Unë votova për Franck Ribery mirpo mendoj se në sondazh duhet të ishte edhe Arjen Robben
Unë votova për Franck Ribery mirpo mendoj se në sondazh duhet të ishte edhe Arjen Robben
leopardo e gjermanis eshte me i kompletuar weyne roony nuk ka si ai
100 vite shtet 100 VJET KRENARI 100 VITE SAKRIFIC TERE JETEN TE BASHKUM KOSOV ILIRD CAMERI MALSI
Per mua esht shqipoja ime Nikolas Anelka, ja ha zemren aaaa.
Flm bro per kshille por mendova mej fut disa lojtare te cilet vertete jan te kompletuar e tash nese edin dobesin e robenit te cilen e ka edhe shnyder"1jave loje 3Pauz(lendime) ate her nuk mendoje qe mun mehi aty edhe pse eshte super lojtare...
Edhe pash disa persona nuk kan kuptu pse kam hap ket sondash e hapa per arsyse e kompletuar kam mendu qe eshte i mire ne driblim shut,me 2 kembe ,koke,i shpejt i fuqishem etj
Bye
Une mendoj se lojtari me i kompletuar eshte KAKA' .....KAKA' .....KAKA'...........
Une mendoj se Kaka eshte nje nga lojtaret me te kompletuar. Arsyea eshte se Kaka e ka treguar se eshte i afte qe i vetem te mare nje ekip perpara dhe te fitoje trofe te rendesishem.
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Messi dhe Ronaldo
Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!
Vota shkon per C.Ronaldoo
Krijoni Kontakt