Close
Faqja 14 prej 19 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 189
    humble
    Anėtarėsuar
    24-03-2007
    Vendndodhja
    in M.T's heart
    Postime
    637
    ilia karakteri jon asht produkt i kulturs t'parve te cilt na kan msua e leht nuk asht me vra grun bijen a motren tane...me derdh gjakun tan por asht zgjillja e vetme me shpetu degradim t'matejshem t personit dhe fabriks sociale... nese devijojm prej ktyne ullzimeve ater indirectly assumojm qe arsyetimi i tparve ton nuk ka ken i llogjikshem...ti mendon qe te paret tone kan ken gabim dhe ti e partnert tuj jeni drejt?
    Yevgeny Rodionov
    Rroft AMERIKA!

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga Kaprosi Lexo Postimin
    ....po te them qe e kam nje keshtjelle shume te forte..pervoja te tilla nuk ka shance te me ndodhin dea jo..une jam malsor qe edhe pse i kam 15 vjet ne perendim jam po ai malsori i pa ndryshueshem i para 15 vjeteve......zoti cka nuk te dergon per hise por besoj se edhe per kete pjese te jetes kjo keshtjelle nuk do cenohet fare...se kam ditur si ta ndertoj...

realiteti per te cilin une flas eshte realiteti ne te cilin po jetojme ne sot...nuk e di se si ndodh aty ku ti jeton por di aty ku une kam jetuar se fenomeni i ndarjeve dhe shkaterrimit te familjeve ka marre permasa ndoshta alarmante...dhe pothuajse pjesa dermuese e ndarjeve kerkohen nga femrat...per te mos thene 100% ...ajo cka une thashe me siper eshte ajo cka me ka thene nje perkthyese dikur kur ajo u nda nga bashkeshorti i saj...e di si me tha ajo e nderuar dea...cme duhet mua burri sot kur gjithcka e kam te realizuar..apo te me kerkoje llogari kur dal e kur vij...me ke dal e me ke vij....ti sherbej diten dhe nate...dhe e kishte mire ajo perkthyesja dea...se vertete i kishte te gjitha...e njihja fare mire..dhe keto i kishte fale shpatullave te forta te skllavit te saj...

do te tregoj per dijeni nje ngjarje qe jo pak beri buje ne nje lagje te nje qyteti perendimor kur po ndodhte nje gjygj ndarjeje...
    burri ishte elektricist dhe gruaja shtepiake...i thone shoket se kujdes se gruaja ka sjellje te dyshimte..e ndjek nje dite elektricisti dhe sheh dike te hyje ne shtepine e tij...duket kishte qene shume i zgjuar dhe i matur...dinte si te montonte ne menyre te padukshme kamera sigurie..i monton edhe ne koridorin e shtepise dhe ne dhomen e gjumit...e verteton gjithcka qe i thone shoket dhe nuk flen me me gruan e tij por fillon pregaditjet per tu kthyer ne vendlindje..gruaja dicka kupton dhe menjehere e denoncon ne polici..dhune ne familje ishte akuza..policia e arreston burrin dhe i ve sensor ne kembe qe te mos i afrohej shtepise se tij per disa kilometra...fillon gjygji i ndarjes..ky nuk e ben fillimisht publike kaseten e rregjistruar me orgjine e te shoqes...menjehere gjykata vendos kunder burrit dhe kur e sheh i shkreti cpo i ndodhte ju tregon proven finale..gjykata per inat e denon me pune korrektuese por ja jep te gjitha te drejtat mbi femijet atij...ish gruaja e tij sot sillet rrugeve duke kaluar sa ne doren e njerit mashtrues ne te tjetrit...

a e din e dashur dea se sa meshkuj jane perbuzur ne menyre te tille nga grate e tyre...dhe a e din e nderuar se veq nese ka prova te pa kundershtueshme burri fiton...kurse femra pa asnje prove fiton te drejtat dhe privilegjet e ndarjeve...a duhet te jene te gjithe meshkujt te zgjuar si elektricisti qe te siguronin prova te tilla per te fituar te drejtat e pasardhesve te vet...jo pra dea...

une asnjehere nuk bej pergjithesime dea bile e urrej absoluten..per mua cdo gje eshte relative...por nese do hysh thelle ne jeten e emigranteve do e veresh mire qe ky eshte nje fenomen mjaft i perhapur...

gjithsesi kjo teme ishte per te ndjerin ibrahim ...debati devijoj ne kete menyre keshtu...por mund te kete qene e njejta situate edhe per te ndjerin ibrahim...ai nuk u tregua i menqur si elektricisti...epo jo te gjithe jemi te menqur...dhe ndoshta dikush edhe nga padituria vepron siq veproi ibrahimi...

per mua eshte shkrimi i fundit ne kete teme pasi vertete nuk ja vlen te shkruash me.
    Te jap te drejte per faktin qe shumica e divorceve jashte kerkohen nga femrat, por jo pa te drejte ama. Te gjithe ata qe i kane lene grate ketu e kane merituar. Dhe do i keshilloja keto femra qe marrin meshkuj te divorcuar te mendohen mire dhe mos mjaftohen vetem me fjalet e mashkullit. Nuk te le femra Shqiptare kot pa arsye. Hiqeni nga mendja kete. Dhe qe ta dish nga divorci me shume te humbur mesa kam pare ne keto rastet ketu kane dale burrat dhe jo grate. Ata e lene veten ne meshire te fatit. E kane veshtire te bejne nje jete normale pa grua.
    Qe ka nga ato femra ashtu sic thua ti ka plot, por jo se i ka bere perendimi. Ato ashtu kane qene me kohe. Keshtu eshte kur shumica martohen me mbleseri. Shumica e ketyre femrave i marrin meshkujt qe jane jashte per interes. Behet fejesa martesa brenda dy javesh. Thote njeri eshte goce per shtepi e mbaroi puna. C'martese eshte kjo? Pastaj vijne zhgenjimet nga te dyja palet.
    Sa per ate perkthyesen s'ke pse i ve faj. Ka burra qe vertet ta nxijne jeten me xhelozine, apo fanatizmin e tyre, mos flasin per neglizhencen ndaj femres dhe ajo mund te jete zhgenjyer nga nje prej tyre. Ashtu e them dhe une.'' Me mire beqare se me nje burre sa per syte e botes e ketej s'shikon nje dite te bardhe.''
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mia@ : 04-01-2010 mė 16:20

Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga GANGO of SG Lexo Postimin
    ilia karakteri jon asht produkt i kulturs t'parve te cilt na kan msua e leht nuk asht me vra grun bijen a motren tane...me derdh gjakun tan por asht zgjillja e vetme me shpetu degradim t'matejshem t personit dhe fabriks sociale... nese devijojm prej ktyne ullzimeve ater indirectly assumojm qe arsyetimi i tparve ton nuk ka ken i llogjikshem...ti mendon qe te paret tone kan ken gabim dhe ti e partnert tuj jeni drejt?
    Po mo po te paret tane te mencur shume. Intelektual te medhenj qe nuk dinin as shkrim e kendim. Atyre u falet injoranca. Aq dinin aq benin, por jo juve qe jeni rrit ne shekulin e 21. Atyre nuk u kerkohej shume. Mjaftonte te dinin te benin femije, punet e shtepise dhe punonin token. Nuk jane me ato kerkesa qe kane qene, dhe nuk mund te jetohet me me ato zakone prapanike ku femra shikohej vetem si nena e femijeve dhe sherbetorja e burrave. Femra ka treguar qe eshte po aqe zonja ta perballoj jeten vetem sa dhe burrat. Kete s'duroni dot ju.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mia@ : 04-01-2010 mė 16:27

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Citim Postuar mė parė nga dea_07 Lexo Postimin
    Po mo po te paret tane te mencur shume intelektual te medhenj qe nuk dinin as shkrim e kendim. Atyre u falet injoranca. Aq dinin aq benin, por jo juve qe jeni rrit ne shekulin e 21.
    Jo te gjithe jane rritur ne shekullin e 21.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga IL__SANTO Lexo Postimin
    si psh. plaku o derman.

E di qeni ku fle lepuri. Maska e lepurush
    Anėtarėsuar
    29-04-2008
    Postime
    190
    Sa vjeē jenu ju te dy siper :P
    Dituria prehet nė zemrėn e atij qė ka mend, por ajo qė ėshtė nė zemrėn e budallenjve merret vesh.

Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga IL__SANTO Lexo Postimin
    Ne fakt e kuptoj nje ne moshen e babait, apo gjyshit tim te jete me zakonet prapanike, por jo brezin e ri qe jane rrit ne demokraci. E ndryshova. Dhe babi im ka mendime me te emancipuara per jeten, familjen se disa adoloshent ketu, sinqerisht e them.

Erando
    Anėtarėsuar
    19-07-2004
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    865
    Kaprosi duket qe eshte njeri i mencur dhe te gjitha qe ka shkrujt jane te verteta, un jetoj ne perendim dhe te gjitha jane ashtu si thot Kaprosi.

Dea nuk ke te drejte, sepse grave ne perendim ju ka marr menja ere. E kan menjen me ble makina, shpija, rroba e me dal me turli lloj horit.
    HISTORY HOLDS
    for the time to come and share.

E di qeni ku fle lepuri. Maska e lepurush
    Anėtarėsuar
    29-04-2008
    Postime
    190
    Citim Postuar mė parė nga padrilla Lexo Postimin
    Kaprosi duket qe eshte njeri i mencur dhe te gjitha qe ka shkrujt jane te verteta, un jetoj ne perendim dhe te gjitha jane ashtu si thot Kaprosi.

Dea nuk ke te drejte, sepse grave ne perendim ju ka marr menja ere. E kan menjen me ble makina, shpija, rroba e me dal me turli lloj horit.

Ju rrujt zoti prej rrezikut pra Padrilla :P,nqs ju ndodh gje pushka top ju bofte :P
    Dituria prehet nė zemrėn e atij qė ka mend, por ajo qė ėshtė nė zemrėn e budallenjve merret vesh.

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga lepurush Lexo Postimin
    Sa vjeē jenu ju te dy siper :P
    ne jemi te shek.XX

kallashat i kishte xhaxhi.

gjyshi im ka pas dy alltija.nji te arit dhe nji t'k..............

Faqja 14 prej 19 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •