Postuar më parë nga gloreta Erdhi tjetra tani : D Mi bere per te ngrene, nqs po wassssssssssssssssss Pse mi do te mar lejen ty se kur vij Qofte me long bona ,do ca ti, se i kam qare
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Postuar më parë nga Linda5 Pse mi do te mar lejen ty se kur vij Qofte me long bona ,do ca ti, se i kam qare Pse nuk hap nje restorant mi do nxjerresh fitime lume
Postuar më parë nga gloreta Pse nuk hap nje restorant mi do nxjerresh fitime lume Do e hap mi ,do vish me punu si kellnerin
Postuar më parë nga Linda5 Do e hap mi ,do vish me punu si kellnerin Warum nicht das ist primaaaaaaaa wieviel wirst du mich bezahlen?
Postuar më parë nga gloreta Warum nicht das ist primaaaaaaaa wieviel wirst du mich bezahlen? Shofim e bejme njihere Erste mal 3 monate probezeit
Postuar më parë nga Linda5 Shofim e bejme njihere Erste mal 3 monate probezeit dann bin ich schon tot
Postuar më parë nga gloreta dann bin ich schon tot Warum???? Du bist noch jung Loli ich warte auf dich ...du weist wo
Ja weiss sehr genau wo In der nähe da wo man Banhoff nennt .
Postuar më parë nga gloreta Ja weiss sehr genau wo In der nähe da wo man Banhoff nennt . Mein gott ich warte schon auf dich
Postuar më parë nga Linda5 Mein gott ich warte schon auf dich Hast du schon deine Koffer gepackt, der Zug kommt gerade
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt