Close
Faqja 9 prej 19 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 189
    bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga Kaprosi Lexo Postimin
    nese jane ketu ne forum do ju lutesha ta mbyllin kete teme...sepse ne shume tema por sidomos ne kete teme pjesa derrmuese shkruajne thjeshte vetem per te qene ne forum..eshte bere e peshtire dhenia e moralit nga njerez qe me se shumti nuk e dine cka eshte morali...ke nga ata qe ketu '' ju qahet by-tha '' e ne te vertete e kane qare by-then dhe shume gjera tjera semaforeve te italise dhe europes qe na shesin nder e moral apo behen si virgjeresha..apo mund te kemi edhe nga ata kapo te ketyre virgjereshave qe na quajne te trashe apo anadollak...mjer forumi ne duar te kujt ka ra..ne vend qe ta komentojne thjeshte si nje rast tragjik qe i ka ndodhe nje bashkombasi tone turren me vrap e bejne te zgjuarin apo te zgjuaren , te ndershmin apo te ndershmen..ashtu siq shajme cdo rast episodik qe i ndodh komunitetit tone...epo nuk thone kot '' i shari te shan ''...

te verteten ibrahimi e mori ne varr..sado qe te rrahim uje ne havan ne ketu , sado moral te shesim ne '' te ndershmit dhe te menqurit '' nuk kemi per ta zbuluar...mos hyfsh ne goje te miletit thonin dikur prinderit tane ...po e pate bishtin ta heqin e po nuk e pate bishtin ta vene...ashtu siq edhe po ja veme edhe po ja heqim te ndjerit...

nga sa duken bathet ibrahimi ka vrare per nder dhe i lehte i qofte dheu kudo qe do varroset...burra si ti kan vdekur sot ibrahim dhe bash keto te vdekur po te shajne dhe po te linqojne sot ty....

zoti te qofte ne xhenet....
    copa mishi si puna jote, nuk arrijne dot te konceptojne dot jeten perendimore. Copa mishi si puna jote duhet te vazhdojne te jetojne akoma neper shpella, derisa te bindeni vete qe keni evoluar pak e nga pak dhe keni nderruar vizionet me elementare dhe me minimale te nje jetese tamam si njerez me tru dhe te civiliziuar.

ky copa mishit qe ja futi dhe vetes me pas, kishte te bente me ish te dashuren dhe jo grua, dhe nderin kaq te paprekur qe na permendi. Ky ishte nje miserable person. Mire beri qe iku, po mori ne qafe dhe njerez te tjere te pafajshem. Dhe shpresojme qe copa te tjera mishi si puna juaj qe ju duket normale dhe i faleni zotit dhe xheneteve te vini mend njehere e mire. Piece of meat. LoL

humble
    Anėtarėsuar
    24-03-2007
    Vendndodhja
    in M.T's heart
    Postime
    637
    Citim Postuar mė parė nga ilia spiro Lexo Postimin
    "Nderi"
    Eshte e veshtire te kuptohet se c`perfaqeson kjo fjale. E justifikon vrasjen, mbrojtja e te ashtuquajturit "Nder". Ne kete rast kemi te bejme me krenari boshe, e cila e ka cuar ne kete veprim. Vetem nder s`i ka mbetur atij me.

Gjithesesi mendimet jane te ndryshme per kete ceshtje. Nje pjese e mentalitetit shqiptaroverior e justifikon vrasjen (kanuni).
    Dicka du me ta than e mos e harro...
    Shqiptari per ftyr jeton. E njashtu si femna e mir te neron e keqja te korit. Shqiptari nuk parnon me e cnjerzu me i cu kore te shpija se ja hup vleren vetit e tan fisit, en ket rast edhe pse t'duhet me vdek, rrasja plumin me celik... si ja ka rras ky en mes t'finlands.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga GANGO of SG : 03-01-2010 mė 15:28
    Yevgeny Rodionov
    Rroft AMERIKA!

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga Endless Lexo Postimin
    E di si flisni ju apo jo, sikur ne ato momente ky tipi ishte ulur ne nje tavoline dhe po bente hesapet e gjerave qe do blinte te dielen ne supermarket, dhe kishte kohe te reflektonte dhe ti merrte gjerat me nge. Jo nje zgjidhje do ishte kjo, jo nje zgjidhje ajo. Na tregoni zgjidhjet ne ju. Oj ti moter e dashur, une tani te shkoj te me q nena para e mbrapa e te punoj nate e dite me turne e pa turne, per te mbajtur ty dhe femijet e mi me buke, dhe ne moment te pare qe shkel ne shpi te shikoj ty qe me pallohesh me tjetrin. Mire ty, po dhe gocat e mia. E kupton ti qe ketu llogjika fiket, nuk ekziston me. Ca me tregoni ju mua perralla (feminismi) me mbret kot. Dhe PO vetem burrat mbrojne nderin e familjes, se nuk eshte femra ajo qe i del per zot asaj ne kohe lufte apo kur i kanoset rreziku familjes, por mashkulli. Dhe tradhetia e femres ndaj nje mashkulli nuk eshte njesoj si ajo e mashkullit ndaj femres. Femra e di shume mire qe i dashuri i saj apo burri ne nje moment dobesie mund ta tradhetoje ate vetem pse nje tjeter shume here me e shemtuar se ajo i hapi kembet. Po nuk do te thote se ai nuk e do me ate. Kurse tradhetia e nje femre eshte shume here me e rende, se ka te beje me burrerine e mashkullit. Se e dime shume mire qe arsyet pse nje femer tradheton nuk jane te njejtat me ate te nje mashkulli. Femra gjithmone eshte me e permbajtur se mashkulli, dhe nese e tradheton ate eshte gjithmone koshiente per ate qe po bene.
    Sa bukur e justifikoni veten ju meshkujt! Nuk e prisja ket mentalitet nga ty.

Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga GANGO of SG Lexo Postimin
    Dicka du me ta than e mos e harro...
    Shqiptari per ftyr jeton. E njashtu si femna e mir te neron e keqja te korit. Shqiptari nuk parnon me e cnjerzu me i cu kore te shpija se ja hup vleren vetit e tan fisit, en ket rast edhe pse t'duhet me vdek, rrasja plumin me celik... si ja ka rras ky en mes t'finlands.
    Shqiptari le te jetoje per fytyren e tij dhe jo te gruas. Se ka pjell ai gruan e vet, por nje nene. Me gruan vetem nje leter e bashkon, dhe nje leter e ndan. Sa ju pelqejne dramat ju meshkujve!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mia@ : 03-01-2010 mė 15:47

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga dea_07 Lexo Postimin
    Shqiptari le te jetoje per fytyren e tij dhe jo te gruas. Se ka pjell ai gruan e vet, por nje nene. Me gruan vetem nje leter e bashkon, dhe nje leter e ndan.
    A mundem met pyt se ku je rrit ti ?? Jashte apo brenda trojev Shqiptare ???

Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga xhamia Lexo Postimin
    A mundem met pyt se ku je rrit ti ?? Jashte apo brenda trojev Shqiptare ???
    Besoj se e kam permendur shume here ku jam rrit, dhe sa vjet kam ne emigrim. Nuk te pelqen mendimi im? E di. Si shume meshkujve Shqiptare. Jo vetem atyre qe jane rrit ne Shqiperi, por dhe atyre qe po rriten jashte. Duhet te kalojne shekuj qe mentaliteti i mashkullit Shqiptar ne pergjithesi, te ndryshoje.

humble
    Anėtarėsuar
    24-03-2007
    Vendndodhja
    in M.T's heart
    Postime
    637
    Shqiptari le te jetoje per fytyren e tij dhe jo te gruas. Se ka pjell ai gruan e vet, por nje nene. Me gruan vetem nje leter e bashkon, dhe nje leter e ndan. Sa ju pelqejne dramat ju meshkujve!
    Apapa, nal bre kodoshe ku po don me shkua... apo e din qe ie tu ba muhabet me shqiptar jo me swingers t'perenimit. Eh medet si i ka vojt halli bijave t'shqiptarit me qit ksi fjalsh pergojet... korite vetin print e katragjyshat en vorr mor bij. Ske faj se je ba moderrne e tash ke harru qe je rrit me copa e grima,e kanu shqiptarit.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga GANGO of SG : 03-01-2010 mė 16:00
    Yevgeny Rodionov
    Rroft AMERIKA!

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Besoj se e kam permendur shume here ku jam rrit, dhe sa vjet kam ne emigrim. Nuk te pelqen mendimi im? E di. Si shume meshkujve Shqiptare. Jo vetem atyre qe jane rrit ne Shqiperi, por dhe atyre qe po rriten jashte. Duhet te kalojne shekuj qe mentaliteti i mashkullit Shqiptar ne pergjithesi, te ndryshoje.
    Qka nuk jam pajtu shpesh me mendimin tend,kesaj radhe i ke ren pikes bravo!

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Besoj se e kam permendur shume here ku jam rrit, dhe sa vjet kam ne emigrim. Nuk te pelqen mendimi im? E di. Si shume meshkujve Shqiptar. Jo vetem atyre qe jane rrit ne Shqiperi, por dhe atyre qe po rriten jashte. Duhet te kalojne shekuj qe mentaliteti i mashkullit Shqiptar ne pergjithesi, te ndryshoje.
    Nuk me paska has me lexu , por nuk jem amerikan apo gjerman me i ndrru ka 5-6 her grat .

Kshtu ka qen tradita skem qfare te bejme ....na pelque apo jo ne jem shqiptar....perveq atyre qe kan harru .

Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga xhamia Lexo Postimin
    Nuk me paska has me lexu , por nuk jem amerikan apo gjerman me i ndrru ka 5-6 her grat .

Kshtu ka qen tradita skem qfare te bejme ....na pelque apo jo ne jem shqiptar....perveq atyre qe kan harru .
    Po ta vrasesh qenka tradite? Mos u marto me po nuk deshe. Nuk te detyron njeri. Po dhe grua me zor ce do?

Faqja 9 prej 19 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •