Nuk pres pergjigje tjeter prej ateistave.
Nuk pres pergjigje tjeter prej ateistave.
[QUOTE=altint71;2961738]Nuk pres pergjigje tjeter prej ateistave.[/QUOTE
S'jam ateiste..apo te mbaruan fjalet e s'di c'te thuash?
https://www.behance.net/robberysk1100
[QUOTE=Robery;2961812]Jo robery jo perse je vetem sa gjysma e viteve te mija por deri sa nuk je katolike nuk me kupton dhe eshte e kote te zgjatem ,eshte humbje kohe.
Un nuk bej asnje veprimtari kishnore per te mbledhur para por jam thjesht nje besimtar .
Ju jeni tek mosha e kundershimit,hidhni vrer e kundershtoni nje fakt e nje besim qe sju perket as ty as familjes tende prej brezash.perse ska si te jet ndryshe,pra vazhdoni e gaboni.
Origjina ime eshte nga veriu e vetem ata besimtar shkodran mirditor apo gjakovar etj mund te me kuptojne.
Per mua kisha eshte nje vend i shenjte ku mblidhem per lindje gezim e hidherim e ju smundet te hudhni posht e te perflisni nje besim e te nje pjese te shqiperis ku ka ken gjithmone prezenca e jetes ocidentale don apo sdoni ju.
Edhe pak do thuni ku ha buk prifti ?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga altint71 : 27-12-2010 mė 06:38
Ma nje zemra se ju du duhet tshkoni dakort.
pa merak tre ave maria tash para se me flejt e jam nerregull un.
Ti thua vete "sikur", pra qe nenkupton qe s'eshte e mundur.Eshte e pa mundur te dhurosh nese te mbungon ndjenja humanizmit.Komunizmi e vrau humanizmin.Zbutjen e problemeve ekonomike, apo shendetsore e kishin detyre institucionet dhe organizatat dhe jo individet me ndjenjen humanitare.As dhe nje organizate humanitare nuk ka pase ne komunizem.Njerzit ishin kthyer ne mekanizma pa shpir,t qe kryenin vetem detyren e ngarkuar.Pra eshte Kisha ajo qe kultivon humanizmin dhe me pas, ndihmesa shkon vetiu si neprmjet kishes, apo individualisht.Prifterinjte nuk kane nevoje per lemoshe, pasi ato subvencionohen nga shteti, por duhet te funksionoje dhe sistemi i takses per individet besimtare.
Per besimet e tjera e sidomos ato te armikut, jo vetem nuk duhet te kete subvencionim nga shteti, por duhet dhe taksimi te jete shume me i larte.
Injorantin e kam frike,
Budallin e meshiroj,
Te diturin (civilin) e dua pa mase.
Krijoni Kontakt