I nderuar albo dhe ju te tjeret ne staf
qe nga viti 2005 kur kam hy ne forum jan fshi te gjitha vargjet e mia te ma parshme ,dhe per shkak se delirium tremens siq e din i gjith forumi per shkak se atij ju tek te bej veprime te zeza ne forum me te gjith forumistet qe ai i shqtesonte ju vepruat sipas qejfit te ti dhe filloj rrokullisja ime ne ket forum nen ndikimin e delirium tremens ku askush ne forum po thuaj se nuke donte at njeri rralle ndonje fan s i t ij nderaa me mua ishte ndryshe te gjith e dini ju se qfar diskrimiminimi me keni be ne at kohe por mos harroni se un jam diskriminuar edhe n e te kaluaren nga regjimi monist gjith jeten time dhe ne rini pra keso jete te mjere te perndjekur vetem e vetem qe ky popull te shoh pak drite jo se un personalisht kam fituar diqka -
e shof se temat dhe vargjet e vitit 2005 nuk jan ketu dhe jan humbur bashk me shum tituj e gjurme te diskutimeve nuk i gjej askun
por ka fshirje dhe sjellje te ashpra her pas here pa arsye ndaj meje dhe ju keni diskriminuar edhe ata q eme kan mbrojtur ka fakte per ket sa te duash ndersa antaren hajla dhe disa antre tjere i keni deklasuar ne forum vetem pse ajo dhe disa u vune ne anen time pastaj disa te tjere kur e vrejten se q do te thot te jesh ne anen time u terhoqen papasur guximin te me mbrojne
sepse edhe ather me fhsiheshin temat e vargjet .
Filloj pastaj avazin fiori e shigjeta jo mos shkruej ashtu e jo mos shkruej keshtu
jo rima jo vargu jo ajo jo kjo jo mungesa e germes jo drejtshkrimi ,
por lexuesit paten organizuar ather ne vitin 2005 nji pritje per mua
me rastine ndonje feste kombtare nji numer jo i vogel forumistesh me qka ju reaguat dhe me perjashtuat nga forumi pa kurfar arsye ,po vargjet e fshira komplet te gjitha te vitit 2005 per qfar arsye jan fshi ju me trajtoni me diskriminim i nderuar albo dhe me thoni i ke ketu i ke atje vargjet ndersa te gjitha i keni fshi poashtu me ken i ndrruar nickun lirk thua se nuk isha ktu asnjiher si lirik ju lutem q jan keto sjellje me mua per se mungon rrespekti ketu ndaj meje dhe q borgj ju kam un ju qe kontriboj falas me kontribut si forumistet tjere ne vend qe te na falenderoni per mundin e djersen tone falas na trajtoni keshtu per q arsye dhe kam nje pyetje -
A KENI DESHIRE QE UN PERFUNDIMISHT TE LARGOHEM VULLNETARISHT NGA KY FORUM NES EJU STAFI KENI DESHIRE TE MADHE UN MUND TE LARGOHEM VULLNETARISHT PA PROBLEM NUK KA KURFAR PROBLEMI
jam njeri q e kuptoj dhe largohem nuk ka aspak problem
Krijoni Kontakt