ka nje dit muaj te vecant ajo nat qe festojn muslimanet vitin e ri
ka nje dit muaj te vecant ajo nat qe festojn muslimanet vitin e ri
Deffiniton Of Emotional People:Crying for things They never had..
dup dup dup dup
Ndryshuar për herë të fundit nga sdi-gja : 01-01-2010 më 20:06
Lexo kyt, c'ka po thone hoxhalleret tash:
http://www.forum-islamik.com/forum/s...ad.php?t=37080
Kështuqë nuk mbetet asnjë dyshim se martesa me vajzën e axhës është e lejuar, dhe nuk ka asnjë argument që e ndalon atë, dhe nuk ka asnjë prej dijetarëve që e ka ndaluar një martesë të tillë, dhe kjo është çështje e njohur në Islam, edhepse në vendet tona, dhe sipas traditës tonë, një gjë e tillë është absurde dhe e pamundshme, por ne duhet që të ndërrojmë traditat duke u kapur për argumentet e Islamit, e jo të ndërrojmë vendimet e kësaj feje të pastër, duke u kapur për traditat tona.
Adem Gashi nuk ju pergjigj postimit tim dhe opinionit tim rreth rastit të tij!!!
sdi-gja
A ta lëmë Islami dhe ta puthim kryqin e shkive a? apo ti adhurojm idhujt që janë punuar nga vetë njeriu e pastaj ata ti marrim për zot duke refuzuar Zotin që është në qiell!!!Si islamin apo zakonet Arabe p.sh?
kemi qene te Krishtere qysh se eshte degju fjala 'Albanian' dhe pagan para saj.
Nese ne si kulturë nuk pranojmë asgjë nga jashti si thua ti për Islamin dhe "zakonet Arabe" të lutem pergjigju prej nga erdhë Krishterimi?
Prej Amerike Jo! Prej Evrope Jo! Prej nga erdhë? prapë po dalim tek kultura e lindjes pra mbylle e mos fut preferenca fetare duke u munduar ti degradosh tjerët se vet je minoritet.
Pastaj Islamin unë nuk e pranova me dhunë çka ke kundër bindjes sime ti?
A të pengon pse unë jam Musliman, e kam familjen Muslimane dhe jetoj me Islam?
A të pengon që qyteti im ditëve të Premte stërmbushet në faljen e namazit të xhumasë (Falja kryesore gjatë javës)?
Çka ke kundër?
Nese je kundër futjes së kulturave të huaja atëherë thuaj edhe Evropes stop! nuk na duhen modat e juaja i kemi ne tonat!
Po jo nuk e bënë dot! vetëm flet ketu sa për të hapur polemika pa nevojë
Ndryshuar për herë të fundit nga gimche : 01-01-2010 më 20:59
Krijoni Kontakt