Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 53
    Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga SystemA Lexo Postimin
    Ti ke fat o kurve qe jeton ne ate vend.
    Ske faj.
    Po pse edhe ti behesh Idiot ?!!
    Tani sipas teje pershkak se une paskam jetuar ketu, une duhet te pranoj cdo politike te ketij vendi ?!! Une duhet te pranoj si heroizem vrasjen e me shum se 1 milion irakianeve ?!!
    Une duhet te pranoj cdo padrejtesi qe ben ky shtet, une duhet te pranoj vaksinat qe prodhohen ne SHBA plot me zhive .
    Dmth sipas teje vetem e vetem pse une jetoj ketu duhet me pranu si te drejte cdo padrejtesi qe kryen ky shtet.
    Ik ore shko ben shu.ren!!!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    06-11-2007
    Postime
    342
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Nuk jane ligje te Muhamedit, jane ligje te Allahut! Jane ligje te Perendise tende dhe Perendise time, pa marr parasysh faktin qe ti nuk don te besojsh tek Allahu si Perendi, por kjo nuk dmth se ligjet nuk vijne prej tij!
    Une kisha pasur deshire te jetoj ne nje vend ku praktikohen ligjet e Allahut, ki kujdes thash ligjet e Allahut, e jo ligjet e Arabeve !!!
    Ju ngateroni ligjet e Allahut me ligjet e arabeve.

GV_USA

Allahu, zoti pagan Arab i hanes. muhameti ka dale vone, 630 vite mbas Krishterizmit, po ti beso c'te duash. USA dhe Evropa dhe ata me mend s'besojne ne ligjet e Arabve dhe me sa duket ty te pelqen te jetosh atje. S'ka zot qe me thote mua marto nje foshnje ose vajzen e axhes, or vraj civilat.

Pse nuk shkon ne Pakistan per te jetuar, 100% islamik eshte? parajse Islamike eshte:

Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Ja se cfar thot Ron Paul lidhur me keto ngjarje:

http://www.prisonplanet.com/ron-paul...n-liberty.html
    WE WILL NOT GO DOWN!

Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga sdi-gja Lexo Postimin
    Allahu, zoti pagan Arab i hanes. muhameti ka dale vone, 630 vite mbas Krishterizmit, po ti beso c'te duash. USA dhe Evropa dhe ata me mend s'besojne ne ligjet e Arabve dhe me sa duket ty te pelqen te jetosh atje. S'ka zot qe me thote mua marto nje foshnje ose vajzen e axhes, or vraj civilat.

Pse nuk shkon ne Pakistan per te jetuar, 100% islamik eshte? parajse Islamike eshte:
    Degjo se une nuk ta kam fajin qe ti sdi agje, te pakten e pranon qe sdi agje.
    Keto akte qe i shikon ne TV nuk i bejne muslimanet.
    Nuk ekziston musliman ne bote qe do te futet ne nje xhami, ose pazar dhe te vrasi veten e tij duke vra edhe njerez te pafashem!
    Fute kete ne koke, nuk ekziston nje musliman i tille!
    Keta qe bejne kete pune nuk jane asgje tjeter vecse invidive te dalur nga programi "Manchurian Candidate" !!!

GV_USA
    P.S. Dhe mos me shkruaj me shkronja te medha se nuk te kam frike.
    WE WILL NOT GO DOWN!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    06-11-2007
    Postime
    342
    Nuk ekziston musliman ne bote qe do te futet ne nje xhami, ose pazar dhe te vrasi veten e tij duke vra edhe njerez te pafashem!
    Keta qe bejne kete pune nuk jane asgje tjeter vecse invidive te dalur nga programi "Manchurian Candidate" !!!

GV_USA
    E shkuajta me te medha se e injorove pyetjen. Prape. Ne cilin vend Islamik don te jetosh ti? Nqs, asnje, pse jo?? Mqs, qenka fe e dijes, paqes, drejtesise...e rrena te tjera, pse nuk e kane krijua nje model te mire gabelt e cadrave tash 1400 vjet?

Pra CIA asht to bombardua gjithcka dhe ja u lane fajin jihadistave te nderuar?

GV_USA
    Ju lutem shume, mos flisni budalleqe. Pretendoni qe t'i besojme keto idiotesira! Dhe mjaft duke i quajtur te tjeret budallenje, nuk jeni ne pozita te tilla sa t'i konsideroni te tjeret budallenje. Do te ishte me dinjitoze qe te linit Ameriken dhe te trasferoheshit dikun andej ku mbreteron "parajsa e vertete".

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anėtarėsuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Po pse edhe ti behesh Idiot ?!!
    Tani sipas teje pershkak se une paskam jetuar ketu, une duhet te pranoj cdo politike te ketij vendi ?!! Une duhet te pranoj si heroizem vrasjen e me shum se 1 milion irakianeve ?!!
    Une duhet te pranoj cdo padrejtesi qe ben ky shtet, une duhet te pranoj vaksinat qe prodhohen ne SHBA plot me zhive .
    Dmth sipas teje vetem e vetem pse une jetoj ketu duhet me pranu si te drejte cdo padrejtesi qe kryen ky shtet.
    Ik ore shko ben shu.ren!!!

GV_USA
    Ti ke aq te drejte dhe une s'kam fakte.
    lg

Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga sdi-gja Lexo Postimin
    E shkuajta me te medha se e injorove pyetjen. Prape. Ne cilin vend Islamik don te jetosh ti? Nqs, asnje, pse jo?? Mqs, qenka fe e dijes, paqes, drejtesise...e rrena te tjera, pse nuk e kane krijua nje model te mire gabelt e cadrave tash 1400 vjet?

Pra CIA asht to bombardua gjithcka dhe ja u lane fajin jihadistave te nderuar?
    Ti nuk e kupton se muslimanin jeton ne cdo vend si musliman. Pak lidhje ka se ku jetoj une ose ku jeton nje musliman tjeter. Ne jemi te tille , paqedashus sepse keshtu na meson feja.
    E sa u perket shteteve modele te bazuara ne Islam, sot nuk ke ngase elita boterore nuk ka dobi nga nje sistem i tille.
    Nje sistem i tille do te bente ty , mua dhe te gjithe njerezit njerez, e jo rob te bankave!!!

Studjo pak shoqerine amerikane, 80% e popullates eshte e zhytur ne borxh tek bankat, 80% e popullates do te punojne qe ti paguajne keto borxhe ndaj bankes deri sa te jene gjalle!!!
    Keto gjera nuk do te kishin ndodhur nen nje sistem islam te paster.

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    06-11-2007
    Postime
    342
    Me sa duket edhe ne kemi "Boshnjaket" tone. Njerez, pa tradita, pa te kaluar, pa krenari, vetem me kulture te marrur nga Arabet.

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anėtarėsuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Ti nuk e kupton se muslimanin jeton ne cdo vend si musliman. Pak lidhje ka se ku jetoj une ose ku jeton nje musliman tjeter. Ne jemi te tille , paqedashus sepse keshtu na meson feja.
    E sa u perket shteteve modele te bazuara ne Islam, sot nuk ke ngase elita boterore nuk ka dobi nga nje sistem i tille.
    Nje sistem i tille do te bente ty , mua dhe te gjithe njerezit njerez, e jo rob te bankave!!!

Studjo pak shoqerine amerikane, 80% e popullates eshte e zhytur ne borxh tek bankat, 80% e popullates do te punojne qe ti paguajne keto borxhe ndaj bankes deri sa te jene gjalle!!!
    Keto gjera nuk do te kishin ndodhur nen nje sistem islam te paster.

GV_USA
    Ke Islami jot 2% tallin sumen me te tjeret.Per shembull Saudis.
    Apo bashkepunojne me Usa??????

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •