un nuk e kam harru as nuk do ta harroj nonje her dashurin e pare te jets time qe perfat te keq nuk jam bashke me to
un nuk e kam harru as nuk do ta harroj nonje her dashurin e pare te jets time qe perfat te keq nuk jam bashke me to
kap sa te mundesh
mos me kujto me dhembje,kure te kesh mall per mua,
se per ty jam nje lule e haruar,
jam vyshkure qe moti,per ty nuk lulezoj...
me plage ne zemer tjetrit do t'i shkoj...
kam degjuar disa te thuan per te dytyn...ah sikiur te kishte te pakten dicka te ngjajshme sikur " AI" i pari...
asnjeher nuk mund ta duash te dytyn une mendoj,se vete sme ka ndodhur,por mendoj se do te isha bazuar edhe une te pakten dikund t'i ngjaj atij te parit...
sa i perket kenges...e kam degjuar por nuk e di kush e kendon,dhe s'ma mer mendja se elita 5 e paska kenduar...
respekte...
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Un besoj qe nuk ka nengategori dhe magnitute dashniet. Dashnia asht Dashn, Zot dhe nji e vetem.
"Zoti asht Dashni. Ai qe kaloi jeten e vet en dashni apo kerkoi per dashni ne te asht Zoti se Zoti asht Dashni e Dashnia Zot" (Ungjilli simas Gjonit".
Dhe Apolon, mos i co i marre vetit e shqipnis me ksi lloj arsytimesh t'palogjikshme...
Yevgeny Rodionov
Rroft AMERIKA!
Po skisha bere ndonjihere ,dhe thash ta beja .........e pufa mi e pufa ....hhhmmmmmmmmmm si ishte ajo pufja si mjalte ,po nuk te thash mi se e pufa dhe per ty pranej...hahahahahahahahahahahahahha
Jo mi un ta mora ty ,po pastaj e lash dhe e mori izi masanej ,ksajt esht tja shkulesh floket
Amon mi un jom per kokain ti po me thu valium
ps : antari alem_de mos ta lexoj kte fjalin e fundit : D
Krijoni Kontakt