keto momente nuk jam as mik as armik,dua ta zbuloj se kush eshte!Nqse qendrojne ato qe thote ai; ata qe i kane rene me qafe jeni te poshter!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga nestorp : 04-01-2010 mė 14:40

Anėtarėsuar
    07-07-2009
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    514
    Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Nestorp a pranon nje keshille? Me Xhelalin mos u merr. Ose te pakten mos mundo te merresh duke perdorur arsyen.
    Ky eshte gjeni nqs me kupton. Nuk jemi ne ate nivel qe ka ai. Ne jemi popull. Xhelo eshte hero.
    Mund te flasesh me konkretisht te lutem!

Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar mė parė nga nestorp Lexo Postimin
    Mund te flasesh me konkretisht te lutem!
    Konkretisht dhe shkoqur fare, ky eshte nje i rrjedhur qe hiqet sikur eshte Xhelal Ferizi. Vuan nga mania e persekutimit dhe deliri i madheshtise.
    Mosha mesatare 60 vjec. Ia vlen me?

Anėtarėsuar
    07-07-2009
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    514
    Me ato lloj semundjesh nuk jam dakord fare,por mos ka edhe te tjera.Nqse ai nuk i bie me qafe njeriu nuk ka te drejte askush t'ja heqi poezite apo shkrime te tjera.Nqse ato bien ndesh me normat e vendosura nga forumi eshte tjeter pune.Po te teket ty se nuk i pelqen ato poezi dhe i heq nga publikimi eshte e padrejte.Ju duhet te keni respekt per moshen e tij nqse ai eshte njeri me norma,nje shqipetar patriot!Ai ne ate moshe futet ne forume e shkruan,ndersa babai jot apo i ndonje tjetri i duket televizot PC.Mos e keni inat per kete?Jam shume konfuz rreth ketij personi.Po qe se eshte i pleksur me veprimtari antishqiptare e urej me gjithe fuqine e shpirtit.Po nqse ju moderatoret dhe admin e forumit i beni padrejtesi,turpi ju mbulofte!Pres te marre me shume te dhena rreth tij.Di qe jane disa fytyra te poshtra antishqiptare qe vegjetojne ketu tek FSH.Uroj te mos jete angerti nje nga ata!

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •