Close
Faqja 16 prej 37 FillimFillim ... 6141516171826 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 361
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga puroshkodran Lexo Postimin
    Ti thu qe po te kishte votu PS nuk do te kishte pase permbytje?
    Nuk mund ta them kete, por dhe ti mos u shpreh se dime per ke votojme. Ti p.sh kam pershtypjen se Pd-ne do votosh sa te jesh gjalle, pavaresisht se ka njerez te zote apo jo.

Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga Adaes Lexo Postimin
    Normale qe sdo kishte pas???... Po ta merrte Edi, mendon se kishe me e lan nji qytet si Shkodra me ekzistu aaaa?... Mas 24 oresh e kishte hell ne toke
    Pse cfare ka Shkodra qe ta zhduki Edi, meqe eshte Pd-ste? Me pd-ne jane dhe Kavaja, Durresi, apo ndonje tjeter, por shyqyr ne vend jane mi Adaes.
    Sinqerisht mendoj se kjo fatkeqesi qe ndodhi ishte e parandalueshme. Termetit, tornadove, uraganeve, nuk ke ci ben, por jo permbytjes se digave nga rreshjet e shumta, aq me teper qe nuk qenka hera e pare qe ndodhka. Nje rrugezgjidhje duhet ta kishte dreqi ta haje, se jane jete njerezish, dhe pasuria e vetme qe ata kane, 4 muret e shtepise. Merren masa pa ndodhur fatkeqesia, jo pasi eshte bere demi.

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anėtarėsuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar mė parė nga cherry Lexo Postimin
    Nuk mund ta them kete, por dhe ti mos u shpreh se dime per ke votojme. Ti p.sh kam pershtypjen se Pd-ne do votosh sa te jesh gjalle, pavaresisht se ka njerez te zote apo jo.
    Ishte drenicaku qe tha din Shkodra per ke me votu e jo une.
    Nuk kam votu asiher, se kam ik minoren nga Shqipria, por ke te drejte, do votoja PD. Per sa kohe te jene nga krahu tjeter enverista si Ruēi (Shkoder 2 Prill 1991), Gjunushi, e te tjere si keta.

Normal qe nuk mundesh me thane se me PS ne pushtet nuk do kishte pase permbytje. Ata ne 8 vjet nuk rregullun nje rruge ne Shkoder, jome me zgjidh probleme si ky

Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Nuk kam votu asiher, se kam ik minoren nga Shqipria, por ke te drejte, do votoja PD. Per sa kohe te jene nga krahu tjeter enverista si Ruēi (Shkoder 2 Prill 1991), Gjunushi, e te tjere si keta.

Normal qe nuk mundesh me thane se me PS ne pushtet nuk do kishte pase permbytje. Ata ne 8 vjet nuk rregullun nje rruge ne Shkoder, jome me zgjidh probleme si ky
    Paske ik i vogel nga Shqiperia dhe flet me kaq siguri vetem duke u nis nga c'degjon e shikon ne tv? Dhe une mendoja qe jam cik si mbrapa me politiken Shqiptare vetem se kam disa vite jashte, dhe s'kam ik as minorene. Ok u morem vesh.

ShkOdrAne ForEver Maska e Adaes
    Anėtarėsuar
    06-01-2009
    Vendndodhja
    HeRe... TheRe... NoWheRe...
    Postime
    1,251
    Per ca rrugezgjidhje flet???

Po mire moj ne Stamboll qe e kane qeverine me te forte ca u be para 5 muajsh??? Sa vete vdiqen? Apo ste kane ardh zerat gjer tek ty???

Nejse, e kam thene e po e perseris... ska lidhje fare politika shqiptare, ska lidhje shteti, eshte dukuri natyrore, e rendesishme eshte te merren masat ne menyre qe te mos kete viktima.
    Really Dude... Get A Life!!!

Po qe se nuk i ke qef enveristat, atehere do duhet te presesh dhe nja 30 vjet para se te votosh.

Anėtarėsuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar mė parė nga cherry Lexo Postimin
    Paske ik i vogel nga Shqiperia dhe flet me kaq siguri vetem duke u nis nga c'degjon e shikon ne tv? Dhe une mendoja qe jam cik si mbrapa me politiken Shqiptare vetem se kam disa vite jashte, dhe s'kam ik as minorene. Ok u morem vesh.
    Nuk ka nevoj me jetu ne Shqipri per me e njofte Gramoz Ruēin. Me 2 Prill 91 ne Shkoder kam qen, megjithse i vogel.

Mjafton me pa foto te Shkodres ne 8 vitet e qeverisjes se PS-se dhe me i krahasu me fotot e sotme per me dallu diferencen.
    Mandej, ti the qe nuk ka dit ke me votu prandaj eshte ne ket gjendje. Ti nxore perfundime ne ket aspekt e jo une

Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Nuk ka nevoj me jetu ne Shqipri per me e njofte Gramoz Ruēin. Me 2 Prill 91 ne Shkoder kam qen, megjithse i vogel.

Mjafton me pa foto te Shkodres ne 8 vitet e qeverisjes se PS-se dhe me i krahasu me fotot e sotme per me dallu diferencen.
    Mandej, ti the qe nuk ka dit ke me votu prandaj eshte ne ket gjendje. Ti nxore perfundime ne ket aspekt e jo une
    Mos u bo merak se e njejta gje ka ndodh me qytetet ps-te gjate qeverisjes pd-te. Jane lene pas dore.
    Secili per vete, Zoti per te gjithe.

Anėtarėsuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar mė parė nga Qyfyre Lexo Postimin
    Po qe se nuk i ke qef enveristat, atehere do duhet te presesh dhe nja 30 vjet para se te votosh.
    Po, por ka diference mes nje komunisti te thjeshte (si 90% e popullit) dhe nje komunisti qe i ka la duart me gjak

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Sa tė trash jeni disa kėtu , cfar faji ka Salihu apo Qeveria nqs bjen borė dhe ajo shkrihet? Pastaj normale pėr tė mos ndodh ndonje katastrof mė e madhe duhet tė hapen portat dhe tė normalizohet gjendja. Nuk keni cka ti politizoni gjonat cka na vin nga zoti.

Sali Berisha qė nė ditėt e para i kėrkoj kryetarit qė banoret tė mos vendosen nė stadiume por tė vendosen nė Hotele/konvikte. Do tė thot derisa tė normalizohet gjendja ai ju dha njė mundesi tė vogel qė mos tė thon se ja nuk po ju ndihmon qeveria!

Prandaj them Salihu nuk ėshtė zot me ndal boren dhe shkrirjen e sajė njėherit mi dal ball pėr ball me gjith shtabin e qerveris asaj bore dhe ujit pėrpara sepse spo ju pėlqen komunisave. :-)

Disa kėtu kan sy por nuk shofin.
    Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

Faqja 16 prej 37 FillimFillim ... 6141516171826 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •