Close

Rezultati i Sondazhit: Cili mendoni se eshte lojtari me i kompletuar?

Votues
96. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • C.Ronaldo

18 18.75%
  • L.Messi

32 33.33%
  • Z.Ibrahimoviq

5 5.21%
  • Lampard

1 1.04%
  • Maicon

4 4.17%
  • Kaka

13 13.54%
  • Ribery

8 8.33%
  • Runi

12 12.50%
  • Drogba

2 2.08%
  • Eto

1 1.04%
Faqja 12 prej 12 FillimFillim ... 2101112
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 112 prej 112
    100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga shpresa-gazi Lexo Postimin
    me vjen shum keq per adhuruesit e ndonje lojtari tjeter,por mendoj se tani per tani lionel messi eshte numer 1 ne futbolldin te luan bukur jep shum gola jep asiste i ndihmon shum skuadres se A,eshte shum i qet kur luan i shpejt nuk bejm fjal,eshte pasardhes i maradones ika kopjuar dy galat e maradones nje kunder getafes gol spektakular dhe nje gol me dor hehe me dor kunder espanyolit ju keshilloj qe ti shikoni ne int dhe ti shijoni se sa te bukur jan,,,,,pra dmth lionel messi meriton gjdo titull edhe pse smund te ket titull qe mund ti pershkruan aftesit e tij ne futbol,,,,,forca barcelona
    Messi i ka bere te gjitha qe i kan bo futbollistat me te medhenje te futbollit vetem me 23 vjet kurse ka gjithe karierren per tu bere futbollisti me i mire i te gjitha koherave .

Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    Messi i ka bere gjitha qe i kan bo futbollistat me te medhenje te futbollit vetem me 23 vjet kurse ka gjithe karierren per tu bere futbollisti me i mire i te gjitha koherave .
    tend qe messi ka mundesine per tu ber futbollisti me i mire i te gjitha koherave.
    ”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”

Faqja 12 prej 12 FillimFillim ... 2101112

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •