Iza ty te imagjinoj une süß schatzi
Iza ty te imagjinoj une süß schatzi
Kurr si kam menduar si duken ,mendoj dukja nuk eshte aq aq shum e rendsishme lol...
![]()
Ėshtė e gjatė 1.60cm, 48 kg. Ka flokė tė gjatė ngjyrė kafe dhe sy ngjyrė jeshile tė errėt. Si shumica e vajzave myzeqare, ajo ka fytyrė tė imėt.
Gloreta ka trup tė drejtė dhe njė ecje tė bukur, qė tėrheq vėmendjen e tė gjithėve. Gjinjtė i ka tė plotė e tė kėrcyer pėrpara, ndėrsa belin tė hollė. Tė ndenjurat nuk i ka shumė tė gjera, por ato pėrputhen dhe shkojnė me trupin e saj tė hollė. I pėlqejnė ngjyrat rozė dhe trėndafil, dhe i pėrdor shpesh, si pėr veshje tė jashtme, ashtu edhe tė brendshme.
Gloreta ka hap tė lehtė. Kjo ka kuptimin se gjėrat qė bėn, i bėn me njė delikatesė dhe shije tė veēantė. Me karakterin e saj, bėn qė shumė djem tė vuajnė pėr tė.
Ajo bėn pjesė nė grupin e vajzave tė zgjuara. Mendimet dhe veprimet e saj janė tė pjekura dhe tė matura, gjė qė ėshtė e rrallė pėr vajzat.
Megjithatė, si ēdo njeri, edhe ajo ka dobėsitė e saj. Nė xhunglėn e ngatėrruar tė jetės, ku ėshtė vėshtirė tė kuptosh dhe tė zgjedhėsh rrugėn e duhur, ajo ndonjėherė ngatėrrohet dhe humbet. Ka ēaste qė zhytet nė dėshpėrim, por kėto janė ēaste qė nuk zgjasin shumė.
Gjėja e vetme qė i mungon Gloretės, ėshtė njė burrė i mirė, qė ta dojė, ta kuptojė, dhe ta drejtojė siē duhet.
.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga -BATO- : 10-01-2010 mė 19:29
Marya ty te paramendoj nje Zonje elegante me nje iteligjens suprem per nje femer,e bukur si ne avatarin tua.![]()
Bato eshte nje burr simpatik,i gjate pak ma shum se Gloreta,68kg. ka tipare karakteristike,nje buzqeshje simpatik dhe zemer te gjere qe ka vend edhe per zemren e gloretes,si don Zoti....AMIN![]()
[QUOTE
Ėshtė e gjatė 1.60cm, 48 kg. Ka flokė tė gjatė ngjyrė kafe dhe sy ngjyrė jeshile tė errėt. Si shumica e vajzave myzeqare, ajo ka fytyrė tė imėt.
Gloreta ka trup tė drejtė dhe njė ecje tė bukur, qė tėrheq vėmendjen e tė gjithėve. Gjinjtė i ka tė plotė e tė kėrcyer pėrpara, ndėrsa belin tė hollė. Tė ndenjurat nuk i ka shumė tė gjera, por ato pėrputhen dhe shkojnė me trupin e saj tė hollė. I pėlqejnė ngjyrat rozė dhe trėndafil, dhe i pėrdor shpesh, si pėr veshje tė jashtme, ashtu edhe tė brendshme.
Gloreta ka hap tė lehtė. Kjo ka kuptimin se gjėrat qė bėn, i bėn me njė delikatesė dhe shije tė veēantė. Me karakterin e saj, bėn qė shumė djem tė vuajnė pėr tė.
Ajo bėn pjesė nė grupin e vajzave tė zgjuara. Mendimet dhe veprimet e saj janė tė pjekura dhe tė matura, gjė qė ėshtė e rrallė pėr vajzat.
Megjithatė, si ēdo njeri, edhe ajo ka dobėsitė e saj. Nė xhunglėn e ngatėrruar tė jetės, ku ėshtė vėshtirė tė kuptosh dhe tė zgjedhėsh rrugėn e duhur, ajo ndonjėherė ngatėrrohet dhe humbet. Ka ēaste qė zhytet nė dėshpėrim, por kėto janė ēaste qė nuk zgjasin shumė.
Gjėja e vetme qė i mungon Gloretės, ėshtė njė burrė i mirė, qė ta dojė, ta kuptojė, dhe ta drejtojė siē duhet.
.[/QUOTE]
Ohuuuuuuuuuuu e paska zene qymyri te gjorin,hajde Bato merr nje shishe raki, pa merak rakia e Skraparit shijon prima dhe nani pastaj qe te te zere gjumi se neser i harron te gjitha.
E zeza une e paskam lene te vuaje,Goxha pershkrim paska bere, por ka gabuar, une peshoj 156 kile o Bato nuk ka menyra te tjera per tu dobesuar.
Nje gje ta dish ti: Burra me nuk ka, kane humbur rrugen mbeten ne xhungel.
Kurse Baton e imagjinoj une me gjoksin te gryka e topit.
Pa merak goca nuk e marr ate une, i gjori a e doni? Po e deshet jua kam falur. Ta mbani me shendet. Eshte djale i shkruar djalit.![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga gloreta : 10-01-2010 mė 21:09
Krijoni Kontakt