Franck Ribery.
Franck Ribery.
~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~
Igli Tare![]()
Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit
Ke harruar 2 mesfushoret me te mire te botes Iniesta e Xavi......
Nese e pelqeni futbollin atraktiv atehere se paku Iniesta do te duhej te ishte,ku vjen shprehje Lampard e Maicon para ketyre 2 supertalenteve
Ndryshuar për herë të fundit nga Lulzim7 : 06-01-2010 më 16:40
Edhe pse per momentin nuk eshte ne forme per mendimin tim KAKA eshte me i kompletuari ne te gjitha drejtimet duke perfshire fer play.
Me respekt,
Valdet Shala
tani e thame njer
ferrari eshte nje
lionel messi eshte i shpejte,ka mendime shume te shpejta,nuk bie kollaj, ka nje te mire trefishte ..dhe shume te tjera
Une kam fiksim fare Ronaldinjon, per mua ka qene dhe eshte lojtari me i kompletuar. Pavaresisht qe nuk para e ndjek futbollin, po kur me bie rasti ky lojtar me jep kenaqesi.
Votova C.Ronaldo , mirpo lojtari me i kompletuar eshte Steven Gerrard. - Gerrard eshte nje lider , di te shenoj gola , di te dribloj , di te gjuaj penallti dhe gjuajtje te lira , ndimon shum mesin dhe mbrojtjen e liverpoolit dhe e nxjerr shpesh nga kriza si ndodhi ne finalen e stambollit.
SPECIAL ONE
RAUL # 7
XAVI Hernandez, edhe pse nuk osht ktu ne votim.
une them iniesta
JO SEKS PARA MARTESE
Krijoni Kontakt