Close
Faqja 0 prej 9 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 87
    Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,379
    Postimet nė Bllog
    22

Urimet tuaja pėr Vitin e Ri 2010!

Stafi i forumit shqiptar, ne emer edhe te gjithe komunitetit tone virtual ku marrin pjese shqiptare nga mbare bota, ju uron nga zema:

GEZUAR VITIN E RI 2010!

PAQE, SHENDET E DASHURI NE JETEN TUAJ DHE TE FAMILJES SUAJ!

Ne kete teme mund te uroni njeri-tjetrin ose mund te beni nje urim per miq e te aferm. Adresa e kesaj teme do t'iu dergohet me email te gjithe anetareve te forumit.

Gėzuar e pėr shumė vjet!

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Mes muzikes dhe humorit e kalofshi mire naten e 31 dhjetorit ....me dashuri., respekt , fat, dhe lumturi ne jete, urime viti i ri 2010.

Urime gjithe miqve dhe dashamirve dhe gjithe shqiptarve anemban botes .

I larguar Maska e Enkeleu
    Anėtarėsuar
    07-12-2005
    Vendndodhja
    Prane detit i pa lare, prane drites i pa pare, prane sofres i pa ngrene, prane dijes i pa nxene...
    Postime
    4,298
    Te dashur bashkėatdhetar kudo qė jeni!
    Nga zemra Ju uroj ta kaloni gėzuar Vitin e Ri 2010!
    Suksese ne te gjitha rruget e jetes dhe lumturi ne familjet tuaja

Gėzuar pėr shum mote

Me respekt; Enkeleu
    I lumtur ėshtė ai qė nuk shpreson nė asgjė, sepse nuk zhgėnjehet asnjėherė...!

mall Maska e bili99
    Anėtarėsuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804
    Gezuar Albo dhe Gezuar gjithe shqiptaret e globit,kudo qe jeni ne keto momente ..Urime dhe me fat Vitin e Ri, te lumtur paci gjithe jeten!
    -Ja sa mberrini Viti i Ri ne Trojet Tona....dhe ne ketu ne Amerike do presim edhe nje cike,jam duke u be gati te dal ta pres ne Chicago...
    Nuk mund te shkoj pa mos u ndal tek stacioni im i dashur ,Forumi Shqiptar, ku i shoh bashkeshqiptaret e te gjithe botes.
    Shendet, lumturi dhe sukses ju deshiroj nga zemra ne vecanti stafit te Forumit Shqiptar ne krye me Albon...Gezuar!
    Pas gjashte oresh e gjysem do ta coj nje gote edhe per Forumin Shqiptar...Gezuar!
    Shqiptar te dashur festofshi gjithmone, e paci goten plot gjithmone, edhe kur mos te jete plot per ju ,per mendjen dhe zemren tuaj qoft plot!
    Edhe ne keto momente si gjithmone jam i lumtur qe jam pjese e juaja, jam shume shume i lumtur qe jam shqiptar!
    GEEEZZZUUUAAARRR !!!!!

me nderime,
    bili99
    I Ilirides jam Iliri,
    dhe i lire dua me mbet.
    Per cfardo xhevahiri,
    Shqiperine se jap per jete

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    urime te gjithe shqiptareve kudo qe jane.

ju kam shpirt ju kam zemer.

Medical Student Maska e Edmond.S
    Anėtarėsuar
    10-09-2008
    Vendndodhja
    nightingale's Dorf
    Postime
    734
    Urime Vitin e Ri 2010!Shendeti e lumturia qofshin gjithmone me ju.Shpresoj qe ky vit t'i realizoj enderrat e planet tuaja,me mire se cdo vit tjeter,i shkuar!

Gezuar

Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Mqs sa hyri viti i ri, gezuar e per shume vjet te gjitheve e qofte nje vit sa me i mbare e plot me shendet, suksese dhe lumturi:

Pershendetje per Albo, mqs na hapi kete teme ne keto momente e per te gjithe miqte e mi real apo qe kam njohur nepermjet ketij forumi e bashkebisedoj me ane te mijera temave dita-dites, duke filluar qe nga Perla, milanistja_el, saura, Apollyon, dea, xhuxhumaku (nga era, mqs s'te pelqen emri i ri), Aikido, iktuus, walchiria, chino, skender76, angelina, Enii, infinity, gloreta, unejsa, padrilla, agim metballa, Teta Vera, Ekonomisti, Adaes, Linda5, bombona, xhamia, madaber, thekthi, izadora, izabella, suada, Lorisa, Shkelqesia_E_Tij, Albmaster, Il_Santo, Endless, Bato, Rreja, tetovarja, Helen_of_Troy, Eve, Roy, LoTi, King_Arthur, Drague, Di_Ana, Pink, Rexhina, bili99, Edmond.S, Enkeleu, Homza, Fk-Partizoni etj etj me rradhe (te me falni nese kam harruar pa shkruar ndonje emer). Ju perqafoj!

La vita č bella...

i/e regjistruar Maska e King_Arthur
    Anėtarėsuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Detroit U.S.A por me zemer dhe shpirt ne elbasanin tim.
    Postime
    2,411
    I uroj gezuar vitin e ri ne rradhe te pare gjithe stafit te albasoul .
    Dhe te gjithe shqiptareve kudo qe jane qe ky vit i ri te jete viti i realizimit te deshirave te tyre te jete viti i paqes i begatise dhe i sukseseve .

Per shume vjet gezuar .

Albasoul shpirti i shqiptareve !!!

Gėzuar vitin e ri

gėzuar vitin e ri
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    "Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-11-2009
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    84
    Gezuar te gjitheve Vitin e Ri 2010...Qofte ky vit per te gjithe ju nje vit i mbushur me dashuri, paqe e mbaresi...Gezuar! Gezuar!

Faqja 0 prej 9 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •