Une kam vallezuar sa per gjith vitin.Se sa kam pire nuk po ua them se nuk da ma besoni por i dehur nuk ka qene hahahhaha.Kam kaluar si nuk ka me mire.Nga Wisky e deri tek shampanja nuk me ka munguar as gje.
Une kam vallezuar sa per gjith vitin.Se sa kam pire nuk po ua them se nuk da ma besoni por i dehur nuk ka qene hahahhaha.Kam kaluar si nuk ka me mire.Nga Wisky e deri tek shampanja nuk me ka munguar as gje.
Une deri ne ora 24:00 isha se bashku me familje pastaj kam dale me shoceri deri ne ora 05 ne mengjes dhe nga ora 08:00 isha ne pune ppfff cfar lodhje.
Mendo dhe Pasurohu
ne shpi me familjen semur![]()
La Femme est le Chef-d'0euvre de Dieu
sur tout quand elle a
le Diable au corps...
✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮
ne shtepi me shoqerine...mbremje shume e bukur dhe relaksuese...
ps. meqe ra fjala.. gezuar dhe vit te mbare te gjitheve..
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Deri ne 12 me te shtepise,pastaj jashte me shoqerine.
Good not great,could do better.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Une e kam festuar ne shtepi, dola gjysme ore sa hodha ca bomba aty nga ora 12 e nates, pastaj serish ne shtepi. Hera e pare kete vit qe nuk dal pas ores 12 dhe me e ēuditshmja qe e kam kaluar vetem me 1 shishe birre. Kete vit sikur nuk me ka pelqyer dhe aq, dmth nuk kam bere ndonje gje te veēante qe ta kujtoj.
Gazuar te gjithe bashkepatrioteve kudo qe ndodhen.
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Ne nje lokal me disa miq e shoke. Deri ne 6 te mengjesit, pirje dhe kercim pa fund...nga fundi erdhi dhe nje kengetar shqiptar me kitare (keshtu qe bashke me ate, ja futem dhe vete t'kendume live...e shkoi per mrekulli)
Ishalla na ecen edhe viti, keshtu sic e nisem ...![]()
If you love something, set it free. If it comes back to you, it's yours. If it doesn't, it never was
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Krijoni Kontakt