nuk e lexova ate artikullin , por per cfare beheshe fjala?
per nje lidhje jashte martesore me nje te martuar apo me nje tjeter te pamartuar?![]()
nuk e lexova ate artikullin , por per cfare beheshe fjala?
per nje lidhje jashte martesore me nje te martuar apo me nje tjeter te pamartuar?![]()
Jo nuk mendoj se e ndihmon, perkundrazi po u zbulua rrezikon te hash ndonje plumb apo thike.
Nuk duhen pare gjerat vetem bardhe e zi. Ka qe tradhetojne se nuk u rrihet pa tradhetuar, por ka dhe momente dobesie qe vijne nga problemet ne cift te cilet jo te gjithe jane te afte ta perballojne me sukses. Sinqerisht nuk e di cfare do beja nese burri im do me tradhetonte. Gjeja e pare qe mund te me vinte ne mendje do ishte ndarja. Por e thena me te beren jane shume larg. Jemi njerez. Gabojme dhe mesojme prej gabimeve. Askush nuk eshte perfekt. Kujtojme se e njohim veten tone shume mire. Nuk mund te gjykosh nje person nese nuk ndodhesh ne pozitat e tij/saj.
Mesa pashe kane dhene mendim vetem beqaret.![]()
Sepse grate e martuara mendojne :Mesa pashe kane dhene mendim vetem beqaret.
Kjo eshte dobesi te mendosh ne kte menyre! Anyway, secili mendon ate cka eshte me e mire per te.Sinqerisht nuk e di cfare do beja nese burri im do me tradhetonte. Gjeja e pare qe mund te me vinte ne mendje do ishte ndarja. Por e thena me te beren jane shume larg. Jemi njerez. Gabojme dhe mesojme prej gabimeve. Askush nuk eshte perfekt
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Un pergjigjem ashtu sic do veproja edhe vete. Tradhetine se fal, as nuk e bej. Kshu qe gjerat jan te qarta me mua skam dyshime per ate qe vjen me pas. Nuk jam asnjeher ne dyshim se si mund te veproja perballe tradhetie bashkshortore, ska MJAU MJAU . Kur te tradheton njeriu me i dashur per ty, atehere ca pret nga te tjeret!
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Te shohim lol, se ate qe do marresh do e marresh me dashuri, dhe nuk do ta japin peshqesh besoj. Ka plot njerez qe hidhen ne zjarr me fjale, por e mira eshte te jesh me kembe ne toke. Mund te ndodh ta tradhetosh dhe ti. Nuk i dihet si ta sjell jeta.
Nuk eshte njesoj e dashura qe sot e ke neser i jep duart pa pasoja. E shumta do lendohesh nga ndjenjat. Kaq. Por kur ne mes hyjne femijet llogarite behen cik me ndryshe. Nuk po justifikoj tradhetine, por jam e ndergjegjshme qe nuk e di cfare do beja ne nje rast te tille. Uroj qe te mos ndodhem. Ka qe jane ndare, por ka dhe plot qe i kane falur, dhe nuk besoj se u ka shkuar ne mendje me pare qe do ta arrinin ta benin nje gje te tille.
Dea edhe nqs do falesh, eshte nje lidhje qe keziston per inerci, nuk ma don mendja qe nje person i tradhtuar te ndihet mire akoma ose ta fali 100% tjetrin.Cfare quan dobesi? Ti e di si do reagoje ne nje situate qe nuk je gjendur me pare?
Cdo veprim i tij/i saj da shihet ne mikroskop, besimi + dashuria shkon ne 0.
Ti thuje ishalla nuk ndodh.
Posht tradhtaret
Nuk kam cfare ti shtoje tjeter!!!!Kur te tradheton njeriu me i dashur per ty, atehere ca pret nga te tjeret!
Jeto sot se neser nuk i dihet
Eshte dicka qe truri im i vogel sdo ta kuptoje. (lol)Ka plot njerez qe hidhen ne zjarr me fjale, por e mira eshte te jesh me kembe ne toke. Mund te ndodh ta tradhetosh dhe ti. Nuk i dihet si ta sjell jeta.
Nuk eshte njesoj e dashura qe sot e ke neser i jep duart pa pasoja. E shumta do lendohesh nga ndjenjat. Kaq. Por kur ne mes hyjne femijet llogarite behen cik me ndryshe.
Gjithsesi, ndoshta edhe ky eshte fakti qe jam akoma beqar edhe spo martohem, sepse qelizat e para te tradhetise qe ndjej ne ajer, i jap duart e largoj. Kushedi, ndoshta nje dite do mendoj edhe un si ty, por deri me tani i jam permbajt mendimit tim.
Une votova ne asnje menyre dhe jam i bindur per kete.Mendoj se ka shume hipokrizi ne pergjigjet tuaja.Une mednoj se me e predispozuara per tradheti eshte femra.Ato jane aq te mencme sa genjehen nga disa fjale te bukura e nuk mendojne gjate.Tradhetia e ka emrin grua nuk e ka burre!Perhapja e internetit dhe telefonise mobile jua ka bere te lehte tradhetine ,sidomos ju grave te reja.
Krijoni Kontakt