Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 53
    Po kujt i plasi nese terrorizmi eshte i vertete apo i sajuar, duhen gjetur te gjitha menyrat per t'i luftuar analfabetet. Duhen luftuar jo vetem neper vendet tona por edhe ne vendet e tyre, kudo qe ndodhen. Ne rastin kur jane shtetet perkrahese te terrorizmit, duhet perdorur politika, perēa dhe sundo, duke destabilizuar keto vende. Rasti i Iranit eshte nje shembull perfekt. Edhe se nuk eshte lehte te gjeshe nje vend islamik qe te kete forca opozitare. Opozita shtypet me force ne te gjitha vendet islamike.

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga gerrard73 Lexo Postimin
    Po kujt i plasi nese terrorizmi eshte i vertete apo i sajuar, duhen gjetur te gjitha menyrat per t'i luftuar analfabetet. Duhen luftuar jo vetem neper vendet tona por edhe ne vendet e tyre, kudo qe ndodhen. Ne rastin kur jane shtetet perkrahese te terrorizmit, duhet perdorur politika, perēa dhe sundo, duke destabilizuar keto vende. Rasti i Iranit eshte nje shembull perfekt. Edhe se nuk eshte lehte te gjeshe nje vend islamik qe te kete forca opozitare. Opozita shtypet me force ne te gjitha vendet islamike.
    Si thua , kujt i plasi nqs se terrorizmi eshte i sajuar ?!!! A more debil e debil! Po keto rastet e sajuara e di ti qe i mveshen tjeter kujt ?!!! E di ti qe lufterat kane filluar si rezulltat i ketyre rasteve terroriste te sajuara. E di ti qe Gjermania sulmoi Polonin nen pretekstin se kjo e fundit i paska vra nja 5 a 6 ushtare Gjerman , dhe ne fakt kjo ngjarje kurre nuk ka ndodhur, por ama debil, si pasoje e kesaj ngjarje filloi lufta e dyte boterore ne te cilen u vrane me shum se 60 milion njerez!!!
    Politika percaj dhe sundo ka sukses deri ne nje kohe te caktuar, por me vone percahesh vete dh sundohesh vete.
    Politika me e mire eshte jeto ne menyre te lire dhe lejoi te tjeret te jetojne ne menyre te lire!
    Sa i perket Iranin nuk kam cfar te foli, ate qe shikoj une ne TV eshte se ke nje numer te madh te njerezve qe jane kunder pushtetit, dhe nga ana tjeter ke nje numer akoma me te madhe te njerezve qe jane pro pushtetit. I bie qe opozita qe eshte pakic , mundohet permes protestave te ndryshoj pushtetin qe eshte i miratuar nga shumica.

Lexo ma shum, dhe mos shkruaj budallalleqe ne forum, please.

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anėtarėsuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Shko lexo ma shum, okay. Se vetem duke lexuar mund te behesh me i zgjuar .
    Qe te kuptojsh se sa shum agjentura amerikane eshte e perzier ne keto pune mjafton qe te lexojsh lajmet se cfar ka ndodhur ne afganistan!!!
    Vetem ne nje sulm kunder nje baze amerikane vriten 8 agjent , jo ushtare , POR AGJENT TE Cia-s.
    Une nuk perkrah ketu vrasjen e tyre, sepse vrasja e tyre definitivisht paraqet krim, por ajo qe me intereson eshte si ka mundesi qe 8 agjent te gjenden ne te njejten kohe ne te njejtin vend, dhe pse aq shum agjent ne ate vend. Dhe cfar ka qene misoni i tyre?!!
    Nese ka qene lufta kunder terrorizmit, atehere vrasja e tyre eshte humbje e madhe, por ama nese ka qene rekrutimi i terroristave te ri, atehere sdi cfar te them.

http://www.cnn.com/2009/WORLD/asiapc...ies/index.html

Mos haro se shum gazeta edhe me pare i kane akuzuar agjenturat e jashtme per rekguritimin e terroristave. Psh i vetmi terrorist i mbijetuar ne rastin e sulmeve te Mumbait, personalisht ka deklaruar se ka qene i kontaktuar prej agjenturave te huaja dhe i paguar prej tyre qe te mar pjese ne ate akt terrorist.

Lexo ma shum Sdi-gja, lexo ma shum, sepse poqese nuk lexove, kurre nuk do te dish gja!!!

GV_USA
    T'i zotri mundoheshe te na tregoshe se vetem t'i dine te lexoshe po ne te tjeret nuk dimi .Kjo eshte ajo metoda e juai se nga Muslimanizmi rrjedhe ē'do gje e poshter te pa moralshem te semure per terorizem analfabet injoranta.Me kur'an ne dor masakroni femi dhe njerzi te pa fajshem vetem pse i takojne nje feje tjeter .T'i zotri mos u mundo ti mbroshe terorizmin sepse te mbroshe terorizmin dotethote se je i njejti si ATA por sigurishte se ju jeni Muslimani i perbetuar dhe mundoheni si thomi ne te Mitrovices me lare mute me shurr ju jeni te tille dhe nuk mundeni me ndryshuar se jeni te semur nga Islamofobia
    S’ēarmatosem sa t’jetė jeta!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    06-11-2007
    Postime
    342
    Terrorizmin e keni ne Kuran, si shume gjera te tjera. Pse jihadistat i presin ne qafe njerezit? U ka than muameti kur ka qene me Aishen 6 vjecare. Lexoje kuranin e 'shejte'

YUSUFALI: Remember thy Lord inspired the angels (with the message): "I am with you: give firmness to the Believers: I will instil terror into the hearts of the Unbelievers: smite ye above their necks and smite all their finger-tips off them."

PICKTHAL: When thy Lord inspired the angels, (saying): I am with you. So make those who believe stand firm. I will throw fear into the hearts of those who disbelieve. Then smite the necks and smite of them each finger.

SHAKIR: When your Lord revealed to the angels: I am with you, therefore make firm those who believe. I will cast terror into the hearts of those who disbelieve. Therefore strike off their heads and strike off every fingertip of them.
    Per ata fanatiket duhen te cohen ne Arabi

Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    T'i zotri mundoheshe te na tregoshe se vetem t'i dine te lexoshe po ne te tjeret nuk dimi .Kjo eshte ajo metoda e juai se nga Muslimanizmi rrjedhe ē'do gje e poshter te pa moralshem te semure per terorizem analfabet injoranta.Me kur'an ne dor masakroni femi dhe njerzi te pa fajshem vetem pse i takojne nje feje tjeter .T'i zotri mos u mundo ti mbroshe terorizmin sepse te mbroshe terorizmin dotethote se je i njejti si ATA por sigurishte se ju jeni Muslimani i perbetuar dhe mundoheni si thomi ne te Mitrovices me lare mute me shurr ju jeni te tille dhe nuk mundeni me ndryshuar se jeni te semur nga Islamofobia
    Ti paske qene akoma me idiot se ai tjetri!!! Ti a kupton shqip ose une duhet te te shkruaj ty ne ndonje gjuhe tjeter?!!
    Me trego ti mua ku kam mbrojtur une terrorizmin tek postimi im?!! Ne cfar vendi kam thene se terrorizmi eshte okay?!!
    Ate qe thash eshte se ky akt kur studjohet me thelle i vjen era "false flag operation" !!!
    Tani nuk kam kohe te te sqaroj se cfar dmth "False Flag Operation" te cilen ai debili me lart e mbronte si metode kunder luftes ndaj terrorizmit!
    Dmth sipas tij per te luftuar terrorizmin ne duhet te vrasim ca njerez te pafajshem dhe pastaj keto vrajse tua mveshim terroristave qe me vone te kemi arsyeje qe ti luftojme terroristat?!!!
    Nese dikush eshte terrorist , nuk ka nevoje per "false flag operations" , luftoje dhe vraje okay. Por jo me metoda hipokrite duke vra njerezit e tu te pafajshem dhe keto vrasje tua hedhish terroristave.
    Me keto veprime keta qe luftojne terrorizmin nuk jane aspak me te mire se vet terroristat qe i luftojne!!!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anėtarėsuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Ti paske qene akoma me idiot se ai tjetri!!! Ti a kupton shqip ose une duhet te te shkruaj ty ne ndonje gjuhe tjeter?!!
    Me trego ti mua ku kam mbrojtur une terrorizmin tek postimi im?!! Ne cfar vendi kam thene se terrorizmi eshte okay?!!
    Ate qe thash eshte se ky akt kur studjohet me thelle i vjen era "false flag operation" !!!
    Tani nuk kam kohe te te sqaroj se cfar dmth "False Flag Operation" te cilen ai debili me lart e mbronte si metode kunder luftes ndaj terrorizmit!
    Dmth sipas tij per te luftuar terrorizmin ne duhet te vrasim ca njerez te pafajshem dhe pastaj keto vrajse tua mveshim terroristave qe me vone te kemi arsyeje qe ti luftojme terroristat?!!!
    Nese dikush eshte terrorist , nuk ka nevoje per "false flag operations" , luftoje dhe vraje okay. Por jo me metoda hipokrite duke vra njerezit e tu te pafajshem dhe keto vrasje tua hedhish terroristave.
    Me keto veprime keta qe luftojne terrorizmin nuk jane aspak me te mire se vet terroristat qe i luftojne!!!

GV_USA
    T'i mendon se dikushe ta lexon mendimin ne mes rreshtave !!!! une nuk ta pata borq per fjalen IDIOT POR NE TE JET NE NDERIN TENDE
    S’ēarmatosem sa t’jetė jeta!

Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga sdi-gja Lexo Postimin
    Terrorizmin e keni ne Kuran, si shume gjera te tjera. Pse jihadistat i presin ne qafe njerezit? U ka than muameti kur ka qene me Aishen 6 vjecare. Lexoje kuranin e 'shejte'

Per ata fanatiket duhen te cohen ne Arabi
    E ti qe sdi gfja kur te m citojsh Kuranin , te pakten citoje ashtu sic duhet okay.

Keto vargje qe sjell ti jane vargje qe u jane shpallur kur muslimanet ishin ne lufte me idhujtaret, jo me te krishteret ose me cifutet, por me idhujtaret!
    Dhe aryeja eshte e qarte nese e lexon kaptinen prej fillimi deri ne fund, do te kuptojsh se ishin idhujtaret ata qe i shpallen lufte muslimaneve!
    Tani cfar duheshte te bejme muslimanet?!! Te lejonin qe te vriten pameshire nga ana e idhjtareve ose valle ti luftonin ato?!!

GV_USA
    P.S." Te kam thene edhe me lart sdi-gja, po nuk lexove kurre nuk do te dish gja, kurre!!!"
    WE WILL NOT GO DOWN!

Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    T'i mendon se dikushe ta lexon mendimin ne mes rreshtave !!!! une nuk ta pata borq per fjalen IDIOT POR NE TE JET NE NDERIN TENDE
    Pik se pari fjalen idiot e meritove per dy arsyeje:
    1. Se pari me shkruan me shkronja te medha dhe me bold. Shko lexo se cfar dmth kur i drejtohesh dikujt me shkronja te medha dhe me bold. Une vetem mund te te them se nese mendon se te kam frike, je gabim!!
    2. Se dyti fjalen idot e meritove ngase genjeve lidhur me ate se cfar thash une. Ti nese nuk je ne gjendje ti kuptojsh shkrimet e mija, te pakten mos genje ketu aman.

Une perseri te them, shqip, dhe ti nuk kupton, terrorizmin qe kryejne terroristat dhe terrorizmin qe kryejne qeverite e ndryshme ne bote, perfshi ketu edhe disa qeveri qe pretendojne se jane demokratike, paraqet terrorizem, asgje tjeter!!!
    Nqs se je kunder njeres pale qe ben terrorizem, detyrimisht duhet te jesh kunder pales tjeter qe ben terrorizem.
    Po ti je selektiv, ty krimet e njeres pale te dukem si akte terroriste , ndersa krimet e palet tjeter te duken si akte heroike!!!
    Dyftyresi i thuajne kesaj, asgje me shum!!!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    SHBA gjithnje eshte gati, per sulme e per te vrare popullin e shkrete; nuk shikon nje here cfare i shtyn keta popuj te kryejne akte te tilla kundrejt Amerikes. S'e di pse, por s'me cudit fakti, qe kete here e ka rradhen Yemeni!
    La vita č bella...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    06-11-2007
    Postime
    342
    A ka thane muameti me luftua, me vra dhe me pre deris sa tane bota te bahet si Arabia?

E dyta, demek kurani i 'shejte' eshte per gjithe jeten dhe per te gjithe, apo u vlen vetem Arabeve te asaj kohe?

Cila eshte pra?

E ti qe sdi gfja kur te m citojsh Kuranin , te pakten citoje ashtu sic duhet okay.

Keto vargje qe sjell ti jane vargje qe u jane shpallur kur muslimanet ishin ne lufte me idhujtaret, jo me te krishteret ose me cifutet, por me idhujtaret!
    Dhe aryeja eshte e qarte nese e lexon kaptinen prej fillimi deri ne fund, do te kuptojsh se ishin idhujtaret ata qe i shpallen lufte muslimaneve!
    Tani cfar duheshte te bejme muslimanet?!! Te lejonin qe te vriten pameshire nga ana e idhjtareve ose valle ti luftonin ato?!!

GV_USA
    P.S." Te kam thene edhe me lart sdi-gja, po nuk lexove kurre nuk do te dish gja, kurre!!!"

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •