Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 4
    i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220

Tiranë: Ndërrimi i viteve, koncert e shampanje në shesh

Koncert i madh festiv pranë sheshit "Skënderbej" për të festuar ndërrimin e viteve. Aktiviteti i organizuar nga Bashkia e Tiranës, këtë vit do të jetë krejt ndryshe.

Koncerti do të zgjasë më shumë se herët e tjera, pasi do të vazhdojë për gati gjashtë orë. Mbrëmja festive e Vitit të Ri do të fillojë në ora 20:00 të mbrëmjes dhe do të zgjasë deri në 02:00 të mëngjesit.

Në orën 00:00 Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Edi Rama, do të hapë shishen e shampanjës për të festuar momentin e ndërrimit të viteve.

E reja e këtij viti do të jenë artistët pjesëmarrës, pasi do të këtë më shumë se 15 këngëtarë të mirënjohur të skenës shqiptare si dhe një përzierje brezash muzikorë. Ndërkohë që nuk do mungojë as trupa e baletit dhe këngëtarë të rrymave hip-pop.

Pjesë e këtij koncerti do të jenë emrat të njohur të muzikës shqiptare, si grupi 'Produkt' 28, këngëtarët Era Rusi, Marsida Saraçi, Arbër Arapi, Artan Kola, si dhe grupi 'Ëest Side Family', që pritet të këndojnë edhe me kryebashkiakun, por ky lajm nuk është konfirmuar zyrtarisht nga ana e Bashkisë së Tiranës.

Në këtë koncert nuk do të mungojnë as këngëtarët e rrymës hip-pop, si dhe DJ Mandi, i cili do performojë për një kohë të gjatë, duke qenë se koncerti do të zgjasë deri në orët e para të mëngjesit. /Balkanweb/
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga Nice_Boy Lexo Postimin
    Koncert i madh festiv pranë sheshit "Skënderbej" për të festuar ndërrimin e viteve. Aktiviteti i organizuar nga Bashkia e Tiranës, këtë vit do të jetë krejt ndryshe.

Koncerti do të zgjasë më shumë se herët e tjera, pasi do të vazhdojë për gati gjashtë orë. Mbrëmja festive e Vitit të Ri do të fillojë në ora 20:00 të mbrëmjes dhe do të zgjasë deri në 02:00 të mëngjesit.

Në orën 00:00 Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Edi Rama, do të hapë shishen e shampanjës për të festuar momentin e ndërrimit të viteve.

E reja e këtij viti do të jenë artistët pjesëmarrës, pasi do të këtë më shumë se 15 këngëtarë të mirënjohur të skenës shqiptare si dhe një përzierje brezash muzikorë. Ndërkohë që nuk do mungojë as trupa e baletit dhe këngëtarë të rrymave hip-pop.

Pjesë e këtij koncerti do të jenë emrat të njohur të muzikës shqiptare, si grupi 'Produkt' 28, këngëtarët Era Rusi, Marsida Saraçi, Arbër Arapi, Artan Kola, si dhe grupi 'Ëest Side Family', që pritet të këndojnë edhe me kryebashkiakun, por ky lajm nuk është konfirmuar zyrtarisht nga ana e Bashkisë së Tiranës.

Në këtë koncert nuk do të mungojnë as këngëtarët e rrymës hip-pop, si dhe DJ Mandi, i cili do performojë për një kohë të gjatë, duke qenë se koncerti do të zgjasë deri në orët e para të mëngjesit. /Balkanweb/
    Ja kalofshi mire ne konzert apo ata qe do te marrin pjese.
    Gezuar na denn Prost,wer nix hat de host!
    Une e kam filluar para kohe.

Ju pershendes dhe ju uroj te gjithe shqiptareve kudo qe te jene Gezuar.
    Gezuar kudo qe te ndodheni.

Pershendetjen ju a dergoj nga Detroit, Michigan, USA.

Ata qe jane ne Tirane ju uroj nje mbremje te gezuar ne shesh.
    Shendet dhe lumturi neper familjet e juaja.

..jashte temes..Pink-u, ju uroj gjithe te mirat juve dhe djalit tend,
    gjithashtu dhe te gjithe dashamiresve te juaj.
    Ndryshuar për herë të fundit nga ASrock4u2 : 31-12-2009 më 23:33
    Emrin e kam Agim dhe me therrisni, Gimi.

i/e regjistruar Maska e King_Arthur
    Anëtarësuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Detroit U.S.A por me zemer dhe shpirt ne elbasanin tim.
    Postime
    2,411
    ketej nga lagja jone nuk ka ardhur akoma ora 22:54

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •