Close
Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 53 prej 53
    Citim Postuar mė parė nga King_Arthur Lexo Postimin
    i lexova me vemendje te gjitha keto replikat dhe faktet qe nxirrni dhe po shtoj une dicka .
    islami (myslimaniszmi ) po keq perdoret nga keta terroriste dhe po i shkakton nje dem shume te madh fese myslimane. me thene te drejten pas sulmeve ne 11 shtator myslimanet dhe njerzit qe mbajne mjekerr ketu ne usa shihen me nje sy te keq.

nje rast : po udhetoja me avion nga new york per ne detroit isha me nusen time . kur hypi ne avion shikoj qe avioni kishte vetem 20 pasagjere dhe pjesa me e madhe ishte bosh , nga keta 20 veta 12 ishin myslimane me mjeker dhe femra te mbuluara me perce qe ju dukeshin vetem syte .me thene te drejten u lemerisa (kjo nuk do te thote qe ata ishin terroriste por ku ta dija une qe sishin kur avioni kishte vetem nga keta ne bord ) .
    pra terroristet qe perdorin islamin dhe bejne akte terroriste ne emer te allah dhe xhihadit po e shkaterrojne islamin.dhe njerzit ndjejne frike kur i kane prane .

Ne nje deklarate per shtyp te Obames ai tha :
    ne luften e kemi brenda vendit , ne po sulmojme terroristet ne shtetet ku ata strehoen por ne harrojme se cfare komuniteti mysliman kemi ketu ne usa dhe sa myslimane kemi brenda shtetit tone . kjo do te thote qe nuk eshte zgjidhja te sulmojme vetem ata qe jane jashte pasi keto mund te na ndodhin dhe ketu.

me tej ai tha : nje pastrim dhe nje kontroll i madh do te behet te amerike persa i perket personave qe jane nga shtetet qe usa po i vijne probleme . do kontrollohen imtesisht pashaportat amerikane te dhene ketyre personave pasi duke qene se kane pashaporte amerikane ata mund te levizin lirshem dhe te organizojne akte terroriste .
    Eshte gje normale. Perderisa shumica e akteve terroriste behen nga njerez nga vende islamike, atere njerez nga ato vende do ndalohen e kontrollohen me shume neper aeroporte, ura, tunele etj. Nuk do te thote qe te gjithe ata nga Egjypti jane terrorista po thjeshte po vuajne per ato qe kane bere bashkeatdhetaret e tyre.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    21-10-2009
    Postime
    178

Thumbs down qente le te ecin karvani te eci perpara

Shtetasi i Nigerisė, i cili u akuzua pėr pėrpjekje pėr ta hedhur nė erė aeroplanin mbi Detroit mė 25 dhjetor, ėshtė deklaruar i pafajshėm nė gjykatėn federal nė Detroit.

Umar Faruk Abdulmutallab, 23 vjecar, u akuzua mbi gjashtė pika, pėrfshirė pėrpjekje pėr vrasje dhe pėr pėrdorimin e armėvė pėr shkatėrrim nė masė

e sa per dijeni ne shqipatret sa qeme me rusin iu shitem atyre ndersa tani i jemi shitur krejt agjentura te coroditura te usa se keshtu jane shqipet u kane humbur vlerat e eshte e kote ti mbrojme shikoji ke ke ne krye e kupton cfar jemi
    eshte e kote ti bejme reklame vetes

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    ndoshta eshte nga injoranca ime, por kam diēka te paqarte...

flitet shume per keto kontrollet e sigurise neper avjone.
    ekziston frika se mos ndokush hip ne avjon me eksploziv dhe mund te hidhet ne ere.
    ne kete menyre do te humbisnin jeten rreth 200 - 300 vete qe ndodhen ne avjon.

po si ka mundesi qe nuk hidhet kush ne ere neper stacione treni, neper trena, neper metro apo neper tubime qe zhvillohen shpesh neper piaca te ndryshme, qofte edhe ne aeroport pa pasur nevoje te hipi ne avjon?
    me eksploziv te fuqishem aty mund te vriten jo 200, por 2000 vete. dhe nuk eshte nevoja te mbahet neper breke. e mbane ne ēante, sepse nuk te kontrollon njeri.
    pse nje terrorist u doka te hidhet ne ere pikerisht ne nje avjon???

ky nigeriani sa vete do te kishte vrare sikur te kishte funksionuar "plani" i tij per te cilin paska bere edhe disa muaj stervitje ne jemen. 289 vete.
    po sikur ky nigeriani te kishte vendosur te hidhej ne ere ne nje stacion treni ku nuk te kontrollon njeri??????
    une kam levizur neper metrote e gjyses se europes, me ēanta ku mund te futej aq eksploziv sa do te mjaftone per te vrare shume me teper se ato 289 vetat e rastit te mesiperm. dhe si une, ka qindra njerez ēdo dite.
    ku eshte kontrolli? ku eshte kjo frika ndaj atentateve terroriste?
    neper metro as polic nuk sheh...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •