Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 34
    i/e larguar Maska e Homza
    Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Berisha eshte nje fshatar i vobekt, posht fshataret kudoqe jan. Rroft PSja mos harro gerdecin, Edi RAma ju pershendet me kengen: e Ponit: E kam une e Ke ti.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Homza Lexo Postimin
    Berisha eshte nje fshatar i vobekt, posht fshataret kudoqe jan. Rroft PSja mos harro gerdecin, Edi RAma ju pershendet me kengen: e Ponit: E kam une e Ke ti.
    Po me sa di une fshatar eshte e gjith shqiperia kurse edi rama te na e rroj more ska kurgje te keqe ketu.

Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Po me sa di une fshatar eshte e gjith shqiperia kurse edi rama te na e rroj more ska kurgje te keqe ketu.

Shqiperia fshatare? lexo mire librat cuno.

Berisha eshte fshatar, ai eshte edhe me keq katundar fare, sidomos eshte edhe malok....sdi perse ju Kosovaret e keni kaq per zember kete fshatar te prapambetur.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Shqiperia fshatare? lexo mire librat cuno.

Berisha eshte fshatar, ai eshte edhe me keq katundar fare, sidomos eshte edhe malok....sdi perse ju Kosovaret e keni kaq per zember kete fshatar te prapambetur.
    Xha homza
    Nuk mundesh me ken ti ma i menqur se 2000000 shqipetar te kosoves,prandaj pyete vehten ti dhe ca tjer se perse e urreni berishen,i cili arriti te ju fus ne nje rrug civilizuese pra evropiane.

Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Xha homza
    Nuk mundesh me ken ti ma i menqur se 2000000 shqipetar te kosoves,prandaj pyete vehten ti dhe ca tjer se perse e urreni berishen,i cili arriti te ju fus ne nje rrug civilizuese pra evropiane.
    berisha eshte kokra katunarit ore, cfar po thua na futi ne rugen e civilizimit.

berisha eshte dhe do ngelet nje malok nga Tropoja, qe kushdo te votoj per te do e haj dreqi fare do e katandis me keq se fshataret tjere qe kan votu per kete monsterin e quajtur Berisha.

Berisha eshte fshatar dhe si i tille, nuk mund te na e coje SHqiperine asgje kund tjeter vecse ne kohen e akullnajes.

fshataret jan regres posht berisha, hapni kutite.

drenicaku,,,meso te flasesh gjuhen letrare nje here pastaj eja ktu te bisedojme....malok

hahahahahaa ...O Homze,po lere mo mos e tall drenicakin.se ska ndermend me duket per ta kuptu lojen tate :P

Perjashtuar Maska e morrison
    Anëtarësuar
    16-01-2007
    Vendndodhja
    Me kembe ne toke!
    Postime
    822
    heu homza qe ka bo qytetar.....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-09-2009
    Vendndodhja
    Ke dollari
    Postime
    1,402
    Se kuptoj ku doli kjo 66% qe e mbeshtesin kur vete zgjedhjet provuan se mbeshtetja pe te ishte me pak se 50%

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    hahhaahaha e kam une e ke ti po po
    por Berisha ka ate qe se kemi ne .....

Berisha fitoi voton lereni njeriun rehat tani, mos luni lojtar te kqij pranoni humbjen !
    se di qfar humbje rroga ju ec .............
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    hapni kutite.

kutija hapet per Bajram me u njeh parat e fituara ...
    kush i ka fajet e economis tani ne te gjith boten ?
    me siguri berisha ..........
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •