Close
Faqja 30 prej 49 FillimFillim ... 20282930313240 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 291 deri 300 prej 485
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar mė parė nga SinFoni@ Lexo Postimin
    Bato prijėsi na paska rėnė nė dashuri, dhe ēfarė ėshtė mė e ēuditshmja? Hiē nuk ditka qė tė zgjedhė!
    Dashuritė e shfaqura nėpėr forume duhen kuptuar si shaka. Kur tė tė njoh pak mė mirė, do ta bėj edhe ty njė pėrshkrim.

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Per mendimin tim s'ka rendesi shume se si ngjajne!!.Rendesi ka se c'fare niveli kane!Te gjithe jane te niveleve te ndryshme por me e rendesishmja: forumeve rine njerzit e ngeshem.Tani ,jan te ngeshem se jan te papune, apo se s'kan c'fare bejne gjat kohes qe punojne???Kjo eshte shume e rendesishme.Se kohen e lire ta konsumosh ne virtualitet s'eshte normale .te pakten per mua..Po nje gje me ka bere pershtypje antaret qe rrine oreve te vona ne forum .Kta pse rrine pyes vetenKur gjithe mileti fle ne zonen e tyre.vdes per gjume.
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga Tironcja_BLN Lexo Postimin
    ho me dreq na le pa gjume tani se kam frik mos na dali tullaci perpara hahaha...
    Si rruaj floket une me brisk, u bie me makine.

Kshu qe, ky tullaci ktu e paska koken si koke ..... lol
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Citim Postuar mė parė nga -BATO- Lexo Postimin
    Dashuritė e shfaqura nėpėr forume duhen kuptuar si shaka. Kur tė tė njoh pak mė mirė, do ta bėj edhe ty njė pėrshkrim.
    une po pres pershkrim tim nga ty!
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga Tironcja_BLN Lexo Postimin
    ho me dreq na le pa gjume tani se kam frik mos na dali tullaci perpara hahaha...
    Mos me imagjino me ashu tullaci se ma shpife, si mbaj floket tull me brisk une.

Kshu i qeth floket.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar mė parė nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    une po pres pershkrim tim nga ty!
    E kisha ndėrmend pa ma thėnė ti.

Pėrshkrimin e ardhshėm do ta bėj pėr ty.

i/e regjistruar Maska e Bardhi
    Anėtarėsuar
    06-09-2002
    Postime
    708
    Une mendoj se diana eshte yll fare.
    =====================
    JU NJE HAP - PUNA DY...

Gjurmė nė Pentagram ♪... Maska e symphony
    Anėtarėsuar
    04-06-2009
    Vendndodhja
    Nė luginėn e dashurisė.
    Postime
    2,622
    Citim Postuar mė parė nga -BATO- Lexo Postimin
    O mė fal tė lutem! Ishte thjesht njė shaka edhe nga ana ime.
    Love has no limits

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga FierAkja143 Lexo Postimin
    Apollyonin e imagjinoj te gjat & me flok me onde te gjata deri te shpatullat. Cun i konfuzuar me jeten.
    hahahahh si Shirly Temple duhet ti ket floket ky apolloni

Something^Pathetic 1,45 si tollombace pa dhemb me flok te gjata te verdha lol
    ouch burnn lol
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Rexhina : Si tip eshte shum e zgjuar (kot ska ber gjith ate shkolle) si paraqitje e njoh skam ca flas per te se eshte shum e bukur.

Fierakja143 : E gjate, brune, sensuale, ironike shum e zgjuar.

INFINITY : vajze e zgjuar, mendjemadhe (ne kuptimin JAM UN SKA TJERE) bukuroshe, e gjate, brune edhe kjo, me nje trup te mbushur seksi.

Albela : Cike e shkurter 1.60 , floke te zeza, nje trup te lezecem, e mbushur cik nga gjoksi (lol)

angelinao2
    : shejtani vete (e them ne kuptim zgjuarsie) bukuroshe, cike e shkurter po shum seksi

Era : Tip interesant, vajze e zgjuar me shkolle shum, e respektueshme, bukuroshe, tipike vajze qe mund ta marresh per grua edhe te mbetesh i kenaqur.

Midja : E madhe ne moshe, grua seksi, kushedi kur kalon kjo se si e gjuajn djemt e lagjes.

La Lune : E zgjuar tip qe te pergjigjet per gjithcka ne kohe reale (lol) flok geshtenje, trup 1.75 e gjate me forma te perkryera.

Enii : Sbesoj te kete me shum se 18 vjec, i pelqejn gjerat erotike, bukuroshe, edhe sensuale, kushedi veres kur del nga shtepia gjith djemt hapin syte..

Eve
    : Menefregiste , sensuale, i pelqejn gjerat e sinqerta edhe te thjeshta, brune, me nje buzqeshje qe kur e sheh te bie te fiket, elegante , shum tip i qete ne vetvete .

Me vone ndonje liste tjeter, avash avash se ktu jemi..
    lol hajde pershkrime qe i ke bere vajzave te forumit pollo, mjalt i ke fjalet

apollo- ka nje sens humor te mire, friendly, pak koke forte, dhe romantik (me ckemi lexuar nga poezit qe ka shkruar tek nenforumi i romances )
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Faqja 30 prej 49 FillimFillim ... 20282930313240 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •