Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 24 prej 24
    i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Një oficer italian i përfshirë në trafikun drogës në Shqipëri

Kokaina e sekuestruar dy muaj më parë në Tiranë, e ardhur me postë nga Panamaja, është shoqëruar nga aeroporti i Romës deri në momentin e tërheqjes nga "pritësit" Arben Uku dhe Ilia Xoxe, oficer i policisë së Rojës Financiare Italiane (Guardia di Financa).
    Hetimi i çështjes nga prokurori Edvin Kondili ka përfunduar dhe tashmë Arben Uku dhe Ilia Xoxe janë nën akuzë dhe dosja e tyre i është dorëzuar për gjykim në Gjykatën për Krime të Rënda, raportoi të martën "Shekulli".

Ndërsa, për tre personat e tjerë të identifikuar, që kanë mundur t'i shpëtojnë arrestimit, prokurori Kondili ka veçuar aktet për vazhdimin e hetimeve. Sipas dosjes me nr. 113 sasia prej 1 kg kokainë e sekuestruar mesditën e datës 19 nëntor 2010, është nisur nga Panamaja, nga Edwin David Arias Trujillo.

Droga, ishte fshehur brenda një motor/gjeneratori elektrik të paketuar në një pako dhe dërguar nëpërmjet një agjencie të njohur postare me destinacion Tiranën. /
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665

Talking

Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    na marshin te keqen si anglezet si italianet se ne jemi popull i paster e krenar
    ne nuk merremi me grame
    o merremi me tone o hic fare

Numeroj peshqit Maska e peshkaqeni33
    Anëtarësuar
    31-12-2005
    Vendndodhja
    Ce pyesni kot, as vet se di ku eshte.
    Postime
    584
    Shqiptare te merren me trafikim droge?!
    Si eshte e mundur?!!!!

E kemi nje cik ate m.u.t dore me ngjice ne. Vjen e na ngjitet vete droga ne dore, pa dijenin tone!
    Proletar te te gjitha vendeve bashkohuni

Nisuni ju para, sa te therras Saliun

......... Dukat ......... Maska e G.S.Vangjeli
    Anëtarësuar
    14-04-2010
    Vendndodhja
    Athinë, Greqi
    Postime
    356
    Citim Postuar më parë nga Nice_Boy Lexo Postimin

Londër, 26 dhjetor - Një rrjet ndërkombëtar i trafikut të kokainës është shkatërruar në Britaninë e Madhe. Mes anëtarëve të rrjetit ishin dhe 13 shqiptarë.

...... ku shqiptarët së fundi kontrollojnë trafikun e heroinës e kokainës dhe gjithë prostitucionin e organizuar.
    Veç 13 shqiptarëve që ndodheshin në bordin e anijes,....
    nuk është e mundur, jo !!!

Protestoj fuqishëm..!!!

Lajmi është i rremë ..., i dhënë qëllimisht nga agjensitë e huaja për të poshtëruar shqipot....

hahahaha..., lart e më lart
    Gjithmonë jap atë që më japin të tjerët

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •