Close
Faqja 22 prej 49 FillimFillim ... 12202122232432 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 211 deri 220 prej 485
    i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar mė parė nga Erlebnisse Lexo Postimin
    walchiria: s'e di pse por sa here mendoj per kete goc me vjen ne mendje pantera. Me duket shume sensuale dhe mjaft e bukur. Andej nga 1 e 80-tat gjatesia e qe arrin cfare do shume kollaj, me menyren qe ka, si bukuroshe e eger por e zonja ne te njejten kohe.
    Wow sa thell i paske hyr pershkrimit tim ....

Ndersa un ty Erlebnisse te mendoj me nje gjatsi mesatare , brune floke te drejte , syt geshtenj , me nje trup te rregullt , studjoze , dhe qe te pelqen te analizosh gjithcka , je tip i cilter , e zgjuar , dhe e drejte njekohesisht ...

Eros i gjat diku ke 170 , me trup te mbushur , floke pisk te zi
    Shume tip gallate , ti thot gjerat troc ne sy , pak qefli femrash po cik fare ama .
    Tip interesant ne shkrime , po kete nick se ka gje eros me pelqejshe me shume me ate qe ke pas ....lol

Xhuxhu burrrrrrrrrrrrrr me plot kuptimin e fjales ...lol
    I gjate , floke me onde brun ne te zez , ca sy blu , nje trup te beshem , pa bark , marshallah , marshallah ........hahahahha

Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Citim Postuar mė parė nga -BATO- Lexo Postimin
    Erlebnisse
    E gjatė rreth 1.68 cm. 58 kg. Ka sy jeshilė, ndėrsa flokėt i ka nė gjatėsi mesatare, ngjyrė kafe tė hapur. Ėshtė e zgjuar, por pak e ngatėrruar. I pėlqen tė shqyrtojė politikėn ndėrkombėtare, e sidomos ēėshtjen e Lindjes sė Mesme. Pėr ta mbyllur, po them se ajo ėshtė njė anėtare cilėsore e kėtij forumi.
    woww pershkrim i kenaqshem edhe pak a shume i goditur...

(Tek ngaterrimi ndoshta ke te drejte, edhe se ne mendjen time e kam mese te qarte cfare dua te them, por duke qene se mundohem shpejt e shpejt e i bie shkurt lidhjeve, qe ndoshta mund te jene kyce ne kuptimin e asaj qe dua te them atehere ndoshta nuk kuptohem disi, edhe se thelbi qendron gjithsesi.

Lindja e Mesme, me intereson sepse para ca kohesh jam marre me studimin e terrorizmit.)

Bato per ty mund te them, qe je goxha atdhetar. Jeton jashte shtetit, por e do me shpirt shqiperine e gjuhen shqipe sidomos. Djale i gjate e me trup te plote. Si tip heroi i se kaluares, mbase edhe prej avatarit tend, edhe me shpirt fisnik, ne kohen tone, qe eshte e rralle ta gjesh akoma.
    La vita č bella...

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Une kete Baton e perfytyroj elegant qe rri vesh me teritale si ato te viteve 70, me mustaqe nje pellembe, e me floket model bishtpellumbi. Fanatik ne kulm, serioz i madh ne pamje. Vdes t'i kapi njerezit ne gabime, dhe t'i korrigjoje
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mia@ : 28-12-2009 mė 19:03
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    INFINITY©
    E gjatė rreth 1.63 cm, 55 kg. Ka sy jeshilė dhe flokė tė shkurtėr. Flirton shumė dhe ka nė listėn e saj njė numėr tė madh meshkujsh.

Ajo beson se gjėrat janė nė rregull dhe jetojmė nė sistemin mė tė mirė tė mundshėm. Ka besim tė plotė tek shteti dhe drejtėsia.
    Ėshtė njė pėrkrahėse e flaktė e feminizmit. Ajo beson se femrat janė tė barabarta, e madje mė tė afta se meshkujt, por nė tė kaluarėn u ėshtė ngrėnė haku.

Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Kjo ishte e forte.
    haha

Sa per vajzen e lart permendur, kam shum respekt sepse eshte femer qe te thote gjithcka ne sy, pa pas friken e askujt, tip i sinqerte e me kapacitet te larte. E kam shum qejf, gjynah qe eshte larguar, me te vertete qe ja ndjej mungesen (ndoshta me shum se te gjith).
    Eshte larguar ? VoV,te mbyllet fsh.Largohuni te gjithe .
    Te kthehemi ne teme,e imagjinoj ket apollon un si ndonje 100 kilsh qe mban te mbeshtetsja e karrges nje shkop bejsbolli qe kur i dalin ne ekran tipa si brari apo qe jane extremista,ja fut ekranit me gjithe shpatull.Prandaj dhe komshia cuditet qe cdo mengjes e shikon apollon duke dhen 120.000 leksha dhene kembim mer nje kuti qe ka si figure nje "televizor" 19 polesh i holle.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anėtarėsuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    BlooD_VenoM

I gjatė, me tip konstitucioni atletik, brun, fytyrė e hollė, bardhosh. Sa lodhem edhe unė: ēun king, ēun katalogu mistrec i madh dhe tepėr inteligjent.

ilu
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ☆Angie☆ : 28-12-2009 mė 20:05
    Elegance is an attitude.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Kurse une jam ne lufte te hapur me tastjeren.Cte te them,e kam halė ne sy.
    lol
    Ne fakt meqe tha angelinao2 per ty se je brun, un te kisha imagjinu i cike nazist, qeros si puna ime, me noj tatto te qafa, cigaren ne goje e grushta ekranit, e si tip ufoje tu vjedh passworde! Djale i zgjute, kte e ke.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Une skam qef te imagjinoj shume. Me pelqen ti shoh tamam ashtu si jane real. Psh do kisha qef te shifja antarin Jack Watson. Me ka dhene pershtypjen si ndonje dedektive, agjent FBI. I like it. Edhe e imagjinoja, po me mire ... do ishte te me tregonte ndonje foto te veten. Me mire kshu.

Po e lexoi Jacku mire, po nuk e lexoi ndonjeri nga ju ketu ... jepjani mesazhin pls. LoL

Kaq tani, te tjeret sme interesojne, as ti imagjinooooooooooooooj. pffff.

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    persh walchiren....kjo eshte femna qe jo vetem meshkujt por edhe vet femnat vrasin qe nje her te vetme ne jete,,,,te shtrijn koken ne nje jastek me te
    walchira eshte Megan Fox

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar mė parė nga Homza Lexo Postimin
    hahaha nqs e sjellin serisht konkkordin ne perdorim, y not

une po mendosha per tjetren.
    Jalla , jalla , te jastiku im e ve kush e ve koken po nejse muhabet tjeter ai
    Po te coj jastikun tim dhurat per vit te ri , qe te besh be qe ke fjetur aty ...lol
    Sa per concordin vallaj keq me vje po sta plotesoj dot deshiren .

Tashi un ty te imagjinoj , malsor , i gjate , zeshkan ,me ca leshera te zeza , sy rrush i zi , trup te mbushur , te veshur me kostum , serioz dhe shakaxhi i zoteron te dyja , i qut ke zoti , tip i shoqeris etj etj etj ...

Citim Postuar mė parė nga Kronikė Lexo Postimin
    walchira eshte Megan Fox
    Ta marr per mir apo keq un kete ?

Ty Kronike te imagjinoj trup mesatar , cik te shendosh , bjond , sy kaf , fjale pake me shume ste imagjinokam dot ...

Faqja 22 prej 49 FillimFillim ... 12202122232432 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •