Close
Faqja 28 prej 49 FillimFillim ... 18262728293038 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 271 deri 280 prej 485
    Larguar..
    Anėtarėsuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Iza ty te imagjinoj une süß schatzi

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    Me floke te gjata, ngjyre te zeze , i gjate, i dobet, ze mbytes, dhe shikim hipnotizues
    E kam pa tu u shetit pak ma nalt nje me ksi pershkrimi ...lol

i/e regjistruar Maska e Vdekja
    Anėtarėsuar
    20-06-2007
    Postime
    268
    Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    Me floke te gjata, ngjyre te zeze , i/e gjate, i/e dobet, ze mbytes, dhe shikim hipnotizues
    E mora lejen ti bej disa permiresime ,e vetmja qe bere nje imagjinat pa emocione !
    Nuk jam unė qė ju thėrras ,por jeni ju qė vini tek unė!

Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anėtarėsuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    Citim Postuar mė parė nga Vdekja Lexo Postimin
    Thanks qe mbane me enderru per disa qaste .
    Enderra jan ne fund te fundit bejn vaki dhe sdalin
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

i/e regjistruar Maska e elonesa
    Anėtarėsuar
    23-11-2009
    Vendndodhja
    ne planetin toke
    Postime
    755
    Kurr si kam menduar si duken ,mendoj dukja nuk eshte aq aq shum e rendsishme lol...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382

Ėshtė e gjatė 1.60cm, 48 kg. Ka flokė tė gjatė ngjyrė kafe dhe sy ngjyrė jeshile tė errėt. Si shumica e vajzave myzeqare, ajo ka fytyrė tė imėt.

Gloreta ka trup tė drejtė dhe njė ecje tė bukur, qė tėrheq vėmendjen e tė gjithėve. Gjinjtė i ka tė plotė e tė kėrcyer pėrpara, ndėrsa belin tė hollė. Tė ndenjurat nuk i ka shumė tė gjera, por ato pėrputhen dhe shkojnė me trupin e saj tė hollė. I pėlqejnė ngjyrat rozė dhe trėndafil, dhe i pėrdor shpesh, si pėr veshje tė jashtme, ashtu edhe tė brendshme.

Gloreta ka hap tė lehtė. Kjo ka kuptimin se gjėrat qė bėn, i bėn me njė delikatesė dhe shije tė veēantė. Me karakterin e saj, bėn qė shumė djem tė vuajnė pėr tė.

Ajo bėn pjesė nė grupin e vajzave tė zgjuara. Mendimet dhe veprimet e saj janė tė pjekura dhe tė matura, gjė qė ėshtė e rrallė pėr vajzat.

Megjithatė, si ēdo njeri, edhe ajo ka dobėsitė e saj. Nė xhunglėn e ngatėrruar tė jetės, ku ėshtė vėshtirė tė kuptosh dhe tė zgjedhėsh rrugėn e duhur, ajo ndonjėherė ngatėrrohet dhe humbet. Ka ēaste qė zhytet nė dėshpėrim, por kėto janė ēaste qė nuk zgjasin shumė.

Gjėja e vetme qė i mungon Gloretės, ėshtė njė burrė i mirė, qė ta dojė, ta kuptojė, dhe ta drejtojė siē duhet.

.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga -BATO- : 10-01-2010 mė 19:29

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Citim Postuar mė parė nga -BATO- Lexo Postimin
    [

Gjėja e vetme qė i mungon Gloretės, ėshtė njė burrė i mirė, qė ta dojė, ta kuptojė, dhe ta drejtojė siē duhet.
    Gloreta lere se c'thote ky malukati, done te te prishe mendjen,
    hap syte se nuk eshte per ty, eshte nga ata qe i ikin syte si xhirofar policie

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Marya ty te paramendoj nje Zonje elegante me nje iteligjens suprem per nje femer,e bukur si ne avatarin tua.

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Bato eshte nje burr simpatik,i gjate pak ma shum se Gloreta,68kg. ka tipare karakteristike,nje buzqeshje simpatik dhe zemer te gjere qe ka vend edhe per zemren e gloretes,si don Zoti....AMIN

Larguar..
    Anėtarėsuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    [QUOTE

Ėshtė e gjatė 1.60cm, 48 kg. Ka flokė tė gjatė ngjyrė kafe dhe sy ngjyrė jeshile tė errėt. Si shumica e vajzave myzeqare, ajo ka fytyrė tė imėt.

Gloreta ka trup tė drejtė dhe njė ecje tė bukur, qė tėrheq vėmendjen e tė gjithėve. Gjinjtė i ka tė plotė e tė kėrcyer pėrpara, ndėrsa belin tė hollė. Tė ndenjurat nuk i ka shumė tė gjera, por ato pėrputhen dhe shkojnė me trupin e saj tė hollė. I pėlqejnė ngjyrat rozė dhe trėndafil, dhe i pėrdor shpesh, si pėr veshje tė jashtme, ashtu edhe tė brendshme.

Gloreta ka hap tė lehtė. Kjo ka kuptimin se gjėrat qė bėn, i bėn me njė delikatesė dhe shije tė veēantė. Me karakterin e saj, bėn qė shumė djem tė vuajnė pėr tė.

Ajo bėn pjesė nė grupin e vajzave tė zgjuara. Mendimet dhe veprimet e saj janė tė pjekura dhe tė matura, gjė qė ėshtė e rrallė pėr vajzat.

Megjithatė, si ēdo njeri, edhe ajo ka dobėsitė e saj. Nė xhunglėn e ngatėrruar tė jetės, ku ėshtė vėshtirė tė kuptosh dhe tė zgjedhėsh rrugėn e duhur, ajo ndonjėherė ngatėrrohet dhe humbet. Ka ēaste qė zhytet nė dėshpėrim, por kėto janė ēaste qė nuk zgjasin shumė.

.[/QUOTE]

Ohuuuuuuuuuuu e paska zene qymyri te gjorin, hajde Bato merr nje shishe raki, pa merak rakia e Skraparit shijon prima dhe nani pastaj qe te te zere gjumi se neser i harron te gjitha.
    E zeza une e paskam lene te vuaje, Goxha pershkrim paska bere, por ka gabuar, une peshoj 156 kile o Bato nuk ka menyra te tjera per tu dobesuar.

Nje gje ta dish ti: Burra me nuk ka, kane humbur rrugen mbeten ne xhungel.

Kurse Baton e imagjinoj une me gjoksin te gryka e topit.

Pa merak goca nuk e marr ate une, i gjori a e doni? Po e deshet jua kam falur. Ta mbani me shendet. Eshte djale i shkruar djalit.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga gloreta : 10-01-2010 mė 21:09

Faqja 28 prej 49 FillimFillim ... 18262728293038 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •