Meqe jemi ne prag zgjedhjesh si mendoni
A mund te ndryshoje Shqiperine per mire Edvin Rama?
Po
Jo
Meqe jemi ne prag zgjedhjesh si mendoni
A mund te ndryshoje Shqiperine per mire Edvin Rama?
Mendoj se ngelet e vetmja shprese. Te tjeret i kemi provuar ose me sakte kemi 18 vjet qe i provojme dhe ngelem ne vend numero. Por te them te drejten nuk presim ndryshime radikale ne drejtim. Keta jane drejtuesit tane dhe nuk eshte se kemi shume alternativa apo zgjedhje. Le te shpresojme se do te beje me shqiperine ate qe beri me Tiranen por jo ne kuptimin e betonizimit ne sensin e rregullimit. Si thone shpresa vdes e parafundit.
Jeta eshte e shkuter dita eshte e gjate
Pse jeni kaq naiv more bashkatdhetar???
Jo nuk do ta ndryshoj shqiperin per mir ndoshta per keq po.......
Votova per jo se e di qe nuk do ndryshoj gje ky sharlatani
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Linda5 : 10-04-2009 mė 08:11
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Eshte i vetmi qe nuk e kemi provuar akoma...un kam besim se po
I DiD NoT AsK 2 B AlBaNiAn , I JuSt GoT LuCkY
AlBaGiRl
se eshte i vetmi qe nuk kemi provuar nuk do te thote qe duhet ta provojme..
Pastaj icik i provuar me duket mua
nuk e di
sidoqofte jam kurioz te di si mendon shumica e shqiptareve
Ka qen ne pushtet gjat qeverisjes se Metes ne ministrin e kultures dhe gjithashtu eshte ende ne pushtet si kryetar bashkie i Toranes.
ndryshoi ne fillim pamjen e Tiranes duke heq kjoskat dhe duke bere rruget dhe dukej vertet mire. Pastaj filloi te beje kioska gjigande dhe u be nje betonizim me keq se kioskizimi qe ishte, per rrjedhoje dhe rruget qe u bene nuk mund ti perballonin dot pasojat.
Eshte tamam nje fasade sic beri me ministrite qe po ti shihje nga para dukeshin goxha te bukura, ndersa po ti shohesh nga prapa jane germadhe.
Nuk besoj se ka per te ndryshuar gje pervec fasades edhe nqs vjen nje dite ne pushtetin qendror.
Gjithsesi mendimi im ky.
Krijoni Kontakt