pershendetje per te gjith antaret qe jan online....
Gezuar..gezuar per shume mote....
respekte nga une...
pershendetje per te gjith antaret qe jan online....
Gezuar..gezuar per shume mote....
respekte nga une...
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Urime gjithe miqve dhe dashamirve dhe gjithe shqiptarve anemban botes .
Urime per mbare shqiptaret qe ndodhen ne te kater anet e globit.
Mbaresi, lumturi , dashuri dhe miresi sjellte nder zemrat tona 2010! Pershendetje Stafit te Forumit tone te nderuar qe nepermjet faqeve te tij na mundeson te bisedojme njeri me tjetrin. Gjithashtu pershendes gjithe sa ndodhen ne keto momente ne faqet e forumit.
Gezuar! Gezuar! Gezuar!ZOTI E BEKOFTE KOMBIN SHQIPTAR!
Gezuar Viti i Ri.
![]()
Either win or die. I hope for nothing. I fear nothing. Fate has brought me here.
Urime Viti i Ri,o populli im kushdo dhe kudo qofshi nė planetin e quajtur Tokė,hisedar tė sė cilės PATJETĖR jrmi edhe ne, me njė porosi: Tė mos e pėrbaltin vehten me gojėn tonė.
Hajrushi nga Feriyaji.
Gezuar 2010 ju uroj te gjith shqiptarve kudo qe ndodhen shum fat shendet lumturi paqe e dashuri,ju uroj nje vit te mbar e shum suksese.Gezuar gezuar gezuar
Pershendetje dhe Gezuar te gjitheve Vitin e Ri 2010 !
Qofte ky vit per te gjithe ju nje vit i mbushur me dashuri, e mbaresi !
Gezuar! Te gjitheve, Gezuar!
..deshiroj te pershendes vecmas, Pink-n dhe djalin e saj, Gezuar sebashke me te gjithe dashamiresit e juaj.
Emrin e kam Agim dhe me therrisni, Gimi.
Ju Uroj te gjithe forumisteve Vitin e Ri 2010
Me shprese qe ky vit te jete vit i mbare per forumin dhe te na mbaresoj me tema me te mira dhe me te begateshme ...
Mpuq te gjitheve .
Krijoni Kontakt