Kush mendoni qe eshte @aopi me i mire ne stafin Albasoul.
Kush mendoni qe eshte @aopi me i mire ne stafin Albasoul.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ToNi-R_B-BoY : 27-12-2009 mė 11:33
Every time I find the meaning of life, they change it
Pse Ka Opeator Kanali Shqiperia ??? uuuu Shi je Ti Tono![]()
RiCHeR ThaN ThE RiCHeSt
Tono ke qen mo i miri kur ne staf ishin t`gjith te mire , Tani S`ka Staf![]()
Tani mendoj se mo i miri ne Staf osht Albaguard dhe Blendi_Kosovar qe te ve ban se i fol me notice qe per me teper nuk di as me bo ignore![]()
Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA
███
Ai rupashi qe fshin postimet ,ja harrova emrin
Tani eshte me Ja bo na Ishte nje Stafi.... hahahahah Nuk ka mer Jo Stafi eshte Cop cop u ka mush me Spiuna e me Kaleca pranej nuk ecin perpara keto Dine vetem me vone ca bane e Kaq eshte puna e Atyre. Nuk dine me dhone i here ndihmeVl po he se mo mire do bohet.....
Mire qe eshte ToNi-R_B-BoY Qe di me Majte i Cik rregull se te jete per tjeret Pfffffffffffffff
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga L3nD1 : 27-12-2009 mė 12:15
RiCHeR ThaN ThE RiCHeSt
Ku ndodhet ky staf ! Qe se ditkam un e.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Burrels4ever : 27-12-2009 mė 12:35 Arsyeja: NJe gabim ortografik
I Mbyturi Te Mbyt
aman mos beni sikur ka me aop se te gjith jeni cop cop ...sa kam pa asnjerin sja ndjen me se cfare behet me ne server.......posht spiunat e albasoulit .
JUVENTUS # 1
ITALIA WORLD CHAMPION
mire qe e ke hapur temen po te pakten e kishe bere me zondazh qe te shikonim dhe emrat e te gjithe @op me thene te dretjen si di te gjithe por kur kam qene une mbaj mend blendi_kosovar dhe bim_bum_bam![]()
King Arthur, nuk e ka vene sondazhin kastile, se nuk ka nji person qe ta mbaj @ me shume se 2 dite. Jo bere kte e do hiqesh 1 muaj, pastaj ky eshte shtuar pa miratimin tim e do hiqet 3 muaj, kte do e shtojme se eshte shoku im, ate tjetrin per hatrin e atij Sopit, po prape do i heqim se nuk kane pyetur shefin, kte tjetrin do e heqim se ka pire kafe me filanindhe mere me mend vete ti ēfare stafi ka.
Tashi, i vetmi qe nuk ndryshon asnjeher dhe qe eshte me i miri i te gjitha koherave, eshte Albaguard. Vota ime shkon per te![]()
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
MaDaBeR: "Peshku Qelbet Nga Koka" HaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHa
Me i Miri Stafit: ToNi-R_B-BoY![]()
Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA
███
Krijoni Kontakt