Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 49
    i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar mė parė nga Longarus Lexo Postimin
    Me kete fjalor edhe me keto shprehje besoj qe nuk ia vlen me debati me ty.
    Se pari lexoje mire postimin e pare edhe shkruaj tutje e mos kce si EDH. Eshte mire qe po jep mendimin tend edhe sa per mu leje me kaq .

Kalofsh mire o Drenicak. Debat te kendeshem
    Po perse u hidherove,ku nuk te pelqeu,qfar fjalori perdora or zotri,apo ndoshta ke mendu qe te gjith shqiptaret duhet te mendojn qfar mendon nena parti,ka kalu ajo koh o zotri,mos u hidhro lume ti longarusi se darken nuk muj me ngren,pa lere more se na kepute.
    Vetem mendimi ndryshe perben debatin

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    ATJE KU ME RESPEKTOJN SI SHQIPTAR
    Postime
    1,015
    Citim Postuar mė parė nga Longarus Lexo Postimin
    [B]

Sulioti disa gjera kerkojne kohe per tu realizuar. Besoj qe e din shume mire se sa kohe ka qe kane filluar tatepjetat tona ne aspektin territorial dhe besa shume here edhe sfidat serioze per ruajtjen e identitetit . Te mos harrojme qe tatepjeteza fillon ne shek. e XV ( pa e llogaritur antikitetin dhe mesjeten e hershme ) , e mbaroj ne fund te shek. XX , me luften ne Kosove .
    Duke e krahsuar qendrimin politik qe kishim me 1887 dhe me ate qe kemi sot jemi shume mire te orientuar gje qe na u shperblye me Kosoven( pune pothuaj se e perfunduar ) , po ta shohim territorialisht prap qendrojme me mire se me ate qe kishim me 1912 . Poashtu edhe edhe feve po iu del era , keshtu qe nuk po qojne pesh me ne kete rendin e ri boteror andaj besoj qe ora po rrah pozitivisht per ne
    STEP BY STEP my friend
    E dhasht zoti te shkojn gjerat mire se vete, me dalin rezultatet me pikpyetje te medha,NESE NUK NDRYSHOJN DISA GJERA RRENJESORE THEMELORE, ne kombin ton.

Po rrim optimist se gjerat do shkojn nga mire ne shume mire, vecse duhet shume pune,se po na grryn anafalbetizmi e varferia ,per shkak te vjedhjes e korrupsionit.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    10-12-2009
    Postime
    489
    Citim Postuar mė parė nga sulioti Lexo Postimin
    Humbja me e madhe e kombit shqiptar o Lulzim,ndodhi para 500 e ca vjeteve kur filloi pushtimi osman,dhe bashke me te dhe pushtimi fetaro arab.

Qe nga ky moment fillon humbja jon, mbi territoret dhe viset tona, sepse me ndryshimin e fes humbem, nje aleat te fort sic ishte Papati,dhe dinjitetin ton si komb, sepse ne fakt ne ato koh te veshtira u berem komb me tre fe, ne munges te nje strategjie paraprake,dhe ne kete menyre humbem dhe dinjitetin ton, se nje popull kure humbet dinjitetin e tij, humbet respektin qe kan te tjeret per te.

Shiko sot se kush jemi, kombi me i perbuzur ne ballkan e me gjer ne ter evropen.

Jemi akoma ne koh per te fituar dinjitetin e humbur, dhe qe te ndodh kjo gje, duhen zhdukur te gjitha fet, dhe te gjith shqiptaret ti perulen me perkushtimin me te madh flamurit kombtar, feja e vertet e shqiptareve te vertet.

Nese nuk ndodh kjo gje, do ngelemi gjithmon vegla te te tjereve, asgje me shum.
    Ok nese mendon ashtu eshte mendimi jot, por a ke lexuar ti ndoniher se kur kemi pasur shtet apo perandori ne ndonjeher?
    Une per vete i perkas besimit Islam, por nuk eshte ashtu si thone te tjeret lexo per shqiptaret se cfare privilegji kane pasur shqiptaret ne kohe e sundimit islam mos lexo vetem anen ne te cilen shkruajn historianet te cilet mundohen ti zhveshin shqiptaret nga Islami , une kam lezuar vepra te Sami Frasheerit ku ne menyre perfekte tregon per shqiptaret se cfare aftesi, dije dhe trimeri kane pasur.....LExo vepren e 9-te te tij

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    10-12-2009
    Postime
    489
    Ti mendon qe te zhduken fete une mendoj qe te studijohen, ti mendon ti perkulesh flamurit e une Zotit tim ketu ndryshon mendimi por une mendoj qe mund te jetojme te gjithe se bashku, kurse te tjeret sulmojn shqiptaret musliman e atehere problemi qendron te tjeret e jo te shqiptaret musliman.....

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    10-12-2009
    Postime
    489
    Himni i luftes ishte per bashkim me Shqiperine tani me e keqja nderkombetart me idete e tyre manipulojn shqiptaret se kinse ne jemi popull kosovar e nuk duhet te bashkohemi me shqiptaret.(me e keqja populli lehte manipulohet)

Ja cka fituan shqiptaret me luften e fundit ne Kosoves ,pervec se hjeken nje pushtues serb per fat te mire, per fat te keq tani na ka pushtuar e gjith bota. Me kete lufte vdiqn me mijera shqiptare, per nje jete te lire ,me te mire e tashti prape jemi ne roberi, plus jemi vendi me i varfer dhe me i izoluar ne gjith Evropen. (Sa kemi fitu e sa kemi humb beni llogari vete.)

Ne Lugine u luftua e vdiqen me dhjetara shqiptare per shkeputje nga Serbia e bashkim me Kosoven kjo nuk ndodhi na mashtruan perendimoret,po te na historia perseritet se edhe Perrendimi ishte ajo cka na boni cope cope.

Per Maqedoni e njejte ndodh me e keqja shteti tani luan me shqiptaret e ne heshtim....InshAll-llah as ni lufte nuk ndodh mo.....me mire te jetojm keshtu se sa te vdiset e te mos arrihet kurgjo as jete me e mire, as bashkim ,e per te lire jemi njejte sistem demokratik te gjithe. tek e fundit ne kerkonim liri barazi demokraci

Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar mė parė nga Lulzim7 Lexo Postimin
    Ti mendon qe te zhduken fete une mendoj qe te studijohen, ti mendon ti perkulesh flamurit e une Zotit tim ketu ndryshon mendimi por une mendoj qe mund te jetojme te gjithe se bashku, kurse te tjeret sulmojn shqiptaret musliman e atehere problemi qendron te tjeret e jo te shqiptaret musliman.....
    Po jo more lum lulezimi ti je mysliman siq une jam ateist dhe nuk qaj koken per fet,dhe ket duhet ta pranosh ne menyr civilizuese.
    Ketu po shprehemi dhe secili ka te drejten ta that ate qfar mendon,por diqka eshte shume reale qe feja eshte kancer i kombit kete jo qe po e them une por e kan then ca me te menqur se une e ti.
    Ne kemi pas fe edhe para luftes por secili e ka mbajt per vehte e sot jan qu lugat e po kerkojn ti fusin hundet aty ku nuk eshte per fen.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    10-12-2009
    Postime
    489
    Citim Postuar mė parė nga drenicaku Lexo Postimin
    Po jo more lum lulezimi ti je mysliman siq une jam ateist dhe nuk qaj koken per fet,dhe ket duhet ta pranosh ne menyr civilizuese.
    Ketu po shprehemi dhe secili ka te drejten ta that ate qfar mendon,por diqka eshte shume reale qe feja eshte kancer i kombit kete jo qe po e them une por e kan then ca me te menqur se une e ti.
    Ne kemi pas fe edhe para luftes por secili e ka mbajt per vehte e sot jan qu lugat e po kerkojn ti fusin hundet aty ku nuk eshte per fen.

Pajtohem me ty, eshte bindje jote personale edhe u kry,lexon shkence, ke lexuar librat fetar dhe ke ardhur nperfundim qe nuk ka Zot,por nje gje eshte interesante ne Kosove sa me shume qe mundohen t'i poshterojne muslimanet, aq me shume te rinjte praktikojne islamin.....

Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Pajtohem me ty, eshte bindje jote personale edhe u kry,lexon shkence, ke lexuar librat fetar dhe ke ardhur nperfundim qe nuk ka Zot,por nje gje eshte interesante ne Kosove sa me shume qe mundohen t'i poshterojne muslimanet, aq me shume te rinjte praktikojne islamin.....
    Po jo more vetem ca analfabet jan duke i kry detyrat serbe qe per pak para te pista jan ne gjendje te behen mysliman terrorista,neper shume shtete sot po gjinden shqipetar neper grupe terroriste ku edhe po gjykohen,dhe kete e bajn per lek o zotri se nuk din gje tjeter.
    Nuk kemi shtet se ne vend qe ta orientoi ket rini kah civilizimi,kjo rini eshte mbet nen mshiren e mjekerr palarve mjerim

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    10-12-2009
    Postime
    489
    Ke bere bisede ti ndonjehere me nje person qe mbane mjekker, nuk e kam per at qe eshte roker por nje besimtar te devotshem..(sikurse e drejta e rokerit ashtu edhe e nje muslimani) une cka di gjithe shqiptaret me heret para 100 viteve e me heret kejt kane pasur mjekra, Po mjekra per burra eshte ,, nje thenie shqiptare

Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Ke bere bisede ti ndonjehere me nje person qe mbane mjekker, nuk e kam per at qe eshte roker por nje besimtar te devotshem..(sikurse e drejta e rokerit ashtu edhe e nje muslimani) une cka di gjithe shqiptaret me heret para 100 viteve e me heret kejt kane pasur mjekra, Po mjekra per burra eshte ,, nje thenie shqiptare
    As nuk kam ban bised e as qe do bej ndonjeher,se kur po i shoh si qetnika po me duken

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •