Close
Faqja 79 prej 114 FillimFillim ... 2969777879808189 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 781 deri 790 prej 1136
    Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Admir nese me thua marken dhe modelin e celularit mund te te nis une dicka qe te te zgjidhe problemin perfundimisht.
    Jam i interesuar edhe unė pėr kėtė "trick", megjithėse probleme tė kėsaj natyre i zgjidh me mjete konvencionale.

Citim Postuar mė parė nga mufitk Lexo Postimin
    Me sa di une duhet te shkosh te duqani i AMC por as ata nuk te japin zgjidhje dhe duhet te besh denoncim ne polici dhe ta cosh deri ne prokurori se vetem prokuroria ka te drejte te shohe thirrjet e nje nr sepse AMC thot nuk nderhyj ne te drejten dhe privatesine e klientave.Te pakten une keshtu e di.Rruge tjeter nuk di.klm
    Ose ne O.K.B
    Revolution 1848

i/e regjistruar Maska e Bardhi
    Anėtarėsuar
    06-09-2002
    Postime
    708
    Admir nese me thua marken dhe modelin e celularit mund te te nis une dicka qe te te zgjidhe problemin perfundimisht.
    Psh; Samsung sgh M 610.
    JU NJE HAP - PUNA DY...

Vallaj po na ndihmove dhe ne fukarenjeve me ndonje menyre per N70 nder do na beje .

Mos u merzisni sa te plotesohet lista, se nuk ndizet autokombanja per nje kalli misri
    Revolution 1848

Hierark i lartė Maska e Uriel
    Anėtarėsuar
    07-02-2010
    Vendndodhja
    Torre della Fame
    Postime
    1,207
    Citim Postuar mė parė nga agas Lexo Postimin
    Telefono tek kompania celulare ne numrin 139 dhe zgjidhjen ta japin ata.
    Dhe zgjidhja qė tė kėshillojnė ėshtė qė duhet tė depozitosh njė padi penale nė prokurori, pasi kompania celulare nuk merret merret me kėto probleme.

Mund tė pėrdorėsh Black List pėr numrat e panjohur, nqs pranohet nga modeli i telefonit celular qė ke.
    relata refero

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Nejse... u trash shume lista dhe zgjidhja qe permendi edhe henor eshte mjaft praktike ne fakt edhe pa shume kokecarje.

Nje program blacklist me filter per private calls i mban keto thirrje larg telefonit. Une perdor ne te dy celularet qe kam me sukses.

Nga ana tjeter... per te gjithe ata qe paten interes se si realisht mund te gjendet numri i bezdisshem, mund ti rekomandoj te regjistrohen ne nje nga keto kompanite VOIP, SIP etj te ngjashme per nje trial falas, te marrin nje adrese VOIP edhe me dy modifikime te vogla mund ti bejne forward call ne numrin e ri SIP dhe me ndihme te protkollit TRIP mund te arrijne ta marrin numrin qe deshirojne. Do te mjaftonte qe nje zile te arrinte.
    Mjafton pak perkushtim...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-12-2003
    Vendndodhja
    Vushtrri
    Postime
    21
    Nejse... u trash shume lista dhe zgjidhja qe permendi edhe henor eshte mjaft praktike ne fakt edhe pa shume kokecarje.

Nje program blacklist me filter per private calls i mban keto thirrje larg telefonit. Une perdor ne te dy celularet qe kam me sukses.

Nga ana tjeter... per te gjithe ata qe paten interes se si realisht mund te gjendet numri i bezdisshem, mund ti rekomandoj te regjistrohen ne nje nga keto kompanite VOIP, SIP etj te ngjashme per nje trial falas, te marrin nje adrese VOIP edhe me dy modifikime te vogla mund ti bejne forward call ne numrin e ri SIP dhe me ndihme te protkollit TRIP mund te arrijne ta marrin numrin qe deshirojne. Do te mjaftonte qe nje zile te arrinte.

kjo eshte zgjedhaj

i/e regjistruar Maska e gt2xf
    Anėtarėsuar
    02-02-2007
    Vendndodhja
    Northern Europe
    Postime
    272
    ....te thme te drejten ne Shqiperi eshte e vertete qe te cajne koken me private calls e kesi gjerash. Car katunaresh jane.....une kur shkoj atje e kam gold number e me cjane b"""""" me falni per shprehjen.....kur ju them ktyne ktu ku jetoj cuditen se si ka mundesi te tallen njerzit ne telefona si ne Shqiperi taman kafshe jane prandaj nuk na merr malli me ardhe atje......kam 15 vjet knej nuk ka ndodhe asnji te therrase me u tall pervecse ndonjehere kur dikush i ka rene gabim numrit....
    A ka ndonji program blacklist per W595 java platform te mire qe funksionon mire e pa probleme?

Thanks in advance

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar mė parė nga gt2xf Lexo Postimin
    A ka ndonji program blacklist per W595 java platform te mire qe funksionon mire e pa probleme?

Thanks in advance
    Per SEW595, me e mira qe mund te besh, eshte ti aplikosh vete patching telefonit.
    Ekziston nje patch whitelist to blacklist :

Kodi:
    ;W595 SW-R3DA026
    ;Whitelist to blacklist
    ;(c) SiNgle
    ;(p) UltraShot
    11146A2C: 00D1 00D0
    te cilin mund ta gjesh ketu : http://forums.se-nse.net/topic/37180-w595-patches/
    Ky te mundeson te besh blacklist duke perdorur vete funksionalitetet built-in te telefonit.

Duhet te lexosh edhe te jesh i sigurte mire qe e ke kuptuar cfare po ben perpara se te fillosh patching. Perndryshe ekziston mundesia ta cosh per lesh telefonin.
    Po sidoqofte eshte nje nga faqet me te mira per SE dhe patchs per ta.

Faqja 79 prej 114 FillimFillim ... 2969777879808189 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •