Postuar më parë nga gloreta Ce do burrin moj qe tia lash corapet dite e nate me mire rri beqare He pusho ti se po na le pa nuse!!!!!!!!!!!!!!!!!
Postuar më parë nga lisa12 Ehe kam çte boj une ,o e mor tamam ose do rri beqare ,do ju ngelem ne dere juve deri sa te ma gjeni tamom U tu rrit nera per llaptopin une e pata nda menen me u martu por me mire po rri dhe une si ty beqare:[/QUOTE] qyqja mi gru le nom.
Postuar më parë nga gloreta Ce do burrin moj qe tia lash corapet dite e nate me mire rri beqare Mos ma fut tmerrin mi ,se un tu majt shpres ke ty ,se mos ma gjesh nga nahija jote
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Postuar më parë nga alem_de He pusho ti se po na le pa nuse!!!!!!!!!!!!!!!!! Aty e ke Linden mos u kap me mua ajo i beri reklame vetes do burre
Postuar më parë nga Linda5 Mos ma fut tmerrin mi ,se un tu majt shpres ke ty ,se mos ma gjesh nga nahija jote Ka sa te duash schatzi vetem se duhet geduld
Postuar më parë nga gloreta Hej Alem a ke degjuar ti cdo te thote kilikilikilikili Me sqaro te lutem glori.Ich verstehe nur Bahnhof.
Postuar më parë nga drague une e pata nda menen me u martu por me mire po rri dhe une si ty beqare: qyqja mi gru le nom.[/QUOTE] plako, mushja menjen nonjones, per Alemin... ose meqe o myslymon ti marre te gjitha sternin vetem melej mu...lol
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta... ---voudou.. ---
Postuar më parë nga alem_de Me sqaro te lutem glori.Ich verstehe nur Bahnhof. Shko e merre vesh cdo te thote caf cuf caf cuf caf cuf
Postuar më parë nga drague une e pata nda menen me u martu por me mire po rri dhe une si ty beqare: qyqja mi gru le nom.[/QUOTE] po pike se pari po marr shembull nga ty dhe linda pse lash nom une nom eshte me u martu pupuuuuu sa tulllllpppp
Lere rehat Linden schatzi e di vete ajo
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt