Close
Faqja 3 prej 16 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 154
    i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Citim Postuar më parë nga Adaes Lexo Postimin
    Uuuu po moj tashi mu kujtu... po ti mi e ke harru apo vazhdon akoma enderron per te, e ste ze gjumi i nates ??? hahahahaha
    Se kam harru ,se kur me dha nje pufje ai ....ooo xot si ishte ...po ma dha mçeftas teje , gjumi sme ze sa her e kujtoj ...hahahahhhaah

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Ah dashni dashni e vjetet nuk do ndrroja per gje tjeter.Ishte dit me shi Papritmas doli nji goc ta mbylli dritaren te mos futej shiu me dallget qe me shponin kmishen time prej matriali gjysm te lesht.Asaj i erdhi keq per mua nuk kishte guximin qe tme ftonte te futesha brenda, ajo me shiqonte e une sikur Harrova se po binte bresher,me habiti bukurija e saj ooooooouaaa.Me ngrohu dashuria e pare ,gjoksi filloj te bente nji rropllim qe as nji her me par nuk e kisha jetuarPas pak u ndal shiu ndoshta ishin lutjet e saja mbase dukej se kishte ngrit duart lart sikur thosht O zot mbyte te shpetoi nga ky djal sy kalter plot shendever muskuloz e qe shpon me shiqimin e tij sikur flet pa ze ,po vertet me ata sy qe sikur flisnin siq e kuptova me von nen driten e henes.Pasi puth.....im nga lart nji dit arrita te mare guxim e ndala ne rrug , u derzu para dashuris sime qe aq shum me dogjte.Qaja si femij e afrova afer trupi sikur donja qe ta beja pjes te trupit tim ,U dorzua para dashuris se qmendur ,veq me kujtohet me tha ma ruaj vi....rin Aman . Puth.... e puth .... pa mbarim sikur ato puth..e te ishin shpetim per jeten.E desha vertet po mbasi e kuptova se me at familje kishim nji hasmeri te vjeter mbaroi gjithqka,mbeten kujtimet me te bukra te jetes simmme.Ate dashuri nuk e harroj po zakonet kanunore me lan pa zemren time ,syt e mi ,jeten time.Po jom mbet shok me te se aq sa mund te shpetohet nga dashuria e shpetova ,kur u martua se kishte friken se do e kthente ai klloshari i derrit te qethur tek i jati.

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Uff rrall ndojher

Ma mire mos me kujtu fare

Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    Uff rrall ndojher

Ma mire mos me kujtu fare
    haha pse ci ke bere .gjyna...

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    haha pse ci ke bere .gjyna...
    Mir e tha Linda ste ze gjumi mandej

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar më parë nga elonesa Lexo Postimin
    Shum thon se dashuria e par nuk harrohet asnjeher e disa thon se harrohhet posa ta fillosh nje lidhje tjeter
    Sa eshte e vertet kjo se dashuria e par nuk harrohet ????
    A jeni ju ende me dashurin e par ????
    Nese jeni ndar sa shpejt e keni harru ???
    Nese jeni nda si qift a vazhdoni te mbeteni miq ????
    Sa me ndjenja perjetohet dashuria e par ?????
    Dashuria pare , sa vite jane bere smbahet mend
    Shyqyr zotit qe se kam me , se sja vlen te rrish e lidhur me parazita , pastaj ne rini njeriu ben shume budalleqe flm zotit qe therrasim delet ku na jan haperdar dhe vim ne terezi dhe i japim duret e drejtim muhabetit .
    E harrova para se te mbaronte , qe kur jam ndar jo qe sjam mike me te , po mundesisht ne e pafsha rruges ta shkel me makin me vjen , e kam perjetuar shume se dashuria pare hesapi mo ca fluturonte haej ne ato vite hahahhahaahha..

i/e regjistruar Maska e alem_de
    Anëtarësuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745
    Dashuria e par nuk harrohet.
    Ndigjoje k'te fjal qe trondit:
    Vec mali me mal nuk takohet:
    Po njerzit takohen nje dite.

Nuk e di kush e kenduar po e di qe eshte nje kenge e tille.

Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    Mir e tha Linda ste ze gjumi mandej
    nuk e tha per mua
    gjumi per mua eshte humbje kohe do fleme qe do fleme njer e mire

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Po pra, s'harrohet. Ja unë psh, pas gjithë këtyre viteve akoma s'më zë gjumi natën prej kujtimeve që më pushtojnë mendjen, akoma nuk kam arritur të shtoj në peshë, kam anoreksi të theksuar. Çdo javë përfundoj në spital... tentativa të shpeshta vetvrasjeje; jeta s'ka kuptim pa të. Para disa muajsh dola nga një klinikë rehabilitimi për të alkoolizuar, gjeta ngushëllim të shishja atëherë. Nuk harrohet dashuria e parë jo.
    Elegance is an attitude.

i/e regjistruar Maska e King_Arthur
    Anëtarësuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Detroit U.S.A por me zemer dhe shpirt ne elbasanin tim.
    Postime
    2,411
    edhe harrohet edhe nuk harrohet varet nga shume gjera

Faqja 3 prej 16 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •