Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 39
    i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665

Naten e Vitit te RI 2010 , ku dhe si e kaluat?

Gezuar per shume vjet bashkatdhetare kudo te jeni.
    Ja dhe viti e ri sapo hyri shpresoj me kembe te mbare per te gjithe ju.

Mbremjen e vitit te ri e prita ne gjirin e familjes, me nipce e mbesa , me te ngrene e me te pira, deri ne oren 11 te darkes, pastaj pata idene e cmendur te propozoja te dilnim ne qendren e tiranes.
    Ata te shtepise u perpoqen te me thonin jo se behet keq dhe eshte e rrezikshme, por megjithate dolem, ashtu turme sic ishim dhe u ekipuam mire me kapele, syze dielli, doreza, dhe fishekzjare si armata e kuqe dhe u nisem.

Nqs ne vendet e tjera te botes fishekzjarret nisen ne oren 12 te nates, ketu u nisen qe ne ora 11, tym gjithandej , thua se ndodheshim ne irak, njerezit te pakujdeshem qe te hidhinin petarde ne surrat dhe ne kembe, mire qe mora syze dielli ne mes te nates, kishte edhe nga ata qe kishin dale me syze nga ata qe mbajme kur zhytesh nenuje.
    Ne qender , tek pallati i kultures , ishte vendosur nje skene dhe kendonte njera qe perdridheshe dhe hidheshe pupthi nge nje cep i skenes ne tjetren per te evituar petardet e shikuesve te emancipuar per se mbrapthi.
    Nuk e imagjinoja te ishte kaq e rrezikshme, por megjithate pritem te shfaqeshin edhe fishekzjarret e bera nga bashkia qe nuk para dalloheshin shume nga ato qe hidheshin nga turma e njerezve.
    Shyqyr qe dolem gjalle nga ajo peripeci dhe arritem shendoshe e mire ne shtepi dhe vazhduam defrimin deri ne mengjes.

PS
    ej juve qe qarkulloni me makina ne tirane mendoni pak me shume per njerezit qe presin nje ore te tranversojne nje rruge .

i/e regjistruar Maska e stern
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    Me nje fjale nga njera ane qenke kenaqur qe ke qene me Familjen, nga ana tjeter je deshperuar pakez nga tymerat e Tirones,Marya

Ndresa un ne pune deri ne oren 23.00uhr) pastaj ne shpi solo me shishen e veres deri ne 12...pastaj si gjithmone telefonatat me familjen ,urimet etj etj dhe mbas 10 minutave gjummmmmm
    Lene aman se kur e kujtoj me vjen inat,skisha pushim se te kisha pushim e dija un ku do e beja
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anėtarėsuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Shume humor ne kete postim.Eh shqiptaret si gjithmone ndryshe nga te tjeret.
    Ne shkuam tek komshinjte .Pastaj urime , telefonata dhe gjum.

i/e regjistruar Maska e Eve
    Anėtarėsuar
    20-06-2002
    Vendndodhja
    albania
    Postime
    1,150
    ku?: ne alb
    si?: shumeee mireee, dola pas 12 me te afermit, here e pare qe kam pire me shume se vitet e tjera, pasi perzjeva shume pije bashke...sa mu desh te rrija nje dite te tere ne shtepi diten tjeter.... ...in general I had lots of fun...: D
    Lost time is never found again.
    -Benjamin Franklin-

humble
    Anėtarėsuar
    24-03-2007
    Vendndodhja
    in M.T's heart
    Postime
    637
    Un e prita vitin e ri me dy t'gerrvishtuna en faqe faleminers maces te dashures teme. Gjithmon mace e mir
    Yevgeny Rodionov
    Rroft AMERIKA!

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Une e kalova me familjen ne nje restorant. Cuditerisht nuk kam pare asnje fishekzjarr ne nderrimin e viteve. Nga zhurma e muzikes nuk degjuam cfare behej jashte. Tani po e mendoj, dhe po me vjen cudi.

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    marya,

prandaj , ste pashe une ty fare rrugve pas ores 12?

bohhhh,....

une mendova sse te fshinte smogu i fishekzjarreve....lol....

p.s

ate shishen e veres se sternit e mbarova une...
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    une vitin e ri e kam prit posht pallatit hahahaha...e kam festu ke motra dhe ja kemi kaluar shume shume mire...kemi plas fikshezjare sa me u myt dhe u plevitosem pupupu sa ftofet...ne gjume kemi ra nga ora 5:30 e mengjesit me duket....

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    tironce,

e paske realizu planin e gozhdeve...

p.s tironce,

kur bo shume ftohte thuhet :

qe ke pre gozhde...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Xhuxhumaku : 03-01-2010 mė 18:44
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

ShkOdrAne ForEver Maska e Adaes
    Anėtarėsuar
    06-01-2009
    Vendndodhja
    HeRe... TheRe... NoWheRe...
    Postime
    1,251
    Viti i Ri me ka gjet tap njeher, kjo ka rendesi ... Bona nje cocktail te papam pijesh ne stomak

Kam qene ne Milano, e kam kaluar me hallen dhe familjen e saj... Dicka ndryshe prej viteve te tjera, kte vit nje darke ne restorant, pi si mushka, poshte pemes se vitit te ri, duke bere cin cin me vere... dhe jashte te sheshi pastaj, deri nga ora 3 e gjys
    Really Dude... Get A Life!!!

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •