Close
Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 83
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    06-11-2007
    Postime
    342
    Citim Postuar më parë nga Suhejbi Lexo Postimin
    ohhh tybystikfar po qaq shum te intereson ta dish se a jep motren apo nipin per grua qofse do beso qofse sdo shko the qafen dikun..
    A je islamic apo Shqiptar? Po qe islamic a ja nep vajzen tende nipit (si ata 'Shqiptaret' ne Angli se muhameti ka than asht Ok) A je nep vajzen 6 vjecare (sa Aisha--Muhameti kjoft knaq me ate femi) nje hoxhe 52 vjecar? Jane 100% normale ne Islam dhe boten Arabe /gabelshe.

C'ka thashe une jane 100% te verteta.

I don't panic, po pate kalu nje metal detector.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-12-2009
    Postime
    489
    Ne nje kohe kur nuk ju binden nje te derguari te Zotit e urrenin ate dhe disa musliman te tjere atehere ky i derguar i Zotit beri kete dua:O Zoti im, mos lë mbi tokë asnjë nga jobesimtarët! ...mduket se ka ardhur koha qe kete dua ta bejne besimtaret.....(lexo per kete ngjarje)

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anëtarësuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    qka na je more ti ne qdo teme nderhyn ncnc..

Nuk e di pse debatoni akoma....
    nje here shikojani nickun >> sdi gja<< po s'din i shkreti....
    gjunah...turpe te kesh...se si e nencmon nje fe te dikujt...o i nderuar...
    askush nuk te thote beso...por te pakten trego pake respekte si njeri..
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    06-11-2007
    Postime
    342
    Besoj. Po s'besoj qe nje pedofil, hajdut, gabel, kurvar e terrorist eshte profet.

Citim Postuar më parë nga Lulzim7 Lexo Postimin
    Ne nje kohe kur nuk ju binden nje te derguari te Zotit e urrenin ate dhe disa musliman te tjere atehere ky i derguar i Zotit beri kete dua:O Zoti im, mos lë mbi tokë asnjë nga jobesimtarët! ...mduket se ka ardhur koha qe kete dua ta bejne besimtaret.....(lexo per kete ngjarje)

i/e regjistruar Maska e The_Capital
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366
    Ndryshuar për herë të fundit nga The_Capital : 01-01-2010 më 17:33

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    06-11-2007
    Postime
    342
    po kjo sipas teje ka respet a po ???
    me kto fjal ofenduese ndaj pejgamberit a??/
    Nuk eshte 'pejgamberi' im. Per mua dhe 99% te botes te perparuar eshte nje plak i flliqt

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-02-2009
    Postime
    17
    Festoni o njerez se feston gjithe bota,se nuk ka te bej fare me fene,por festoni e gezoni femijet tuaj sic gezohen femijet e rethit ku jetoni,se per ndryshe do hyni ne mekat me femijet tuaj.
    URIME NJIQIND HERE,URIME.
    Nga Mersimi.

Ju lutem t'i përmbaheni temës. Tema nuk është për të bëmat e të pabëmat e....., por tema thjesht është për t'u treguar fëmijëve, gjeneratës së re që:

Lirisht le ta festojnë Vitin e Ri se kurrfarë mëkati ( gjynahu ) nuk bëjnë, sepse Viti i Ri nuk është festë religjioze dmth nuk ka karakter fetar.

Dhe ju të rinj, jo vetëm për Vitin e Ri por sa herë të doni gëzohuni.

Gjithmonë qofshi të gëzuar o engjëjt e kësaj bote - fëmijë, ju që jeni e ardhmja e Kosovës, por pa paragjykime të huaja të imponuara e të servuara me hile për ju nga matrapazë rrugësh!

Prindër të dashur më shumë kujdes për fëmijët tuaj. Ruani fëmijët nga këto marifete që janë kah zhvillohen në trojet tona për ta prishur rininë tonë, sepse rinia është e ardhmja e Kosovës! Ta edukojmë shqip rininë tonë nëse duam të kemi një Kosovë shqiptare!

Ky ka qenë edhe qëllimi i hapjes së kësaj teme.

Për matrapazët: Aman matrapazë të shitur mos na e prishni rininë. Nëse besoni në ZOt mos e bëni këtë se ZOti do të ju dënojë. Kemi 100 halle të tjera. Mos i shfrytëzoni hallet tona për qëllimet tuaja të errëta. Hiqni dorë nga rinia jonë!
    Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 01-01-2010 më 18:17
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    06-11-2007
    Postime
    342
    "A Saudi judge recently refused to annul a marriage between an 8-year-old girl and a 47-year-old man -- a union apparently arranged by the girl's father to settle his debts -- a lawyer in the case told CNN."
    http://www.cnn.com/2008/WORLD/meast/...age/index.html

Baba i flliqte Arab shet vajzen 8 vjecare pedofilit 47 vjecar Arab per boxh, gjykatesi i Sharias thote eshte e rregullt sipas islamit. Phtuh! C'fare 'kulturet' doni me pru ne troje tona.

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Po eshte haram sepse kjo nuk eshte feste,as e myslimanve,dhe as e krishterve,po eshte fesete e paganev,keshti qe eshte haram.
    Ajo qe me pengon me se shumti eshte pse populli yn,pranon cdo gje qe i servohet nga te huajt,pranon lloj lloj festa degjeneruse,para medno pranon ta festoj festen siq eshte e njohur te ne Nata e shtrigave,Vitin e ri,e shum do festa ce jan degjeneruse,per rinin ton dhe Kombin ton,pramedo per Festen e 28 Nentorti,institucionet tona nuk organizan ndonje manifestim,kurse per Vitin e ri,po organizuan manifestime te ndryshem ne sheshin e prishtines,kjo eshte turpi me i madhi te cilet e bej keta njerez.

Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •