un deri ne 12 kam qen per dark te xhaxhai me familje pastaj kam ardh ne shpi e kam qen zift fare nga vera sa nuk mundja as em dal ne shesh ahahahahahahaha super fare aahah
un deri ne 12 kam qen per dark te xhaxhai me familje pastaj kam ardh ne shpi e kam qen zift fare nga vera sa nuk mundja as em dal ne shesh ahahahahahahaha super fare aahah
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Naten e vitit te ri prita ne gjume,e diten ne shetitje![]()
Vitin e ri e kalova ne lokal qe esht bashk me hotelin,me disa Shqipe dhe Gjermona
Tu pi tu kercy deri nga ora 12 e nates ,pastja tu plas fishekzjarr(me dobet se kte vit nuk kam pare ktu ku jetoj un) me von shkum tek hoteli ,ku ne nji nga sallat kishin organizuar mbremje me disko me DJ ,aty nejta nja dy ore tu kercy me nja dy Shqipotare,pastaj u kthym prap ne baze tek restoranti dhe deri ne oren 6 te mjesit tu pi e tu honger (kam pi aq shum sa nuk me zuni pija fare )
Kjo ishte kalimi i vitit te ri 2010![]()
![]()
Une e kalova ne shtepi , prane familjes.
Para ores 24:00 zbritem me minu pallatin, kisha ble lloje te ndryshme bombash dhe raketash.
Trokitem gotat deri ku nuk po me mbashin me kembet![]()
Jeto sot se neser nuk i dihet
une e kalova ne zvicer, ne zyrih me te dashuren...
qyteti ishte i mbushur plot e perplot me njerez.
sapo ra ora 00:00 une po pritja gjithe ato fishekzjarre, siē ndodhe ne qytete te tjera, por nuk ndodhi asgje......
isha totalisht i zhgenjyer dhe nuk po kupetoja se si ka mundesi qe ne zvicer nuk u organizokan fare fishekzjarre.
ishte 00:05 pastaj 00:10 perseri asgje.
mirepo kishte mijera njerez qe vazhdonin e shikonin qiellin.
ē'jane keto idiota mendoja une...
sapo ra ora 00:15 u fiken dritat e qytetit dhe filloi nje spektakel fishekzjarresh per me shume se 30 minuta. shume bukur.
siē mora vesh e kishin llogaritur vete qe fishekzjarret te fillonin ne ate ore...
Vasudhaiva Kutumbakam
un e kalova me familien dhe disa kushrinje ,
pas ores 12 dola me ta me hethe ca fishekzjarre .....(ēa gallate)![]()
Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!
Ne shtepi me familjen.Tradicionalist.![]()
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Une e festova ne lokal me familien time dhe nje mikeshe me gocen e saj ,u kenaqem tu kercy dhe duke pire gjithashtu,fishekzarret na tepruan se u thame ftoftit dhe smundem te gjithe me i plas, eeeekeshtu qe u kenaqem shume deri ne oren3.kjo ishte nata e vitit te ri qe mezi e pritshim dhe gjithashtu pak ore te ditelindjes time.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga stern : 04-01-2010 mė 08:54
"Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."
Naten e par kam qendruar ne shtepi kam festuar me familje ,ndersa naten e dyt kam dal me shoqeri kemi kalu shum mir edhe pse jemi kthy ne shtepi te lodhur e te rraskapitur nga ora 5e mengjesit ashtu diqka
ama prap se prap kemi kau shum mir
Krijoni Kontakt