Close
Faqja 0 prej 114 FillimFillim 121050100 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 1136

SMS nga interneti

Hi !!!
    Di ndonjeri ndonje website nga ku mund te dergohen SMS per ne Shqiperi (na numra Vodafone dhe AMC ) ,nga interneti gratis . Une me pare kam perdorur A1.net por tani ai nuk e ofron me kete sherbim
    Pres pergjigje ( pse jo dhe ndonje Username dhe password per te bere Log-IN ) Shnet

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    mbase mund te te beje pune kjo faqe
    http://cellphones.about.com/cs/sendfreesms/index.htm
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar Maska e MtrX
    Anėtarėsuar
    29-11-2002
    Vendndodhja
    Korēė
    Postime
    755
    www.1stwap.com sikur dergonte dhe ne Shqiperi, po kam kohe qe nuk e kam provuar. Provoje vete...
    MtrX ubicumque felix

i/e regjistruar Maska e enka_al
    Anėtarėsuar
    13-08-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    18
    Eshte dhe www.sms.ac qe dergon sms ne shqiper por per nr nga 06921.... -06923.... (nuk dergon per 06924... dhe me lart) dhe e njejta gje eshte dhe per nr e amc.
    Ketu regjistrohesh dhe ke kredite falas per nje muaj, do regjistrohesh duke aktivizuar cel tend, atje jane te gjitha udhezimet, provoje nje here.
    face each day with a smile

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400

Unhappy Me eshte prishur celulari.

Ndihme!

Deri sot ne mengjes punonte se me ra dhe alarmi i ores, po pastaj u fik dhe nuk ndizej me. Leviza karden nga prapa, dhe provova ta ndez prape. Ndizet, del Logoja e T-mobile e sinjali qe thote 'searching', e pastaj fiket prape. Gjithe naten e kisha vene ne karikim, keshtu qe nuk eshte problemi i baterise.

Si t'ia bej?

p.s. e kam ericsson.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ChuChu : 09-03-2004 mė 14:23

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Shpjere tek dyqani ku e ke blere ... keshilla me e mire ose kontakto nje specjalist ... kjo nuk ka te beje me anen kompjuterike te tij .. disa ide se nga mund te vije difekti...!!

1- antena ose sistemi i antenes nuk arin te kape valet edhe nuk e gjen networkun e t-mobile
    2- sistemi i t-mobil ka difekt ne ate zone ... mbase jo e sakte pasi duhet te hynte roaming
    3- demtim qarku i brendshem i cdo tipi .. telefoni behet i pa perdorueshem ...!!

Keshilla me e mire qe une mund te te jap eshte te vesh tek dyqani ku e ke blere ose pyet ndonje specjalist... T-mobile ka nje hot-line 1-800 number qe te jep mundesine e marjes se informacjonit

good luck edhe i am sorry

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

xha Barka Maska e Jonian
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Ec drejt bulevardit deri te Skenderbeu. Aty pastaj futja nga te duash...
    Postime
    332
    Nuk besoj se eshte problem linje apo antene sepse ne keto raste telefoni qendron i ndezur packa se nuk ka sherbim. Me teper mund te jete konsumim i qarkut te brendshem, ashtu sic me ndodhi edhe mua vjet.
    Sigurohu qe karikuesi i baterise ka qene ne prize gjate nates Nese bateria nuk ka problem atehere menyra me e thjeshte eshte te marresh Customer Service te T-Mobile ne telefon dhe porosit nje aparat tjeter si ai qe ke...FALAS.
    Duke qene se modeli qe ke eshte disi i vjeter, ka mundesi te mos kene aparate njesoj si ai per te te kembyer. Shih per ndonje model tjeter tek www.t-mobile.com
    Trimi i mirė me shoqe shumė

Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400

te blesh tjeter nga t-mobile do kerkojne te nenshkruash kontrate. ke ndonje te vjeter ti ta marr borxh?

Nr humbasin gjithashtu, right????

Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Kush jane me mire, Nokia apo Samsunget?

Moderator
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Postime
    2,009
    Postuar mė parė nga Kuqalashja
    Kush jane me mire, Nokia apo Samsunget?
    Me te mire jane ata me motor (Motorola)

Faqja 0 prej 114 FillimFillim 121050100 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •