Florini tregoj haptas qe ka Zagar,Langoj nuk e di a ka nevoj per koment.
Bravo Florin.
Florini tregoj haptas qe ka Zagar,Langoj nuk e di a ka nevoj per koment.
Bravo Florin.
Na duhen shqiptaret e amerikes sot si kurr me shume sepse ata kan dije kan guximin dhe para se gjithash kan lidhjet e forta me shtetin me te fort ne bot.
Une u mahnita per guximin se si ka pas mundesi me ajroplana me pru armatim ne shqiperi,keto i bejn vetem djemt si florini e lum kosova qe e ka.
Po ketu ca zagarica si koqo-velli nuk kan tru,prandaj une shpesh qeshi me nivelin e mjer te tyre.
Sigurisht qe ne kosovaret nuk mund te mburremi me gjuhen shqipe sepse qaloim qe te gjith qe nga profesori i gjuhes shqipe e deri tek qytetari me i thjesh dhe ketu bej pjes edhe une per fatin e keq por jo me fajin tim,megjithate as ti koqo-velli nuk len pershtypje qe din diqka e me se pakti drejtshkrimin.
Me deshir do kisha ber nje kurs gjuhe jo ne kosove por ne tiran sepse aty flitet gjuha shqipe,kurse ne ne kosove flasim shkel e shko.
Dhe njeriu sa te jetoi duhet te mesoi,ne te kundert mbetet i injorant sa je ti sot koqo-velli.
Langoj e zagare ke plot edhe ne kete forum.Vec me leh dine.
o juve nuk eshte tu ja ndie as per UCK as per Hashim Thaqin e aq ma pak per luftarin e liris Florin Krasniqin por keni qel tem me ofendue njerizit qe kan luftue se edhe njeqin vjet keni me kalue e as qe keni me kuptue qka ka thane luftari Florin as se si ka qveris Hashimi sepse keta te dy e kan krijue historin qe gjithmon kan me u permende per te mire.
o juve nuk eshte tu ja ndie as per UCK as per Hashim Thaqin e aq ma pak per luftarin e liris Florin Krasniqin por keni qel tem me ofendue njerizit qe kan luftue se edhe njeqin vjet keni me kalue e as qe keni me kuptue qka ka thane luftari Florin as se si ka qveris Hashimi sepse keta te dy e kan krijue historin qe gjithmon kan me u permende per te mire.
dardaniAU-t Andi Ballshi
Me kesi njerezish e keso mendimesh, populli yne i menēur thote: Mos paqa pune, ndersa jezu Krishti, thote: Fali zot se nuk dine...
Kurrfare komenti tjeter, pos nje porosi: Lexoje librin e shkrimtares amerikane, Stacy Sullivan, Mos kij frikė, se i ke djemtė nė Amerikė
Krijoni Kontakt