Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 15 prej 15
    i/e regjistruar Maska e King_Arthur
    Anëtarësuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Detroit U.S.A por me zemer dhe shpirt ne elbasanin tim.
    Postime
    2,411
    Citim Postuar më parë nga Lulzim7 Lexo Postimin
    Pretekst per te sulmuar Jemenin asgje me teper,,,, auu ende po i besoni tv-se
    nuk eshte pune tv jo se une banoj ne michigan dhe njoh dike qe ishte ne ate avion .
    ishte nje sulm terrorist i planifikuar dhe i lajmeruar dy dite me pare ne youtube .

i/e regjistruar Maska e Bani gjk
    Anëtarësuar
    06-01-2005
    Postime
    550
    Citim : Si nje njeri qe udheton shpesh mua me duket e cuditshme se si ka mundesi qe zhabat e bardha e kane lejuar te hyje neper kontrolle e te arrije deri ne avion ...
    Edhe mua kjo me habit shum !!! Me habit edhe me shum fakti qe shteti amerikan po mendon qe populli eshte naiv !!! Por ndoshta edhe eshte, ku i dihet ??!!!

Per ate psikopatin nuk po komentoj, sepse nuk ja vlen te merresh me ate mbeturin qe eshte ra pre e sherbimeve sekrete .

i/e regjistruar Maska e king of queens
    Anëtarësuar
    10-07-2009
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    179
    teper e cuditshme me duket se si ky person te kete arritur deri ne avjon.
    kjo tregon se te gjithe ato kontrolle qe na bejne neper aeroporte nuk qenkan te mjaftueshme.

une kam pare ne tv disa raste qe njerezit futeshin ne avjon me disa thika (me mire te themi shpata)prej gjysem metri. ato ishin prej nje plastike shume te forte, por ishin te mprehta si prej celiku... metal detector natyrisht qe nuk e dallonin dot.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    une di se ne disa aeroporte, tek zona duty free mund te bleshe thika zvicerane "victorinox" dhe mund ti marresh ne avjon pa problem...

edhe une kam pare ne televizion rastin e nje personi i cili tregonte se si kishte udhetuar nga italia ne shba vajtje - ardhje duke nderruar disa avjone me nje thike te tille ne çanten e dores pa asnje problem.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Vasudhaiva Kutumbakam

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga dea_07 Lexo Postimin
    Te mendosh qe ai ka qene ne listen e atyre qe duhet patur kujdes si ekstremist qe ishte. Keta nuk duhet lejuar te bejne udhetime internacionale dhe te mbahen ne vezhgim te vazhdueshem. Kur babai i paralajmeroi vet per rrezikshmerine qe paraqisnin bindjet e tij ekstremiste, duhet ti kishin kushtuar me shume vemendje. Ai u shpreh qe si ai po pergatiteshin shume te tjere qe ishin gati te vetflijoheshin. Nje paralajmerim, apo thjesht per te futur friken?
    Ose valle mund te kete qene e planifikuar me qellim te futjes ne perdorim neper aeroporte te skenereve trupore!!!
    Vendos te shkojsh ne shtepi dhe para se te futesh ne aeroplan, keta te shikojne cdo pllembe te trupit, perfshi ketu edhe pjeset intime te trupit!!!

Si mendoni e do ta kishin pasur te lehte qe ti vene keta skener ne perdorim sikur ky rast te mos kishte ndodhur ?!!
    Do te dilte Obama ne Tv dhe do te thoshte se prej sot do ti perdorim keta skeneret ne aeroporte!!! Njerezit e shendoshe kete kurre nuk do ta kishin pranuar, por tani secili e shikon si te doemosdoshmeri qe aeroporter te kene skener te tille!!!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •