Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 34
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    13-05-2009
    Postime
    795

Këngëtari Ibrahim Tatlises në gjendje kritike

Raportet nga Turqia thonë se sulmues të panjohur e kanë qëlluar në kokë këngëtarin e popullarizuar, Ibrahim Tatlises. Ai tash është në gjendje kritike.
    Para sulmit kundër tij dhe një ndihmësi të tij, gjatë natës në Stamboll, këngëtari kurd Tatlises, e kishte mbajtur shoun e tij muzikor në televizion. Motivi i sulmit nuk është i qartë. Tatlises ka pasur edhe role në filma dhe merret edhe me biznes. /REL/

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    .....akshami mos e zoft....

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar më parë nga bleroo Lexo Postimin
    Raportet nga Turqia thonë se sulmues të panjohur e kanë qëlluar në kokë këngëtarin e popullarizuar, Ibrahim Tatlises. Ai tash është në gjendje kritike.
    Para sulmit kundër tij dhe një ndihmësi të tij, gjatë natës në Stamboll, këngëtari kurd Tatlises, e kishte mbajtur shoun e tij muzikor në televizion. Motivi i sulmit nuk është i qartë. Tatlises ka pasur edhe role në filma dhe merret edhe me biznes. /REL/
    Shume lajm i keq,shpresoj te ndodhe ndonje mrekulli,por gjendja ishte kritike..

P.sh zemerzinjte mos te shkruajne ne kete teme.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Eshte nje kengetare humanist,nuk dij pse te mallkohet?Ka shum familje qe i ka ne mbikqyrje,por...tema eshte e postuar gabimisht tek ,,muzika shqiptare''
    Ps.Edhe nese shpeton si degjova nga lajmet e fundit,do te mbetet i paralizuar ne anen e majt!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    Ne fakt une e postova tek arena nderkombtare ,por me siguri moderatoret e kane sjelle tek muzika shqiptare,sepse vete viktima ishte kengtare,sidoqofte shpresojme qe te sherohet .Ju lusim qe te komentoni si njerez ose po mos komentoni fare

TOMORROW NEVER DIES Maska e A.V.A.T.A.R
    Anëtarësuar
    28-01-2010
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    272
    Ishalla shpeton se eshte kengetar shum i mire, e ti Hard ta paska pre rrugen qe po e mallkon ?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    ...ha mor ky goma hala Gjall a?
    se paskan zon nemt e mija.....

.....(mosi akshami e paska zan)

Sabahi mos e qelt.....

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    .....(mosi akshami e paska zan)

Sabahi mos e qelt.....
    ....... edhe nëse e celë, s'ka mundësi me kendu mo, se n'kry e kishin plagosë.

na i pastë marr t'ligat. lool

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    a keni nej foto te ketij ju lutem
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    ....... edhe nëse e celë, s'ka mundësi me kendu mo, se n'kry e kishin plagosë.

na i pastë marr t'ligat. lool
    Rina si eshte kjo ndjenje qesharake,kur u plagoska dikush ne koke,pamarr parasysh a eshte kengetare, a do te kendoje a jo,te pakten mos u zgerdhini se nerva jeni duke me shkuar.

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •