Close
Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 83
    ...... Maska e Rreja
    Anëtarësuar
    09-11-2009
    Vendndodhja
    Prison
    Postime
    378
    ka nje dit muaj te vecant ajo nat qe festojn muslimanet vitin e ri
    Deffiniton Of Emotional People:Crying for things They never had..

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    06-11-2007
    Postime
    342
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    Ajo qe me pengon me se shumti eshte pse populli yn,pranon cdo gje qe i servohet nga te huajt,
    Si islamin apo zakonet Arabe p.sh?

kemi qene te Krishtere qysh se eshte degju fjala 'Albanian' dhe pagan para saj.
    Ndryshuar për herë të fundit nga sdi-gja : 01-01-2010 më 19:55

Citim Postuar më parë nga sdi-gja Lexo Postimin
    "A Saudi judge recently refused to annul a marriage between an 8-year-old girl and a 47-year-old man -- a union apparently arranged by the girl's father to settle his debts -- a lawyer in the case told CNN."
    http://www.cnn.com/2008/WORLD/meast/...age/index.html

Baba i flliqte Arab shet vajzen 8 vjecare pedofilit 47 vjecar Arab per boxh, gjykatesi i Sharias thote eshte e rregullt sipas islamit. Phtuh! C'fare 'kulturet' doni me pru ne troje tona.
    Larg nga trojet tona kjo kulturë e huaj e fëlliqur!
    T' ruajmë fëmijët!
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304

O zotri po Islamin duhet ta marri ai eshte vullnet i njeriut a don ta marr ajo,kurse traditat arape nuk do ti marrim kurr dhe nuk do ti pranojm ne asnje menyre,sepse i kemi tradita tona shqipetare.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    06-11-2007
    Postime
    342
    dup dup dup dup
    Ndryshuar për herë të fundit nga sdi-gja : 01-01-2010 më 20:06

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    06-11-2007
    Postime
    342
    Citim Postuar më parë nga ademgashi_dk Lexo Postimin
    Larg nga trojet tona kjo kulturë e huaj e fëlliqur!
    T' ruajmë fëmijët!
    Lexo kyt, c'ka po thone hoxhalleret tash:
    http://www.forum-islamik.com/forum/s...ad.php?t=37080
    Kështuqë nuk mbetet asnjë dyshim se martesa me vajzën e axhës është e lejuar, dhe nuk ka asnjë argument që e ndalon atë, dhe nuk ka asnjë prej dijetarëve që e ka ndaluar një martesë të tillë, dhe kjo është çështje e njohur në Islam, edhepse në vendet tona, dhe sipas traditës tonë, një gjë e tillë është absurde dhe e pamundshme, por ne duhet që të ndërrojmë traditat duke u kapur për argumentet e Islamit, e jo të ndërrojmë vendimet e kësaj feje të pastër, duke u kapur për traditat tona.

Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Lexo kyt, c'ka po thone hoxhalleret tash:
    http://www.forum-islamik.com/forum/s...ad.php?t=37080
    Kështuqë nuk mbetet asnjë dyshim se martesa me vajzën e axhës është e lejuar, dhe nuk ka asnjë argument që e ndalon atë, dhe nuk ka asnjë prej dijetarëve që e ka ndaluar një martesë të tillë, dhe kjo është çështje e njohur në Islam, edhepse në vendet tona, dhe sipas traditës tonë, një gjë e tillë është absurde dhe e pamundshme, por ne duhet që të ndërrojmë traditat duke u kapur për argumentet e Islamit, e jo të ndërrojmë vendimet e kësaj feje të pastër, duke u kapur për traditat tona.

O zotri si duket e ke gabuar temen.

Me lejo ta kujtoje,tema eshte: Viti i Ri sipas arabëve ( bisedë e zhvilluar sot )

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    06-11-2007
    Postime
    342
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    O zotri si duket e ke gabuar temen.

Me lejo ta kujtoje,tema eshte: Viti i Ri sipas arabëve ( bisedë e zhvilluar sot )
    Po pyete Arabet per vit te ri, pse jo edhe per gjera tjera te islamit?

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Adem Gashi nuk ju pergjigj postimit tim dhe opinionit tim rreth rastit të tij!!!

sdi-gja

A ta lëmë Islami dhe ta puthim kryqin e shkive a? apo ti adhurojm idhujt që janë punuar nga vetë njeriu e pastaj ata ti marrim për zot duke refuzuar Zotin që është në qiell!!!
    Nese ne si kulturë nuk pranojmë asgjë nga jashti si thua ti për Islamin dhe "zakonet Arabe" të lutem pergjigju prej nga erdhë Krishterimi?
    Prej Amerike Jo! Prej Evrope Jo! Prej nga erdhë? prapë po dalim tek kultura e lindjes pra mbylle e mos fut preferenca fetare duke u munduar ti degradosh tjerët se vet je minoritet.
    Pastaj Islamin unë nuk e pranova me dhunë çka ke kundër bindjes sime ti?
    A të pengon pse unë jam Musliman, e kam familjen Muslimane dhe jetoj me Islam?
    A të pengon që qyteti im ditëve të Premte stërmbushet në faljen e namazit të xhumasë (Falja kryesore gjatë javës)?
    Çka ke kundër?
    Nese je kundër futjes së kulturave të huaja atëherë thuaj edhe Evropes stop! nuk na duhen modat e juaja i kemi ne tonat!
    Po jo nuk e bënë dot! vetëm flet ketu sa për të hapur polemika pa nevojë
    Ndryshuar për herë të fundit nga gimche : 01-01-2010 më 20:59

Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304

Ti po na thrret mu ba Krishtere ok po e pranojm me ni kusht
    qe mos me fut sende të huaja ne kombë.

upssssss po um doket qe Krishterimi është gjithashtu kulturë e huaja dhe gjithashtu është nga lindja

Faqja 8 prej 9 FillimFillim ... 6789 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •