Close
Faqja 105 prej 114 FillimFillim ... 55595103104105106107 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,041 deri 1,050 prej 1136
    i/e regjistruar Maska e tr0p0jan
    Anėtarėsuar
    08-04-2008
    Vendndodhja
    ATJe Ku S`Ke Qene NDoNJeHeRe Ti.
    Postime
    101
    The Godfather Tani sapo provova vertu.com dhe ska asnje vend ku mund te fus IMEI,nqs e ke pararyshe eshte kodi *#0000# Sic e ka Nokia,dhe ky Ferrari me nxerr : VERTU TI FERRARI, V 05.20 12-11-07 (c) Nokia Variant 00.00

Ktu ne Tirane qe e kam cuar tek ca persona ta shofin,me kane thene qe mund te jete dhe origjinal i Prodhuar ne Kine,dhe qe kushton,por te sakte asnje pergjigje skam marre !!!

Gjithsesi flm per pergjigjen.
    ŧć®ĸФШЭŠ

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar mė parė nga tr0p0jan Lexo Postimin
    Pershendetje !

Nqs eshte ndonje qe tme ktheje nje pergjigje,mire do bente

Kam nje Ferrari Vertu,Menu eshte Kineze,
    Prodhuar ne U.K
    nga kompania Nokia,Dizenjuar eshte ne Kine. Mund tme thote njeri : Si dallohet eshte apo jo origjinal ky TeL ???

...... Kendshem ne vazhdim .....

asgje nuk prodhohet ne uk i dashur..jan bere te menqur anglezet dhe te gjithe europianet..duke pase krah te lire pune ne kine te gjitha mallrat i prodhojne ne kine..dizenjimi behet nga kompania porositese dhe prodhimi behet ne kine apo indi apo vende te varfera aziatike..por tregu kinez mbizoteron..tani hileja qendron tek tregu porosites..nese tregu porosites eshte treg britanik atehere kinezet nuk bejne lojra pasi nuk duan te humbasin klientet me peshe..dhe dergojne mallra mjaft cilesore...po keshtu edhe tregjet e tjera te bashkimit europian..por nese tregu porosites eshte tregu shqiptar atehere ketej bien llumin e prodhimit.. sa per cilesine i ka dale nami i keq tek shqiptaret mallit kinez..por une kam blere vete jashte shqiperie mallra kineze dhe me kan dale shume te mira..ka edhe dicka tjeter ne cilesine e nje malli..nese mallin e blen ne dyqan nuk duhet te merzitesh kurse kur e blen ne treg ne rruge te shumten ekohes e ke fallso..kudo neper europe qarkullojne me shumice mallra fallco por kurre nuk arrijne te depertojne ne tregun serioz...

edhe nje here..varet ku e ke blere dhe per ke treg eshte porosite malli..mos e shih asnjehere ku eshte prodhuar ...po kush e ka porositur..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga _MALSORI_ : 30-07-2011 mė 16:33
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar Maska e flag
    Anėtarėsuar
    24-04-2005
    Postime
    348
    Pershendetje !

Nqs eshte ndonje qe tme ktheje nje pergjigje,mire do bente

Kam nje Ferrari Vertu,Menu eshte Kineze,Prodhuar ne U.K nga kompania Nokia,Dizenjuar eshte ne Kine. Mund tme thote njeri : Si dallohet eshte apo jo origjinal ky TeL ???

Problemi qendron qe mua po ma kerkojne diku tek 2500 $ por mesa shof un ne Internet shkon dhe me shume,per kte arsye po pyesja !!!!
    ...... Kendshem ne vazhdim .....
    Ke kujdesė!!! Me siguri eshte replica.

http://www.lsneighbors.com/Ascent/VE...rari-NERO-103/

http://www.lux-replica-phones.com/As...rrari-1947-82/

http://www.replicaphones.mobi/Ascent...Ti-Ferrari-89/

http://www.replicaphones.mobi/

Me respekt,
    Flag
    Never argue with an idiot,they drag you down to their level and then they beat you with experience

i/e regjistruar Maska e tr0p0jan
    Anėtarėsuar
    08-04-2008
    Vendndodhja
    ATJe Ku S`Ke Qene NDoNJeHeRe Ti.
    Postime
    101
    MALSORI te dija une gjitha kto qe thua ti,do e kisha gjete vet se eshte apo jo Origjinal,gjithsesi flm per pergjigjen

FLag Sapo i pashe kto qe ke hedhur ti,por asnje se nxerr kte llojin qe kam un Sic thaashe dhe me siper,dhe ktu ne Tirane qe ka levizje Telefonash,spo mjapin nje pergjigje me siguri !! Pikerisht njeri sot,e kishte marre nje Ferrari Vertu por jo me kto te dhena,diku te 5000 Euro.

Thnx & Kalofsh mire .
    ŧć®ĸФШЭŠ

i/e regjistruar Maska e flag
    Anėtarėsuar
    24-04-2005
    Postime
    348
    [

FLag Sapo i pashe kto qe ke hedhur ti,por asnje se nxerr kte llojin qe kam un Sic thaashe dhe me siper,dhe ktu ne Tirane qe ka levizje Telefonash,spo mjapin nje pergjigje me siguri !! Pikerisht njeri sot,e kishte marre nje Ferrari Vertu por jo me kto te dhena,diku te 5000 Euro.

Thnx & Kalofsh mire .
    I nderuar, per te blere nje telefon Vertu me nje ēmim mbi 2500$ nga dikush tjeter perveē dyqanit qe eshte dyqan luksozė eshte shume rezikė. Ne Londer psh, perveē ne Harrods dhe Selfridges, dyqane keto te njohura ne mbarė boten per nga cilesia dhe ēmimet, askund tjeter nuk kam pa. Original jo.

Vertu original vjen me nje sherbim qe vitin e parė eshte falasė, "Vertu Concierge" quhet, Qe ne shqip i bjen Portieri i Vertu's apo asistent, ku nese te duhet ndonje keshille, apo per te caktuar ndonje terminė te ndonje takimi, taksi, bilet per ndonje koncert apo kinema, mjafton te shtypni pullen e Vertu Concierge dhe te lajmerohet asistenti i cili eshte ne sherbim te klientit.

Ironia e ketij sherbimi nga Vertu eshte se perveēė ketij sherbimi, me kete pullen e asistentit, eshte shume telefon i thjesht per dallim nga telefonat e menēur(iPhone etj).

Ironia shtohet edhe me shume kur dihet se ata qe kanė para me blerė keta telefona, te gjithe i kanė asistentet e tyre personal me veti. Psh shoferin e vetures, kuzhinjerin, keshillėtarin/tarėn etj. Prandaj shtrohet pyetja, pse keta njerz e blejn Vertu kur sherbimin kryesorė te ketij telefonit as qe do te perdorinė? Thjesht per ego te tyre.

Dhe ne fund, nese deshironė telefon qe do ti mbushė kerkesat tuaja dhe original, atehere merre nje prej ketyre telefonave te menēur si iPhone etj dhe besom se do te jete me efikas dhe ēdo gje qe ke nevojė i ke aty, plus garancion se paku 1 vjet.

E nese deshironi te bleni vetem te tregoni se keni para, atehere mos harro se 99% te atyre qe do te shohin telefonin tuaj, as qe e kan idejen se ēka eshte Vertu. Madje me shume do te kan lakmi nese ke iPhone se nje Vertu te panjohur per ta.

Me kujtohet kur njeri me ka pyeter per Vertu dhe pasi e lavdoj se sa shtrejt e ka blerė etj me tha se me Vertu mundesh me ditur ku i ke femijet, vetem e shtyp numrin e mobilit te femijut dhe e dinė se ne cilin lagje/vend eshte. Une fillova te qeshi dhe e nxorra telefonin tim si traktorė qe e kisha ne xhep dhe i thash, a e sheh kete traktrorin tim, edhe me kete mund te dish. Mjafton te parapaguhesh te operatori i mobilit dhe ata te dergojn sms sa here ti thirresh numrin e femive dhe te japin informatat e vendndodhjes se atij numri/femijut. Sidoqoftė, ti vendosė.

Me falė se ndoshta e zgjata shume por seriozisht, mendo dhe analizo mire para se te ndahesh nga 2500 dollar sepse nuk eshte shume e vogel. Shiko a ti permbushe kerkesat tuaja te perditshme ky telefon a jo e pastaj vendosė. Nuk ke nevoj te ngutesh sepse sa me vonė qe te bleni aq me lire, pershkak se do te lirohet e jo shtrenjtohet.

Me respekt,
    Flag
    Never argue with an idiot,they drag you down to their level and then they beat you with experience

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    MALSORI te dija une gjitha kto qe thua ti,do e kisha gjete vet se eshte apo jo Origjinal,gjithsesi flm per pergjigjen
    shume e thjeshte more tropojan..nese telefonin e ke blere apo deshiron ta blesh jashte shqiperise dhe ne dyqan te specializuar mos e qaj koken per ta vertetuar ne eshte origjinal apo jo..e ke te sigurte se e ke origjinal..flag ti permendi dy duqane por ka mjaft te tilla ku nuk arrijne te depertojne mallrat fallco...nese ti ke vendose apo do ta blesh te GABI te garantoj une se 99% e ke fallco..veq me ken leshko shume te mos e marresh vesh blerjen..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar mė parė nga El_Culpable_ Lexo Postimin
    WAlchi ma ēo nr tat ta boj i tlf se mkan thon qe e kam zonin shum shum te embel ..
    Vetem nese e ke zonin si ato 0900 te coj nr , perndryshe vehu ne rradhe

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    20-02-2011
    Vendndodhja
    Malaga (Espańa)
    Postime
    206
    Citim Postuar mė parė nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Vetem nese e ke zonin si ato 0900 te coj nr , perndryshe vehu ne rradhe

Une s“di gjo si e kan ata po ti m“co numrin ene boj krahasimin mrapa..

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Vetem ne Shqiperi me shqetesonin me numra private. Bohhhh, sa kohe e larget me duket!
    Ketu te shqetesojne vetem reklamat. As behet fjale te tallen ne tel.
    Feelings change - memories don't.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    20-02-2011
    Vendndodhja
    Malaga (Espańa)
    Postime
    206
    Per Ku E ke fjalen mia ?? Se m“bone kurioz :P

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •