Close

Rezultati i Sondazhit: A mendoni se nje mardhenje jashte-martesore eshte e nevojshme per nje martese te....

Votues
91. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Po

9 9.89%
  • Jo

46 50.55%
  • Ne asnje menyre

29 31.87%
  • Nuk e di

7 7.69%
Faqja 4 prej 15 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 148
    i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    nuk e lexova ate artikullin , por per cfare beheshe fjala?
    per nje lidhje jashte martesore me nje te martuar apo me nje tjeter te pamartuar?

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Jo nuk mendoj se e ndihmon, perkundrazi po u zbulua rrezikon te hash ndonje plumb apo thike.
    Nuk duhen pare gjerat vetem bardhe e zi. Ka qe tradhetojne se nuk u rrihet pa tradhetuar, por ka dhe momente dobesie qe vijne nga problemet ne cift te cilet jo te gjithe jane te afte ta perballojne me sukses. Sinqerisht nuk e di cfare do beja nese burri im do me tradhetonte. Gjeja e pare qe mund te me vinte ne mendje do ishte ndarja. Por e thena me te beren jane shume larg. Jemi njerez. Gabojme dhe mesojme prej gabimeve. Askush nuk eshte perfekt. Kujtojme se e njohim veten tone shume mire. Nuk mund te gjykosh nje person nese nuk ndodhesh ne pozitat e tij/saj.
    Mesa pashe kane dhene mendim vetem beqaret.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Mesa pashe kane dhene mendim vetem beqaret.
    Sepse grate e martuara mendojne :

Sinqerisht nuk e di cfare do beja nese burri im do me tradhetonte. Gjeja e pare qe mund te me vinte ne mendje do ishte ndarja. Por e thena me te beren jane shume larg. Jemi njerez. Gabojme dhe mesojme prej gabimeve. Askush nuk eshte perfekt
    Kjo eshte dobesi te mendosh ne kte menyre! Anyway, secili mendon ate cka eshte me e mire per te.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Sepse grate e martuara mendojne :

Kjo eshte dobesi te mendosh ne kte menyre! Anyway, secili mendon ate cka eshte me e mire per te.
    Cfare quan dobesi? Ti e di si do reagoje ne nje situate qe nuk je gjendur me pare?
    Ju beqaret Apollyon e keni pergjigjen e prere se nuk vini njeri para vetes. Behu me grua e femije dhe do e shikosh.

Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga dea_07 Lexo Postimin
    Cfare quan dobesi? Ti e di si do reagoje ne nje situate qe nuk je gjendur me pare?
    Ju beqaret Apollyon e keni pergjigjen e prere se nuk vini njeri para vetes. Behu me grua e femije dhe do e shikosh.
    Un pergjigjem ashtu sic do veproja edhe vete. Tradhetine se fal, as nuk e bej. Kshu qe gjerat jan te qarta me mua skam dyshime per ate qe vjen me pas. Nuk jam asnjeher ne dyshim se si mund te veproja perballe tradhetie bashkshortore, ska MJAU MJAU . Kur te tradheton njeriu me i dashur per ty, atehere ca pret nga te tjeret!
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Un pergjigjem ashtu sic do veproja edhe vete. Tradhetine se fal, as nuk e bej. Kshu qe gjerat jan te qarta me mua skam dyshime per ate qe vjen me pas. Nuk jam asnjeher ne dyshim se si mund te veproja perballe tradhetie bashkshortore, ska MJAU MJAU . Kur te tradheton njeriu me i dashur per ty, atehere ca pret nga te tjeret!
    Te shohim lol, se ate qe do marresh do e marresh me dashuri, dhe nuk do ta japin peshqesh besoj. Ka plot njerez qe hidhen ne zjarr me fjale, por e mira eshte te jesh me kembe ne toke. Mund te ndodh ta tradhetosh dhe ti. Nuk i dihet si ta sjell jeta.
    Nuk eshte njesoj e dashura qe sot e ke neser i jep duart pa pasoja. E shumta do lendohesh nga ndjenjat. Kaq. Por kur ne mes hyjne femijet llogarite behen cik me ndryshe. Nuk po justifikoj tradhetine, por jam e ndergjegjshme qe nuk e di cfare do beja ne nje rast te tille. Uroj qe te mos ndodhem. Ka qe jane ndare, por ka dhe plot qe i kane falur, dhe nuk besoj se u ka shkuar ne mendje me pare qe do ta arrinin ta benin nje gje te tille.

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Dea edhe nqs do falesh, eshte nje lidhje qe keziston per inerci, nuk ma don mendja qe nje person i tradhtuar te ndihet mire akoma ose ta fali 100% tjetrin.

Cdo veprim i tij/i saj da shihet ne mikroskop, besimi + dashuria shkon ne 0.
    Ti thuje ishalla nuk ndodh.

Posht tradhtaret

Kur te tradheton njeriu me i dashur per ty, atehere ca pret nga te tjeret!
    Nuk kam cfare ti shtoje tjeter!!!!
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Ka plot njerez qe hidhen ne zjarr me fjale, por e mira eshte te jesh me kembe ne toke. Mund te ndodh ta tradhetosh dhe ti. Nuk i dihet si ta sjell jeta.
    Nuk eshte njesoj e dashura qe sot e ke neser i jep duart pa pasoja. E shumta do lendohesh nga ndjenjat. Kaq. Por kur ne mes hyjne femijet llogarite behen cik me ndryshe.
    Eshte dicka qe truri im i vogel sdo ta kuptoje. (lol)
    Gjithsesi, ndoshta edhe ky eshte fakti qe jam akoma beqar edhe spo martohem, sepse qelizat e para te tradhetise qe ndjej ne ajer, i jap duart e largoj. Kushedi, ndoshta nje dite do mendoj edhe un si ty, por deri me tani i jam permbajt mendimit tim.

Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Eshte dicka qe truri im i vogel sdo ta kuptoje. (lol)
    Gjithsesi, ndoshta edhe ky eshte fakti qe jam akoma beqar edhe spo martohem, sepse qelizat e para te tradhetise qe ndjej ne ajer, i jap duart e largoj. Kushedi, ndoshta nje dite do mendoj edhe un si ty, por deri me tani i jam permbajt mendimit tim.
    E di qe ti me kujton veten kur kam qene beqare? Te vrisja me fjale per ndershmerine. Kaq e flakte kam qene dhe une.
    Jeta te shtron. Te ben me tolerant, e te dhembsur. Sinqerisht ta them.

i/e regjistruar Maska e nestorp
    Anėtarėsuar
    07-07-2009
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    514
    Une votova ne asnje menyre dhe jam i bindur per kete.Mendoj se ka shume hipokrizi ne pergjigjet tuaja.Une mednoj se me e predispozuara per tradheti eshte femra.Ato jane aq te mencme sa genjehen nga disa fjale te bukura e nuk mendojne gjate.Tradhetia e ka emrin grua nuk e ka burre!Perhapja e internetit dhe telefonise mobile jua ka bere te lehte tradhetine ,sidomos ju grave te reja.

Faqja 4 prej 15 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •