Skenderbe vertet mendon se do te te merrte njeri seriozisht ty lol? Ti kerkon Euro nga ne. Kush je ti? Vertet mendon se mund te gjesh njerez qe te mallengjehen nga postimi yt? Nuk je i pari qe ke hap tema te tilla, dhe si gjithe te tjerat jane mbyll. Nese do lemosh shko gjej ndonje shoqate bamiresie. Nuk na dhimbset 1 euro, por dhe nuk kemi aq te teperta t'i japim kujtdo qe na kerkon. Ky eshte thjesht forum per tu informuar, e argetuar, dhe jo shoqate bamiresie.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mia@ : 27-12-2009 mė 14:50
Pershendetje Bjonde ,une jam njeri i edukuar dhe nuk kam nevoje qe te keroj para nga as nje njeri ,domethenja e temes kishte nje vlere shume te mire ,dhe une e hapa temen tek forumi MERGIMI ,pra bjonde as nje nuk kishte hapur nje teme te tille por ne kur nuk i japim shanse nje deme ndoshta ne paraqitje do te shte shume e pa kuptim si mund ti qe je bjonde ta kuptosh nje gje te tille ,tani te pershendes me kete kenge dhe te lutem mos u fut hundet ku nuk te takon
Tobe strafullah! Kisha degjuar qe njerezit ndryshonin mendime, opinione,zakone me vitet qe kalojne, por qe te ndryshoj robi mendim 360 grade nga postimi ne postim brenda dites, as kisha pare as kisha degjuar :
Hipokrizia s'ka brire jo! Plako vetem duke pare ndryshimin tend radikal na casti ne cast, jo vetem qe nuk do ta jepja ate nje euro, por do te kisha marr dhe ato qe kishe ne xhep po te kisha para!
Without deviation from the norm, progress is not possible
Krijoni Kontakt