Postuar mė parė nga xhamia Onderr moj se live oshte larg I kom tregu e jo qe ja kam tregu loool Minare vet e ke shkrujt qe ja ke tregu ,hajt mos e dridh tani ...........muhabetin
Postuar mė parė nga Xhuxhumaku gjamie, te paska bo qiqin banboni me duket... bona tan ate propogand po sdo me te pa mo,... ja ka prish mendjen hajdar dushi... kush mer ??? ja mer xhuje ....po deshka me hy ne burg se po deshka me mbyt ket hajdarin lool
Postuar mė parė nga Linda5 Minare vet e ke shkrujt qe ja ke tregu ,hajt mos e dridh tani ...........muhabetin hahahahaha....ee ke keqkuptu mer .....mos na shti ne betej me Helenen
Postuar mė parė nga xhamia hahahahaha....ee ke keqkuptu mer .....mos na shti ne betej me Helenen njeri cka e thote ne shesh jo mbrapa krave lol cfare me ke ke trguar mua ti mo nje minare ke dhe ate e ke te montuarlol
Postuar mė parė nga HELEN OF TROY njeri cka e thote ne shesh jo mbrapa krave lol cfare me ke ke trguar mua ti mo nje minare ke dhe ate e ke te montuarlol minaren e kam prej fillimi ....bile se pari minaren e kam ndertu e mandej xhamin loool
Postuar mė parė nga xhamia hahahahaha....ee ke keqkuptu mer .....mos na shti ne betej me Helenen Jo se kam keqkuptu ,se ja helena erdhi dhe e tregoi vet qe ta ka par.........minaren Postuar mė parė nga HELEN OF TROY njeri cka e thote ne shesh jo mbrapa krave lol cfare me ke ke trguar mua ti mo nje minare ke dhe ate e ke te montuarlol Si e kishte te gjat apo te shkurter ..........minaren ,se te montume e morem vesh qe e ka
Postuar mė parė nga Linda5 Jo se kam keqkuptu ,se ja helena erdhi dhe e tregoi vet qe ta ka par.........minaren Si e kishte te gjat apo te shkurter ..........minaren ,se te montume e morem vesh qe e ka looool oj Helen demantoi moj kta pisat
gjamie, vetem ta ka pare apo edhe zberthyer minaren Helena mo?
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta... ---voudou.. ---
Postuar mė parė nga xhamia looool oj Helen demantoi moj kta pisat Mor taleban po edhe pisa na bone ....hajt se tani ta nreqim mir ne ty Prit sa te vij busavata me patriotin ...pis taleban hahahahahahahah
Postuar mė parė nga Xhuxhumaku gjamie, vetem ta ka pare apo edhe zberthyer minaren Helena mo? vete mor ato qa pom pyt mu Postuar mė parė nga Linda5 Mor taleban po edhe pisa na bone ....hajt se tani ta nreqim mir ne ty Prit sa te vij busavata me patriotin ...pis taleban hahahahahahahah hahahaahahha .....busavata nuk guxon se at e kam nip e patrioti osht knej
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt